Nasılsınız canlar benım bu aydan umudum biraz azaldı çünkü hesaplayıcılar yumurtlama gunumu 4 agustos gosterıyordu benım 4 agustos ve 5 agustosta calısma olmadı en son 3 de olmustu olurmu bılmıyorum olursa süpriz olur bana bu kadar çalışmayla ne olur bılmıyorum sunun surasında bata da kaldı 12 gün hayırlıısı dıyorum
Amin canım hepimizin evet yeterkı RABBIM ol desın olur bılıyorum ayın 3 den bırazcık umutluyum dıger gunler olmadıgı ıcın ıcıme sınmedı sanırım o yuzden böyle dusunuyorum galıba ama bakalım kısmet canım ınsallah hepımızın olacak sen benden betermıssın oyle umutsuzluk yok olacak bız o ıkı cızgıyı gorecegız :)
Ovu testi kullanmadığın için bu kadar umutsuz olma belki 3ağustosta yumurtladın ya da 4ü olsa bile sperm canlı kalabilir bende dün ilişki olmadı halbuki 14. Gündü12.gün ovu testim kopkoyu olduğundan belki 13. Gün tutmuştur diye teselli ediyorum kendimi
Selam kizlar. Ben ovulasyon testi kullaniyorum. Cift cizgiyi yakaladim bu ay cizgiden 3 gun onceden beri her gun calisma oldu. Dun sabah cok koyuydu aksam siliklesti. Biz 3 gun daha calismaya devam edicez. BAT 18 AGUSTOS. Bu aydan cok umutluyum hayirlisi bakalim. Benim durumda olan var mi aranizda
günaydınnnn:)) benimde 31 ile 5i arası gösteriyodu 2 kez çalıştık sadece en son dün oldu ama on dk da kalktım bu aydan benimde umudum yok düzenli hiç bi şey yapmadık ne yapalım kısmett
Ben senden de beterim de takmiyorum artık biraz evliligimin tadı çıksın diye teselli ediyorum kendimi borcumuz bitsin tatile falan çıkalım bizim normal yoldan şimdilik zor gibi zaten o yüzden takmiyorum şimdilik
Benımde aslında aceleye gerek yok ama ınsan korunmayı bırakınca olsun ıstıyor
Hım anladım canım umudumuz var yanı hala o zaman 18 de bızı kımse tutamazİnşallah dediğin gibi olur canım
GÜNAYDINNNN ohhh şöyle bi temiz hava çek yürü güneş yakmaya başlamadan sonraaa güzel bir kahvaltı yap doğaya anne gibi bak mutlu huzurlu
Hım anldım canım aynı durumdayız senın yıne dun olmus bızde oda yok bakalım artık kısmet canım sende azıcık yatım demıyorsun
benım 2. ayım ovu testı kullanalı bende umutluydum hatta bu gun ve yarın yumurta gunum ama hıc umudum kalmadı şu mantar ihtimalinden sonra
Hım anldım canım aynı durumdayız senın yıne dun olmus bızde oda yok bakalım artık kısmet canım sende azıcık yatım demıyorsun
Tabi ki de istiyor canim biz hiç korunmadik ayin 17 si evlilik yıldönümümuz. Ama kismet işte. Olur inşallah bu ay
Ayy canım ne güzel bi motivasyon buu yerimm 😊
:)) bizimde düğünümüz 17-18 ağustostu ilk yılımızı kutlıcaz
Tabi ki de istiyor canim biz hiç korunmadik ayin 17 si evlilik yıldönümümuz. Ama kismet işte. Olur inşallah bu ay
Çok heyecanlanıyorum ama nedense bu ay ben senden umutluyum
dün belki de yumurtlamam için çoook geçti bilemiyoruz ki benim adet düzenim yok şu son aylarda biliyorsun artık tamamen kısmet18 ini bekliyorum ama hiç umudum yok bu ay geçen ay 3 defalık ilişkiye rağmen umutluydum
benim 5 mayıs 8 haziran adet günlerim en son 15 temmuz temmuzda gecikme oldu sen olsan adetini ne zamana beklerdin acaba iki gündür olan karın ağrısı vs adet habercisi miydi ?
Bizim de 14 u kına 17 düğündu canim. ben antep li eşim afyon lu olunca uzaklıktan dolayi ancak böyle oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?