2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Allah razı olsun balım. Bende bu ay ovu test kullandığımdan çok umutluydum pek havalıydım ama bugün ilişki olmayınca havam söndü:)

Nasibinde varsa olur canım benimde tam gününde ilişki olmadı ama ertesi günde olabiliyor umudumuzu kaybetmeyelim belki sen şimdi nasılsa kaçırdım diye rahatlayacan sonra bir bakacan bebiş gelmiş

canım sorun degıl zaten bana bildirimler gelmez oldu neden bılmıyorum..sistemle alakalı bı sorunmu acaba...günlerdir hiç bildirim alamıyorum alıntılardan.sadece begenılerın bıldırımı gelıyor?:44:

mesaj kutun dolmuş boşalt düzelir canım

resmen psikolojik manyak oldum her gün rüyasını görüyorum. eşimi bile çok etkilemiş olmalıyım ki o bile rüyalarında görmeye başladı.unutmak lazım ama nasıl:2:

Nasibinde varsa olur canım benimde tam gününde ilişki olmadı ama ertesi günde olabiliyor umudumuzu kaybetmeyelim belki sen şimdi nasılsa kaçırdım diye rahatlayacan sonra bir bakacan bebiş gelmiş

12 ve 13ünde ilişki olduğu için tamamen umutsuz değilim ama bi yanımkeşke bugünde olsaydı diyo artık benden bu kadar gerisi mevlamdan

burda aslında çok güzel pozitif bir enerji var kollektif bilinç oluşturuyoruz birbirimizi hiç tanımadan birbirimize dualar ediyoruz. inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh yeni yuvanda gelir bebişciğin :)

evet o yüzden rahat hissediyorum bilmem yazmak istediğimi düşüncelerimi yazıyorum içten söylüyorum dua mı ediyorum buradaki arkadaşlarıma.
inşallahhhhhhh çok teşekkür ederim. herkesle beraber benimde gelsin bebeğim.

Bat 13 Ağustos 7.denemem

Nasılsınız canlar benım bu aydan umudum biraz azaldı çünkü hesaplayıcılar yumurtlama gunumu 4 agustos gosterıyordu benım 4 agustos ve 5 agustosta calısma olmadı en son 3 de olmustu olurmu bılmıyorum olursa süpriz olur bana bu kadar çalışmayla ne olur bılmıyorum sunun surasında bata da kaldı 12 gün hayırlıısı dıyorum

Hakkında hayırlısı olsun canim umutsuz olma rabbim yeter ki istesin. Senin bu aydan yokmuş umudun benim hiç bir aydan yok :)

Hakkında hayırlısı olsun canim umutsuz olma rabbim yeter ki istesin. Senin bu aydan yokmuş umudun benim hiç bir aydan yok :)

Amin canım hepimizin evet yeterkı RABBIM ol desın olur bılıyorum ayın 3 den bırazcık umutluyum dıger gunler olmadıgı ıcın ıcıme sınmedı sanırım o yuzden böyle dusunuyorum galıba ama bakalım kısmet canım ınsallah hepımızın olacak sen benden betermıssın oyle umutsuzluk yok olacak bız o ıkı cızgıyı gorecegız :)

Selam kizlar. Ben ovulasyon testi kullaniyorum. Cift cizgiyi yakaladim bu ay cizgiden 3 gun onceden beri her gun calisma oldu. Dun sabah cok koyuydu aksam siliklesti. Biz 3 gun daha calismaya devam edicez. BAT 18 AGUSTOS. Bu aydan cok umutluyum hayirlisi bakalim. Benim durumda olan var mi aranizda

Ovu testi kullanmadığın için bu kadar umutsuz olma belki 3ağustosta yumurtladın ya da 4ü olsa bile sperm canlı kalabilir bende dün ilişki olmadı halbuki 14. Gündü 12.gün ovu testim kopkoyu olduğundan belki 13. Gün tutmuştur diye teselli ediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…