kız naz yapan ben değilim bebiş bebişbunun gelişi böyle kendi nası olcak düşünün artık ya canım umudum pek yok çünkü 3 gündür karın ve bel ağrım var kırmızılar ilk kez bu kadar bağıra bağıra ben ben geliyom diyor hayırlısı bakalım
Meraba bizde artık bu düşükten sonra yaptircaz testleri. Benim ilk dusukten 4 ay sonra tekrar hamilelik oldu. Senin ne kadar sonra oldu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım merhaba nasılsın bebiş nasıl
ne oldu tatlım
hamileyim tebrik bile etmedin beni alacağın olsun
hamileyim tebrik bile etmedin beni alacağın olsun
iyiyim canm çok iyiyim ama biraz heyecanlıyım cuma kontrole gitcem doktor tekrar gel kesek büyümüş mü bakalım dedi bebişim de iyidir inşallah :) sn nasılsın tatlım nasıl gidiyor calışmalar :)
kız ne araBen niye görmedim nasıl kacırdım
oo cnm sen bnden gençsin bn haziranda 26 oldmAnladım canım inşallah kavuşuruz. Çikolata kisti var diye iki gündür biraz üzgundum ama şimdi toparlandı daha umut doluyum. Demek ki bizim de tedaviyle çocuğumuz olacak. Bu arada yaşın kaç benim 24 çok geç değil demi
gercektenmı canımşakamı yapıyorsun tatlım hiç görmedim ve içimden geirdim sen öyle yazınca dedim acaba hamıle ben hıc sormadım mı hemen dondun birkaç sayfa öncesıne baktım 23 agusts bat 3 denem görünüyor
Olsun ya uzun olsun gerçekten bunu yaşayan biriyle konuşmak iyi oluyor çevremde de kimse yok. Bakalım benim ki nasıl olacak. Kafam çok karıştı. Yani kapalı ameliyat açığa göre daha mı zarar veriyor.
evet evet bendim oo :) canımcım belki gec yumurtluyorsundur ama ben bu forumda cok konu okudum sayfalarca ve cok da gördüm hiç pozitifi göremeyip hamile kalanları.. 2 ihtimal de olabilir adete kaç gün vardı senin
canım 3 gün önce testte cıkacak kadar değildir belki umut vermek gibi ıolmasın ama :)
Benim 2 ay sonra oldu Şubat'ta düşük sonra Nisan'da gebelik oldu Mayıs'ta tekrar düşük oldu. Spontan düşük olduğu için Dr. Beklemeye gerek görmedi bu ay tekrar Klomen kullandım 9 gün var bakalım tuttu bu seferde
umut vermek heveslendirmek istemiyorum sonrasında ben üzülüyorum ama inşallah bebiştendir o yükselmeler gelsin teyzelerinin nazlılarııı
Kapalı da içerde parça kalma riski oluyormuş ve küçük bi kamerayla kist alınmaya çalışıldığından gözden kaçabiliyormuş... bana doktorum kesinlikle laparoskopi yapmam sana dedi zarar verilir diye
Bizde birazdan doktora gideceğiz yine konuşalım olur mu iyi geliyor konuşmak.
Tuttuğunu nasıl anlıyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?