2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hmm anladm cnm olsn bnm de yum günleri bu ay 17-18 tutar mı tutar diyorm gecen yıl o tarihlerde korumalı oluyodu bu yıl korumasz

Inşallah mutlu haberi bu ay alırsınız canım. Biz 17 de evlendik ama eylül de birlikte olduk ilk. Eşimin ailesi sağolsun evimize gelmeye izin vermediler ilk gece otelde kaldık sonra hep ailesi vardı zaten olmazdı. Ilk zamanlar çok bilinçsizce olmuş bizim. Korunmuyorduk ama kayganlastirici falan kullandık 4 5 ay. O da zaten sperm düşmanı imiş. 4 aydır falan da bilinçli olarak deniyoruz bakalım. :) bu da tuhaf oldu bilinçli olarak deniyoruz:)

en iyisi 18 ini beklemek ahh ahh

aslına bakarsan ilk 2-3 deneme bizim de bilinçsiz olmus:))) 8.deneme diyorm ama 5 bile desem olur ama olsn artık zaten dr lar o yüzden 1 yıl bekliyo bence

Su hesaplayicilar dogru degil cnm ya banada adet döngümun 16 günü yumurtlama gosteriyordu ovulasyon testinde 20.gun yumurtladim:)

günaydın kızlar ya çok kötüyüm dün gece sık idrara çıkma isteği yaşadım sürekli kalktım wc ye gittim fakat idrarım var gibi hissetmeme rağmen yapamadım yapsamda çok yanmayla geldi. bi de felaket kasık ağrısı hissediyorum göbeğimin alt kısmında şişlik ve sertlik hissediyorum int.ten araştırdım büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu gibi bi durum var.. oda antibiyotik kullanmadan pek iyileşmiyomuş ama ben de ilaç kullanmak istemiyorum haliyle belki bebiş olur diye... napıcam bilmiyorum

Geçmiş olsun canım maydanoz kaynatıp ıcebılrsın canım iyi gelecegını düşünüyorum

sağol canım.. aa öyle mi hemen yapayım o zaman.. başka bildiğin yöntemler var mı canım evde uygulayabileceğim

Şuan aklıma gelen yok canım gelirse söylerim ama maydanoz rahatlatır senı bir ka dal al canım cezveye koy kaynasın ılık ılık ıc cok ıcme ama canım 1 bardak yeterlı

Canim gunde en az 10 bardak su icersen gececektir bende hep olur suyu ictimmi düzelir icebiliyorsan yogurdun ustunde toplanan suyu ic o da çok etkili ama ev yogurdu olmali

canımmm üzme kendini benimde hamiş olmayı beklerken böyle bişi başıma gelmişti doktorum önce tahlil sonra ilaç dedi..

bende başladım dün ama nasıl bişi anlamadım iğne yapılacak nasıl yapılacak bilmiyorum.

cnm bnde yrn başlıcam günde 2 tane 5 gün kullanıyorm dr 14.gün çağırıyo beni yumlara bakıyo mesela gecen ay solda 2 tane 23mmolan yum vardı hemen bi tane iğne ismi yazıyo eczaneden alın gelin diyo göbekten yapıyor ama iğnesi minicik ve ince 1cm filan hiç hissetmiyosn bile snr su günlerde temas olsn diye söylüyo 28.gün tekrar cağırıp kan testi ve ultrasnla bakıyo bnm malesef ikiside olumsz sonuclandı ama inş bu ay tutar:)

Canim gunde en az 10 bardak su icersen gececektir bende hep olur suyu ictimmi düzelir icebiliyorsan yogurdun ustunde toplanan suyu ic o da çok etkili ama ev yogurdu olmali

tatlım ev yoğurdum yok maalesef.. ama bl su tüketicem dediğini uygularım inş. senin ki gibi etkili olur da geçer.. çok tkş ederim canım

canımmm üzme kendini benimde hamiş olmayı beklerken böyle bişi başıma gelmişti doktorum önce tahlil sonra ilaç dedi..

canım bebiş olma ihtimali var desem doktorun ona göre önerebileceği ilaçlar olur mu acaba.. bi de kadın hastalıkları bölümümü ilgilenir acaba bu konuyla :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…