2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım inşallah geçer ilerlemez bunları denicem bugün yarın bakalım ilerlerse ve daha kötü hissedersem hemen doktora giderim:) sağol canım tsk ettim

Bunları doktora gitsende yapacaksın yani bol su ve sıcak tutmayı ama ya ilaçsız daha da ilerlerse bi de bebiş varsa sonra daha zor olmasın diye düşünüyorum inşallah geçer gider bugün :2:

canım bu testlerini hergün yapıyordum aslında neredeyse tamamen silinmişti adete yakın bu lh artıyor olabilirmi?

Canim bazi aylar 2 kez bile yumurtlama olabilir bence bugun degerlendir gebelik varsa sakincasi yok yoksa da sperm bulunsun vucudunda. Adete 2 gun kala hamile kalan kadinlarda var nadirde olsa mumkun. Lh yum. doneminde artiyor bazilarinda gebelik olustuysa hic dusmuyor bazilarindada silinip tekrar yukselerek devam ediyormus. Ne olucagini rabbim bilir otesinde tabi. Insallah bebegin seninledir gelmemisse de gelisini yaklastirmistir insallah:)

AĞUSTOS BAT

Deminos --------------------> 1 Ağustos ----------> 4. deneme
Kayraberen ----------------> 2 Ağustos -----------> 6. deneme
Abcdefcd -------------------> 2 Ağustos ----------> 7. deneme ------------>
Anneveoglusu --------------> 2 Ağustos ---------->1. deneme ------------->
Golyayla --------------------> 2 Ağustos ----------> 18. deneme ----------->
Zzzzynpppp ----------------> 3 Ağustos ----------> 4. deneme ------------->
Karabiberim999 ------------> 3 Ağustos ----------> 3. deneme ------------> HAMİŞ
Ppure -----------------------> 4 Ağustos ----------> 2. deneme
April28 ---------------------> 7 Ağustos -----------> 1. deneme
Nazligamzelim --------------> 9 Ağustos -----------> 5. deneme
Yfrks -----------------------> 9 Ağustos -----------> 7. deneme
Sweetamber ---------------> 10 Ağustos ---------> 2. deneme
Bbsrslmoglu ----------------> 10 Ağustos ---------> 8. deneme
Betiboop --------------------> 10 Ağustos ---------> 3. deneme
Mogami ---------------------> 11 Ağustos ---------> 4. deneme
Rahis -----------------------> 11 Ağustos ---------> 10. deneme
Esra51 ----------------------> 11 Ağustos ---------> 6. deneme
Wuslt -----------------------> 11 Ağustos ---------> 5. deneme ------------>
Kova94 ---------------------> 11 Ağustos ---------> 20. deneme
Kocamlaben ----------------> 12 Ağustos ---------> 2. deneme
Elifbade06 ------------------> 12 Ağustos ---------> 6. deneme
Beginners ------------------> 12 Ağustos ---------> 8. deneme
Leylaaras ------------------> 13 Ağustos ----------> 4. deneme
Zynpela ---------------------> 14 Ağustos ---------> 12. deneme
Kayra19 --------------------> 14 Ağustos ----------> 1. deneme
Gulbıke ----------------------> 14 Ağustos ---------> 3. deneme
FatmaSA --------------------> 15 Ağustos ---------> 1. deneme
Beautiful86 -----------------> 15 Ağustos ---------> 2. deneme
Elisa ------------------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Aslihan1451azra -----------> 18 Ağustos ----------> 1. deneme
Savrukzeynep --------------> 18 Ağustos ----------> 2. deneme
Oceanshine -----------------> 18 Ağustos ---------> 11. deneme
Larsson ---------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Burcunaz1 ------------------> 19 Ağustos ---------> 3. deneme
Kaygılı ----------------------> 20 Ağustos ----------> 2. deneme
Egemenhalit ----------------> 20 Ağustos ----------> 4. deneme
Friendly8584 ----------------> 20 Ağustos ---------> 4. deneme
Meleğim66 ------------------> 21 Ağustos ----------> 2. deneme
Hanfendi25 -----------------> 23 Ağustos ----------> 3. deneme
Asi_m -----------------------> 24 Ağustos ----------> 2. deneme
Hilal1653 --------------------> 24 Ağustos ----------> 3. deneme
Sekme ----------------------> 25 Ağustos ----------> 4. deneme
Mgul ------------------------> 25 Ağustos ----------> 2. deneme
Ysmn1096 ------------------> 25 Ağustos ----------> 11. deneme
Lovely35 -------------------> 26 Ağustos -----------> 2. deneme
Golyayla --------------------> 29 Ağustos -----------> 19. deneme
Aysemutlu ------------------> 29 Ağustos ----------> 3. deneme
Deminos --------------------> 29 Ağustos -----------> 5. deneme
2bilinmeyen ----------------> 30 Ağustos -----------> 3. deneme
Elf21 ------------------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme
Anneveoglusu --------------> 30 Ağustos -----------> 2. deneme

EYLÜL BAT

Abcdefcd -------------------> 1 Eylül ----------> 8. deneme
Wuslt -----------------------> 4 Eylül ----------> 5. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

NOT: Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

Meraba canım ben senin yazılarını okudum ne iğneleri vuruluyorsunuz. Ben de iki tane düşük yaptım ikincisi dış gebelik olabilir dedi doktor. Birde bende çikolata kisti çıktı onunla ilgili de tedaviye başlayacağız. Inşallah biz de çocuk sahibi oluruz iki kere normal yollarla gebelik oldu ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm bn normal hap olarak klomeni ullanıyorm yumlar büyüyünce ovitrelle kullanıma hazır iğne diye çatlatma iğnesini yazıyo dr alıyorz hemen yapıyo inş en kısa sürede kavusurz bebeklerimize

naz yapma gamzeli gelsin artık bebiş haberi hadi hayırlısı bizi de haberdar et olur mu :44:

kız naz yapan ben değilim bebiş bebiş bunun gelişi böyle kendi nası olcak düşünün artık ya canım umudum pek yok çünkü 3 gündür karın ve bel ağrım var kırmızılar ilk kez bu kadar bağıra bağıra ben ben geliyom diyor hayırlısı bakalım

cnm bn normal hap olarak klomeni ullanıyorm yumlar büyüyünce ovitrelle kullanıma hazır iğne diye çatlatma iğnesini yazıyo dr alıyorz hemen yapıyo inş en kısa sürede kavusurz bebeklerimize

Anladım canım inşallah kavuşuruz. Çikolata kisti var diye iki gündür biraz üzgundum ama şimdi toparlandı daha umut doluyum. Demek ki bizim de tedaviyle çocuğumuz olacak. Bu arada yaşın kaç benim 24 çok geç değil demi

Merhabalar bende iki kez düşük yaptım. Tüm testleri yaptım hiç birşek çıkmadı. İki gebelikte Klomenle olmuştu. Dr. Önlem amaçlı clexane 4000 kullanacaksın dedi. Bu ay tekrar Klomen kullandım.bakalım ne olacak. Heyecanla bekliyorum😐

inş. canım gelsin artık adete yakın hamiş olan duymuştum inş. öyle olur bende adet yaklaştı diye çalışmaları bırakmıştım neyse zaten bat yarın

Hiç bi zarar vermedi doktorum..hatta sağdan yumurtluyorum da... Doktora ve operasyonun tipine göre değişiyor bu canım... Benim doktorum daha bekarım diye laparoskopi yapmamıştı çünkü o yöntem zarar verebiliyormuş...doktoruma bu soruyu çok sordum ve yumurtalığıma hiçbir zarar verilmediğini söyledi son gittiğim kontrolde de yumoşum vardı zaten... ayrıca 3 aydır yumurtladığımdan eminim ov. tesleri ile ve her ay ayrı yumurtalıktan olduğu için sağdan yumurtluyorum... Biraz uzun oldu ama içini rahatlatmak istedim kuzum

Olsun ya uzun olsun gerçekten bunu yaşayan biriyle konuşmak iyi oluyor çevremde de kimse yok. Bakalım benim ki nasıl olacak. Kafam çok karıştı. Yani kapalı ameliyat açığa göre daha mı zarar veriyor.

canım geçmiş olsun yine klomen tedavisi uygulamışsın belki düşükten sonra doğal yolla hamile kalabilirdin sanki biraz acelemi ettin

Meraba bizde artık bu düşükten sonra yaptircaz testleri. Benim ilk dusukten 4 ay sonra tekrar hamilelik oldu. Senin ne kadar sonra oldu.

O da olabilir hamis de olabilirsin baska bi arkadasa da oyle oldu hatirlayamadim.kimdi Afrodit galiba devam et hatta bi gebelik testi yap sen canim iki gun kala ovulasyon testi koyulugu gebelikten olbilir

evet evet bendim oo :) canımcım belki gec yumurtluyorsundur ama ben bu forumda cok konu okudum sayfalarca ve cok da gördüm hiç pozitifi göremeyip hamile kalanları.. 2 ihtimal de olabilir adete kaç gün vardı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…