canım inşallah geçer ilerlemez bunları denicem bugün yarın bakalım ilerlerse ve daha kötü hissedersem hemen doktora giderim:) sağol canım tsk ettim
canım bu testlerini hergün yapıyordum aslında neredeyse tamamen silinmişti adete yakın bu lh artıyor olabilirmi?
amin cnm inşallahhh ne güzel söylemişsn bn arastırdm bunu biras baska problem yoksa bazıları ilk kullanımda bile hamile kalmış bazıları 5. 6. da ama bnm esimn sperm sayısı sınıra yakındı testi tekrar edicz cmts bu ay da tutmazsa rahim filmi çektirsem diyorm ondan da korkuyorm ama anestezili oluyomus öyle yaptırrm artık ama inş gerek kalmaz bunlara
Meraba canım ben senin yazılarını okudum ne iğneleri vuruluyorsunuz. Ben de iki tane düşük yaptım ikincisi dış gebelik olabilir dedi doktor. Birde bende çikolata kisti çıktı onunla ilgili de tedaviye başlayacağız. Inşallah biz de çocuk sahibi oluruz iki kere normal yollarla gebelik oldu ama bundan sonra nasıl olur bilmiyorum hakkımızda hayırlısı
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yap test en azından aklındaki soru gider rahatlarsın hadi inşalla hayırlı haberlerini bekiyoruz
naz yapma gamzeli gelsin artık bebiş haberihadi hayırlısı bizi de haberdar et olur mu :44:
cnm bn normal hap olarak klomeni ullanıyorm yumlar büyüyünce ovitrelle kullanıma hazır iğne diye çatlatma iğnesini yazıyo dr alıyorz hemen yapıyo inş en kısa sürede kavusurz bebeklerimize
Canim bazi aylar 2 kez bile yumurtlama olabilir bence bugun degerlendir gebelik varsa sakincasi yok yoksa da sperm bulunsun vucudunda. Adete 2 gun kala hamile kalan kadinlarda var nadirde olsa mumkun. Lh yum. doneminde artiyor bazilarinda gebelik olustuysa hic dusmuyor bazilarindada silinip tekrar yukselerek devam ediyormus. Ne olucagini rabbim bilir otesinde tabi. Insallah bebegin seninledir gelmemisse de gelisini yaklastirmistir insallah:)
Mogami meraba sen çikolata kistinden ameliyat olmuştun ya açık ameliyat. Yumurta rezervlerine bir zarar vermediler mi okuduğum kadariyla zarar veriyormus. Sende ki durum nedir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hiç bi zarar vermedi doktorum..hatta sağdan yumurtluyorum da... Doktora ve operasyonun tipine göre değişiyor bu canım... Benim doktorum daha bekarım diye laparoskopi yapmamıştı çünkü o yöntem zarar verebiliyormuş...doktoruma bu soruyu çok sordum ve yumurtalığıma hiçbir zarar verilmediğini söyledi son gittiğim kontrolde de yumoşum vardı zaten... ayrıca 3 aydır yumurtladığımdan eminim ov. tesleri ile ve her ay ayrı yumurtalıktan olduğu için sağdan yumurtluyorum... Biraz uzun oldu ama içini rahatlatmak istedim kuzum
merhabalar bende iki kez düşük yaptım. Tüm testleri yaptım hiç birşek çıkmadı. Iki gebelikte klomenle olmuştu. Dr. önlem amaçlı clexane 4000 kullanacaksın dedi. Bu ay tekrar klomen kullandım.bakalım ne olacak. Heyecanla bekliyorum😐
Merhabalar bende iki kez düşük yaptım. Tüm testleri yaptım hiç birşek çıkmadı. İki gebelikte Klomenle olmuştu. Dr. Önlem amaçlı clexane 4000 kullanacaksın dedi. Bu ay tekrar Klomen kullandım.bakalım ne olacak. Heyecanla bekliyorum😐
O da olabilir hamis de olabilirsin baska bi arkadasa da oyle oldu hatirlayamadim.kimdi Afrodit galiba devam et hatta bi gebelik testi yap sen canim iki gun kala ovulasyon testi koyulugu gebelikten olbilir
günaydın en güzel hamiş adaylarıkızlar size bişey danışmak istiyorum ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım ama tam olarak çift kırmızıyı yakalayamadım(tnin Cden koyu olmasını kastediyorum ) adet olana kadar testi yapmaya devam edeyim dedim ama 2 gündür çizgi baya belirgin şekilde çıkmaya başladı ama hala c kadar koyu değil acaba adete 1-2 gün kala yumurtluyor olabilirmiyim
ama 3 gün önce yapım negatifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?