- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
evet bazen hiç belirtisiz hamilelikte yaşanabiliyormuş hatta eşim doktor ve adet öncesi belirtileri ona söylediğimde çok saçma buluyor ve tamemen pisikolojik adet öncesinde o daha küçük bi hücre diyo ama biz çok istediğimizde her şeyi belirti sayıyoruz:)
Çok sevındım canım Şükür gözün aydın
canım ben o kadar bekleyemem sanırım.olumsuz sonuç alacağımı bile bile doktorun dediği gibi 14 ağustosta yapıcam
Kızlar eşim akşam 9da geldi işten çok yorgundu bende üstelemedim yarın akşama bıraktım. 12. Gün ovu testim koyuydu 13. Gün silik 12 ve 13 çalışma oldu bugünde olsa içime sinecekti ama malesefovu testi kullanan arkadaşlar sizce ihtimal var mı?
evet bazen hiç belirtisiz hamilelikte yaşanabiliyormuş hatta eşim doktor ve adet öncesi belirtileri ona söylediğimde çok saçma buluyor ve tamemen pisikolojik adet öncesinde o daha küçük bi hücre diyo ama biz çok istediğimizde her şeyi belirti sayıyoruz:)
olabılır tabıkı mevlam nasıp ederse her turlu oolmuş bil :)
Kızlar eşim akşam 9da geldi işten çok yorgundu bende üstelemedim yarın akşama bıraktım. 12. Gün ovu testim koyuydu 13. Gün silik 12 ve 13 çalışma oldu bugünde olsa içime sinecekti ama malesefovu testi kullanan arkadaşlar sizce ihtimal var mı?
canım benim yumurta 48 saat dayanır 72. saatte parçalanmaya başlar, şansın var yani inşallah gelir bebişin.
Baş ağrısı psikolojik değil canım her adet öncesi başım ağrır benim adet oluncada hemen kesiliverir... Hamilelik bu ay da hayal canım... Limon olayı ilginçti yahupazardan çıkarken ilişti gözüme canım çekti alıverdim eve gelince de kesip ooohh yedim.... ama severim limonu normalde de... öyle sevmediğim bişey olsaydı canımın çektiği o zaman derdim var bu işte bişey diye.... Testi cuma yapıcam adet olmazsam tabi
İnşallah kızlar bu ay bebeklerden yana hepimizin yüzününü güldürsün rabbim
kızlaaarrr başka bi topiğe de yazdım ama cevap yok...en iyisi burası burdan gayrı topiğe yazmam artık:) bişe sorcam lütfen cevappp adet bittikten sonraki beş gün içinde hamile kalırsak erkek 8 gündeyse kız..diye bi hadis var deniyo????? yumurtlama günü hesaplamaları yalan mı şimdi yani??????? kafayı yicez böyle şeyler duya duya en sonundaaaaaaaaa korkuyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
sen bu ay iyi çalışamadn
yanlışlıkla sana yazabildim canım friendly8584'e yazmaya çalışırken sana alıntı yapmışım
amin canım inşallah, hepimiz bu ay bebiş sahibi olalım dolsun göbişlerimiz, hepimiz şişip şişip iki canlı olalım her gün isteyen herkes için ve kendim için dua ediyorum inşallah olacak. nedense bende bazen kesin olacak gibi bir hava oluyor birden rahatlama çöküyor kırmızılar gelirse 15'inde moralim bozulacak valla.
canım ben soganıda severdım önceden ama yumurtayı sevmezdım suan 2sinide yiyiorum hala.yumurtayı bıraz zorlanarak yıyıyorum ama soganı her yemegın yanında yıyıyorum kokulu böcek oldum
evet canım bende bugün üniversite kitaplarımı karıştırdım ve aynen eşinin dedikleri yazıyordu. yerleşme zaten yumurtanın döllenmesinden sonra 8-12 gün içinde oluyor bu da demektir ki adet günümüzde nerdeyse bebek anca tutunmuş ve hücre çoğalmaya başlamış demek, en erken belirtiler 4-5 haftalık olunca ortaya çıkarmış daha öncesi tamamen psikolojikmiş ve ben bunların hepsini öğrendiğim halde unutmuşum okuyunca her şey aklıma geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?