2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aynen öyle ama insan çoçuk isteyince hep belirti arıyor vucudunda

Kızlar eşim akşam 9da geldi işten çok yorgundu bende üstelemedim yarın akşama bıraktım. 12. Gün ovu testim koyuydu 13. Gün silik 12 ve 13 çalışma oldu bugünde olsa içime sinecekti ama malesef ovu testi kullanan arkadaşlar sizce ihtimal var mı?

olabılır tabıkı mevlam nasıp ederse her turlu oolmuş bil :)

evet canım bende bugün üniversite kitaplarımı karıştırdım ve aynen eşinin dedikleri yazıyordu. yerleşme zaten yumurtanın döllenmesinden sonra 8-12 gün içinde oluyor bu da demektir ki adet günümüzde nerdeyse bebek anca tutunmuş ve hücre çoğalmaya başlamış demek, en erken belirtiler 4-5 haftalık olunca ortaya çıkarmış daha öncesi tamamen psikolojikmiş ve ben bunların hepsini öğrendiğim halde unutmuşum okuyunca her şey aklıma geldi.

canım benim yumurta 48 saat dayanır 72. saatte parçalanmaya başlar, şansın var yani inşallah gelir bebişin.

canım ben soganıda severdım önceden ama yumurtayı sevmezdım suan 2sinide yiyiorum hala.yumurtayı bıraz zorlanarak yıyıyorum ama soganı her yemegın yanında yıyıyorum kokulu böcek oldum

İnşallah kızlar bu ay bebeklerden yana hepimizin yüzününü güldürsün rabbim

amin canım inşallah, hepimiz bu ay bebiş sahibi olalım dolsun göbişlerimiz, hepimiz şişip şişip iki canlı olalım her gün isteyen herkes için ve kendim için dua ediyorum inşallah olacak. nedense bende bazen kesin olacak gibi bir hava oluyor birden rahatlama çöküyor kırmızılar gelirse 15'inde moralim bozulacak valla.

kızlaaarrr başka bi topiğe de yazdım ama cevap yok...en iyisi burası burdan gayrı topiğe yazmam artık:) bişe sorcam lütfen cevappp adet bittikten sonraki beş gün içinde hamile kalırsak erkek 8 gündeyse kız..diye bi hadis var deniyo????? yumurtlama günü hesaplamaları yalan mı şimdi yani??????? kafayı yicez böyle şeyler duya duya en sonundaaaaaaaaa korkuyorum:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Böyle bir hadis yok arkadaşım merak etme :)
Rabbimden gayrisi bilemez erkek mi kiz mi, peygamberimiz bile böyle bir şeyi bilemezdi..
İçin rahat edecekse 4 sene imam hatip 4 sene ilahiyat okudum
Rabbim saglikli evlatlar versin herkese insaAllah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yanlışlıkla sana yazabildim canım friendly8584'e yazmaya çalışırken sana alıntı yapmışım

canım sorun degıl zaten bana bildirimler gelmez oldu neden bılmıyorum..sistemle alakalı bı sorunmu acaba...günlerdir hiç bildirim alamıyorum alıntılardan.sadece begenılerın bıldırımı gelıyor?:44:

Allah razı olsun balım. Bende bu ay ovu test kullandığımdan çok umutluydum pek havalıydım ama bugün ilişki olmayınca havam söndü:)

canım ben soganıda severdım önceden ama yumurtayı sevmezdım suan 2sinide yiyiorum hala.yumurtayı bıraz zorlanarak yıyıyorum ama soganı her yemegın yanında yıyıyorum kokulu böcek oldum

Soğan sarımsak iyidir canım bebişe de yarar... Kokuyu boşver...

belki de oluruna bırakmalıyız ama yapamıyoruz işte :)

elbette var ben fertility friend deki hamile tablolarını inceliyorum sıkça ve senin durumunu yaşayan birçok hamile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…