o vakit her gün yap kuzum içinde kalmasın
mrb kızlaaarrr :))) Nasılsınız bakalım konuşmaları takipteyim maşallahınız var yine kuzularrr
BAT a 2 hafta var şuana kadar gayet rahattım ama artık heyecan basmaya başladı inş olumlu sonuçlar alırız hepimiz..
bi kaç gündür kasık batmalarım var şeffaf akıntımda var yani yumoşlar hazır, ben ise gündür çalışmaları yoğunlaştırdım tam hız devam
saatler günler geçsede BAT gelsseee:18:
mrb kızlaaarrr :))) Nasılsınız bakalım konuşmaları takipteyim maşallahınız var yine kuzularrr
BAT a 2 hafta var şuana kadar gayet rahattım ama artık heyecan basmaya başladı inş olumlu sonuçlar alırız hepimiz..
bi kaç gündür kasık batmalarım var şeffaf akıntımda var yani yumoşlar hazır, ben ise 3 gündür çalışmaları yoğunlaştırdım tam hız devam
Selam fıstık, yumoş hazırsa size düşen onu yakalyıp hiç bırakmamak... Güzel haberler ver bize
canım 3 gündür her gün yakalamaya çalışıyorumöncesinde de gün aşırı ve sonrasında da gün aşırı her an tedbirli olmak gerek
inş tatlım senin de bata çok az kaldı ilk senden bekliyoruz güzel haberleri
bi kaç gündür kasık batmalarım var şeffaf akıntımda var yani yumoşlar hazır, ben ise 3 gündür çalışmaları yoğunlaştırdım tam hız devam
sağol canım gerçekten anlattıkların beni çook mutlu etti allah razı olsun senden inşallah dayımda atlatır inşallah
Merhaba canım tesekkurler sen nasılsın :) Evet canım senın kulaklarınıda cınlattık bugun Durmak yok çalışmalara devam canım hayırlısıyla olumlu sonuclar alacagız
Batlar aynı ama ben çalışmaları 3 gündür bıraktım nerdeyse bugün son umutla bi şeyler yapıcaz bakalıminşallah güzel haberler verirsin 18 inde ben elisa ve friendly test yapıyoruz sende katılır mısın hatta elisa katılır belki dedi
çok iyiyim canım kıpır kıpırım yumurtlama belirtileri bile beni çok mutlu ediyo ki bebiş olsa uçarım demek ki
umutluyum bu ay bizden tatlım olacak inş inanıyorum
hiiiiiiç bekleme kuzumben adet olma yolunda sağlam adımlarla yürüyorum.... Bana hamile olduğumu düşündürtecek yada hissettirecek hiç bi belirtim yok... Artık sizlerden bekliyoruz haberleri
aaa bırakmak yok çalışmaları canım ama umudu kaybetmek de yok olacağı varsa olur... :) katılmazmıyım canım tabi ki katılıyorum aranıza ve ayın 18inde test yapıyorummm
inş. hepimizde aynı gün güzel haberlere boğarız topiği
Tamamdırr anlaştık 4ümüz birden test yapıyoruz bırakmak yok peki umutta var bakalım oyy oyy pazartesi sabahııı
Evet canım bırakmak yok pzartesı sabahı Allah ızın verırse yapacagız ve olumlu sonucları paylasacagız ınsallah
benimkide öyle sonuçlansa ne güzel olur canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?