2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

günaydın en güzel hamiş adayları kızlar size bişey danışmak istiyorum ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım ama tam olarak çift kırmızıyı yakalayamadım(tnin Cden koyu olmasını kastediyorum) adet olana kadar testi yapmaya devam edeyim dedim ama 2 gündür çizgi baya belirgin şekilde çıkmaya başladı ama hala c kadar koyu değil acaba adete 1-2 gün kala yumurtluyor olabilirmiyim

O da olabilir hamis de olabilirsin baska bi arkadasa da oyle oldu hatirlayamadim.kimdi Afrodit galiba devam et hatta bi gebelik testi yap sen canim iki gun kala ovulasyon testi koyulugu gebelikten olbilir

Belki hamissindir:)

ben ilk defa olduğu için tedirgin oldum ya bu yöntemle kalanlar varmı acaba ya çok merak ediyorum rabbim senin benim ve bütün hamiş olmak isteyenlerin yüzüne gülsün (amin= bakarsın önce sen sonra ben burda mutlu haberler veririz bizimde yazdığımız yazıların altında şu kadarlık hamileyim yazıları yazar

O da olabilir hamis de olabilirsin baska bi arkadasa da oyle oldu hatirlayamadim.kimdi Afrodit galiba devam et hatta bi gebelik testi yap sen canim iki gun kala ovulasyon testi koyulugu gebelikten olbilir

inş. canım ama 3 gündür karın ve bel ağrım var kırmızılar ben geliyorum diyo sanki neyse hakkımızda hayırlısı ben 3 gün önce gebelik testi yaptım ama kocamaaan bi negatif umut pek yok yani yardımcı olduğun için teşekkürler

Su hesaplayicilar dogru degil cnm ya banada adet döngümun 16 günü yumurtlama gosteriyordu ovulasyon testinde 20.gun yumurtladim:)

Ayni durumum cnm 30 gun falandi dongum 16.gun hesapliyodu hep takvimler 2 aydir test kullaniyorum 20. Gun ve 19.gun yumurtlama oluyomus bende. Insallah kismet olur tez vakitte saglikla

Canim bi ihtimal yumurtlamasi adete yakin olanlardan olabilirsin. Diger bi ihtimal cok koyu degilse her kadinin vucudunda lh hormonu var yani bu yaniltabilir seni. Ve son ihtimal gebelik olabilir adete yakin lh hormonunun yuksek devam etmesi gebelik olabilirmis

canım bu testlerini hergün yapıyordum aslında neredeyse tamamen silinmişti adete yakın bu lh artıyor olabilirmi?

canım bebiş olma ihtimali var desem doktorun ona göre önerebileceği ilaçlar olur mu acaba.. bi de kadın hastalıkları bölümümü ilgilenir acaba bu konuyla :44:

tabikide kadın hastalıkları ama ona şüphem var zaten desen direk olarak tahlil ister senden çünkü kan testi bebek 2-3 günlük bile olsa çıkıyor. bence doktora muhakkak böyle bir şüphen olduğunu söyle ilacı bile ona göre verirler..

amin cnm inşallahhh ne güzel söylemişsn bn arastırdm bunu biras baska problem yoksa bazıları ilk kullanımda bile hamile kalmış bazıları 5. 6. da ama bnm esimn sperm sayısı sınıra yakındı testi tekrar edicz cmts bu ay da tutmazsa rahim filmi çektirsem diyorm ondan da korkuyorm ama anestezili oluyomus öyle yaptırrm artık ama inş gerek kalmaz bunlara

canım bebiş olma ihtimali var desem doktorun ona göre önerebileceği ilaçlar olur mu acaba.. bi de kadın hastalıkları bölümümü ilgilenir acaba bu konuyla :44:

geçmiş olsun dedikleri gibi bol su iç maydonoz suyu iç belini karnını sıcak tut tanıdığım biri bunları yaptı ama bunlarla geçmez daha ilerler kötü durumda diyorsan doktora görün mutlaka derim ben

canım inşallah geçer ilerlemez bunları denicem bugün yarın bakalım ilerlerse ve daha kötü hissedersem hemen doktora giderim:) sağol canım tsk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…