2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

umut vermek heveslendirmek istemiyorum sonrasında ben üzülüyorum ama inşallah bebiştendir o yükselmeler gelsin teyzelerinin nazlılarııı

Meraba bizde artık bu düşükten sonra yaptircaz testleri. Benim ilk dusukten 4 ay sonra tekrar hamilelik oldu. Senin ne kadar sonra oldu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim 2 ay sonra oldu Şubat'ta düşük sonra Nisan'da gebelik oldu Mayıs'ta tekrar düşük oldu. Spontan düşük olduğu için Dr. Beklemeye gerek görmedi bu ay tekrar Klomen kullandım 9 gün var bakalım tuttu bu seferde

Canım merhaba nasılsın bebiş nasıl

iyiyim canm çok iyiyim ama biraz heyecanlıyım cuma kontrole gitcem doktor tekrar gel kesek büyümüş mü bakalım dedi bebişim de iyidir inşallah :) sn nasılsın tatlım nasıl gidiyor calışmalar :)

hamileyim tebrik bile etmedin beni alacağın olsun

Gercektenmı canım Şakamı yapıyorsun tatlım hiç görmedim ve içimden geirdim sen öyle yazınca dedim acaba hamıle ben hıc sormadım mı hemen dondun birkaç sayfa öncesıne baktım 23 agusts BAT 3 denem görünüyor

iyiyim canm çok iyiyim ama biraz heyecanlıyım cuma kontrole gitcem doktor tekrar gel kesek büyümüş mü bakalım dedi bebişim de iyidir inşallah :) sn nasılsın tatlım nasıl gidiyor calışmalar :)

Ne güzel iyidir annesi iyidir kese büyümüştür Allah'ın izniyle :) benımde canım ıyımı kotumu bılmıyorum kafamıza gore calıısyoruz en son ılıskı 3 de oldu o gun kasıklarım cok agrıyordu 4 de hesaplayıcılar tarafndan yumurtlama gunu gorunuyordu ama o gun ve dun calısma olmadı arkadaslar hesaplayıcılar dogru cıkmıyor dedıler bıraz rahatım o yuzden BATA 12 gun var beklıyoruz bakalım 18 de topluca test yapacgaız

oo cnm sen bnden gençsin bn haziranda 26 oldm ( ALLAH nasip eder inşallah biçok sey okuyorz yıllarca tedavi görüp snr doğal yoldn kalanlar filan yada dr hiç olmaz deyip hamile kalanlar inş nasip olur bizlere de

kız hiç görüşemiyoruz öyle bi şaka yapım dedimnasılsın nasıl gidiyor çalışmalar

Kapalı da içerde parça kalma riski oluyormuş ve küçük bi kamerayla kist alınmaya çalışıldığından gözden kaçabiliyormuş... bana doktorum kesinlikle laparoskopi yapmam sana dedi zarar verilir diye

evet evet bendim oo :) canımcım belki gec yumurtluyorsundur ama ben bu forumda cok konu okudum sayfalarca ve cok da gördüm hiç pozitifi göremeyip hamile kalanları.. 2 ihtimal de olabilir adete kaç gün vardı senin

canım benim bat yarın ne biliyim okudum yazılanları t çizgisi c kadar koyu olmalı diyorlar bende hiç öyle olmadı

canım 3 gün önce testte cıkacak kadar değildir belki umut vermek gibi ıolmasın ama :)

valla umutlanmaya başladım şaka şaka ya ne biliyim hamiş olanların 1 hafta önceden silik çizgisi çıkıyo o yüzden hiç umudum yoktu kırmızıları beklemeye koyulmuştum yeni çalışmalar için ama ovu testi kafamı karıştırdı:44::44:

Tuttuğunu nasıl anlıyorsun ki

dedim ama ben afrodit gibi temizlikler yapın evinizi kayınvalidenizi temizleyin sonraa kafanıza takmayın sonra da temiz evinizde hamileliğin tadını çıkarın dedimmm

umut vermek heveslendirmek istemiyorum sonrasında ben üzülüyorum ama inşallah bebiştendir o yükselmeler gelsin teyzelerinin nazlılarııı

inş. canım inş biran önce gelsinler artık bende bu ay daha rahat takılmaya çalıştım tabiki kafada sürekli bebiş oldumu acaba diye oluyo e ovu testindede kırmızı yakalayamayınca dedim bu ay yumurtlamada olmadı hiç bekleme 3 gündür sancıda başladı :18: aayyyyy kafayı yiycem

Kapalı da içerde parça kalma riski oluyormuş ve küçük bi kamerayla kist alınmaya çalışıldığından gözden kaçabiliyormuş... bana doktorum kesinlikle laparoskopi yapmam sana dedi zarar verilir diye

Bizde birazdan doktora gideceğiz yine konuşalım olur mu iyi geliyor konuşmak.

Bizde birazdan doktora gideceğiz yine konuşalım olur mu iyi geliyor konuşmak.

ben burdayım kuzum... umarım doktorun güzel şeyler söyler sana

Tuttuğunu nasıl anlıyorsun ki

Bakalım tuttu mu bu seferde? Demek istedim ama soru ekini koymamışım😜 ama artık belirtileri az çok anlıyorum önce sol kasıkta batma hissi sonra da sağ kasıkta şiddetli sancı olmuştu ağzında metalik bir tat göğüslerimde şişkinlik. Bu belirtileri şimdide yaşıyorum. Ama öncesinden bildiğim için tamamen psikolojik bir durumda olabilir. Allah isteyen herkese versin. Çok taktım galiba sanki şimdide olacak ama tekrara düşükle sonuçlanacak pisikolojisindeyim. Kötü bir his. Iyi düşünmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…