valla umutlanmaya başladımşaka şaka ya ne biliyim hamiş olanların 1 hafta önceden silik çizgisi çıkıyo o yüzden hiç umudum yoktu kırmızıları beklemeye koyulmuştum yeni çalışmalar için ama ovu testi kafamı karıştırdı:44::44:
canım peki C çizgin çok net ve koyu bi çizgi miydicanım benim bat yarın ne biliyim okudum yazılanları t çizgisi c kadar koyu olmalı diyorlar bende hiç öyle olmadı
yaşaka yaptım elisaya bata daha var seninki söz dinledi hemen geldi annesine bizimkiler söz dinlemiyo anam yani şaka heyecanlanma bebişide heyecanlandırma
kız hiç görüşemiyoruz öyle bi şaka yapım dedimnasılsın nasıl gidiyor çalışmalar
canım geçmiş olsun yine klomen tedavisi uygulamışsın belki düşükten sonra doğal yolla hamile kalabilirdin sanki biraz acelemi ettin
Bakalım tuttu mu bu seferde? Demek istedim ama soru ekini koymamışım😜 ama artık belirtileri az çok anlıyorum önce sol kasıkta batma hissi sonra da sağ kasıkta şiddetli sancı olmuştu ağzında metalik bir tat göğüslerimde şişkinlik. Bu belirtileri şimdide yaşıyorum. Ama öncesinden bildiğim için tamamen psikolojik bir durumda olabilir. Allah isteyen herkese versin. Çok taktım galiba sanki şimdide olacak ama tekrara düşükle sonuçlanacak pisikolojisindeyim. Kötü bir his. Iyi düşünmeye çalışıyorum
Ne güzel iyidir annesi iyidir kese büyümüştür Allah'ın izniyle :) benımde canım ıyımı kotumu bılmıyorum kafamıza gore calıısyoruz en son ılıskı 3 de oldu o gun kasıklarım cok agrıyordu 4 de hesaplayıcılar tarafndan yumurtlama gunu gorunuyordu ama o gun ve dun calısma olmadı arkadaslar hesaplayıcılar dogru cıkmıyor dedıler bıraz rahatım o yuzden BATA 12 gun var beklıyoruz bakalım 18 de topluca test yapacgaız
dedim ama ben afrodit gibi temizlikler yapın evinizi kayınvalidenizi temizleyin sonraa kafanıza takmayın sonra da temiz evinizde hamileliğin tadını çıkarın dedimmm
hayırlısı olsun kuzum yumurtlamadır diyorsan bugun de calışmanı yap garantiye al. yok hamileysen de zaten ilk aylarda eşini çalışmaları özleyeceksin tadını cıkar bugunun :)
evet canım takip ediyorum sizi ben de sizle bekliyorum 18ini :)
ah ah ben de diyorum kim anıyor benivalla benm bebiş ben gibi inat çıktı o kadar temizliği doğmadan benmle yaptı yavrum sıkı tutunmuş bana
Kızlar bi haftdr adet sancısı gibi sızı ve dünden beri yoğun beyaz akıntı var bata 4gün var sizce hamiş olabilir miyim? Lekelenmem de olmuştu geççen hfta
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bebiş gelsinde varsın özleyelim
kız allah seni hamiş yapsın emişaka gerçek olur inşallah
Kızlar bi haftdr adet sancısı gibi sızı ve dünden beri yoğun beyaz akıntı var bata 4gün var sizce hamiş olabilir miyim? Lekelenmem de olmuştu geççen hfta
Olmaz inşallah hep düşecek değil ya. Birgün tutunacak sımsıkı bize. Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin
evet canım takip ediyorum sizi ben de sizle bekliyorum 18ini :)
ah ah ben de diyorum kim anıyor benivalla benm bebiş ben gibi inat çıktı o kadar temizliği doğmadan benmle yaptı yavrum sıkı tutunmuş bana
insallah datlım
iyi yaptın kuzucugum ınsallah sakan gercek olur bebeğim :) grip olacak gibyim canım ya hic tadıım yok aslında calısmalrda canım valla gelısıne oluyor ne zaman ıstersek ama calısmadan sonra bu ay dıkkat ettım yastık koydum 1 saat kalkmadım batı beklıyoruz 12 gun var sen ne yaptın canım nasılsın calısmalar ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?