- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
günaydın en güzel hamiş adaylarıkızlar size bişey danışmak istiyorum ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım ama tam olarak çift kırmızıyı yakalayamadım(tnin Cden koyu olmasını kastediyorum ) adet olana kadar testi yapmaya devam edeyim dedim ama 2 gündür çizgi baya belirgin şekilde çıkmaya başladı ama hala c kadar koyu değil acaba adete 1-2 gün kala yumurtluyor olabilirmiyim
günaydın en güzel hamiş adaylarıkızlar size bişey danışmak istiyorum ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım ama tam olarak çift kırmızıyı yakalayamadım(tnin Cden koyu olmasını kastediyorum ) adet olana kadar testi yapmaya devam edeyim dedim ama 2 gündür çizgi baya belirgin şekilde çıkmaya başladı ama hala c kadar koyu değil acaba adete 1-2 gün kala yumurtluyor olabilirmiyim
cnm bnde yrn başlıcam günde 2 tane 5 gün kullanıyorm dr 14.gün çağırıyo beni yumlara bakıyo mesela gecen ay solda 2 tane 23mmolan yum vardı hemen bi tane iğne ismi yazıyo eczaneden alın gelin diyo göbekten yapıyor ama iğnesi minicik ve ince 1cm filan hiç hissetmiyosn bile snr su günlerde temas olsn diye söylüyo 28.gün tekrar cağırıp kan testi ve ultrasnla bakıyo bnm malesef ikiside olumsz sonuclandı ama inş bu ay tutar:)
O da olabilir hamis de olabilirsin baska bi arkadasa da oyle oldu hatirlayamadim.kimdi Afrodit galiba devam et hatta bi gebelik testi yap sen canim iki gun kala ovulasyon testi koyulugu gebelikten olbilir
Su hesaplayicilar dogru degil cnm ya banada adet döngümun 16 günü yumurtlama gosteriyordu ovulasyon testinde 20.gun yumurtladim:)
Belki hamissindir:)
Belki hamissindir:)
dur kız umutlandırmayın benipeki yumurtluyor olma ihtimalim varmı bat yarın yinede çalışma yapsam mı?
Canim bi ihtimal yumurtlamasi adete yakin olanlardan olabilirsin. Diger bi ihtimal cok koyu degilse her kadinin vucudunda lh hormonu var yani bu yaniltabilir seni. Ve son ihtimal gebelik olabilir adete yakin lh hormonunun yuksek devam etmesi gebelik olabilirmis
Sen bence evde bir kere daha gebelik testi yap canım
canım bebiş olma ihtimali var desem doktorun ona göre önerebileceği ilaçlar olur mu acaba.. bi de kadın hastalıkları bölümümü ilgilenir acaba bu konuyla :44:
ama 3 gün önce yapım negatifti
ben ilk defa olduğu için tedirgin oldum ya bu yöntemle kalanlar varmı acaba yaçok merak ediyorum rabbim senin benim ve bütün hamiş olmak isteyenlerin yüzüne gülsün (amin= bakarsın önce sen sonra ben burda mutlu haberler veririz bizimde yazdığımız yazıların altında şu kadarlık hamileyim yazıları yazar
Canım hiç belli olmmuyorki çıkmayabılır
canım bebiş olma ihtimali var desem doktorun ona göre önerebileceği ilaçlar olur mu acaba.. bi de kadın hastalıkları bölümümü ilgilenir acaba bu konuyla :44:
haklısın en iyisi bi test yapayım belkide adet dönemindede artıyodur bu hormon?:44::44:
Bat 13 Ağustos 7.denemem
haklısın en iyisi bi test yapayım belkide adet dönemindede artıyodur bu hormon?:44::44:
geçmiş olsundedikleri gibi bol su iç maydonoz suyu iç belini karnını sıcak tut tanıdığım biri bunları yaptı ama bunlarla geçmez daha ilerler kötü durumda diyorsan doktora görün mutlaka derim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?