Benim hic sasmayan adetim 6 gun once oldu neden olduki anlamadim bir sorun mu var acaba
Benim hic sasmayan adetim 6 gun once oldu neden olduki anlamadim bir sorun mu var acaba
şimdilikkoydum kuzum ama olur da kesilirse haberim olsun belki yerleşmedir ... Yeni bat alayım
11 ağustosu bekleyen arkadaşlar var mı belirti falan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumurtlaman erken mi oldu acaba... o yüzden erken gelmiş olabilir canım
Yok tatlim yerlesme olamaz cunku esim yoktu burda erken olmasi beni korkuttu acaba bir sorun mu var diye bat 4 agustos diyelim 5. Deneme
Bu erken olmalar ve gecikmeler için rahim gebeliğe hazırlanıyor diyorlar ama bilemiyorum canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bebeğim deneme sayın ağustos batında 5 olarak görünüyor eylülde 6 olması lazım değil mi
şimdi farkettim ağustosu söylemişsin ... eylülü söyle bana canım ağustos batın adetle sonuçlandı
benim hic sasmayan adetim 6 gun once oldu neden olduki anlamadim bir sorun mu var acaba
benimde iki aydır düzensiz önemli bişi değildir inşallah
baş ağrımda başladı adet yakındır... sanırım 11 inden önce olurum
Kiz bu bas agrisi psikolijk mi sende adet belirtisi olarak ilk defa duydum ☺ zorlama mogamii hamile olabilirsiin limonlar can cekmeler falan vuhuuuu test yap yarin canim sen cuma da kan verirsin zaten
Çağalıyoruz kızlarrr yok mu arttıran:)
Savrukzeynep
Larsson
Oceanshine
Bize katılmak istemez misiniz canlar bat larımız yakın?
Bilmemki canım günde iki sefer ıcicem pazar bitiyor pazartesi gel bakiyim dedi
inşallah tatlım sorun yoktur canım geçmişi şimdi gördüm geçmiş olsun dayına acil şifalar diliyorum
baş ağrımda başladı adet yakındır... Sanırım 11 inden önce olurum
Ağız içi ucuz dijital derece al bence diğerini bebeğin için kullanırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?