2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah canım ya bende yastık koy gelsin bebiş modasına uydum bu ay bilemiyorum artıkın oldumugün aşırı ilişkiye de devam ediyoruz demek 18 de toplu test var öylemi hade hayırlısı bakalım

İnşallah canım bende o modaya uydum bakalım bekliyoruz inşallah minik tospam yola çıkmıştırda 18 de annesine burdayım der bizimde muhtemelen bugun calısma olur canım ama ılla gun asırı diye dıkkat etmıyoruz kısmet artık canım ya heyecanla beklıyoruz toplu test ugur getırır ınsallahda yarattıgımız sınerjıyle hamıle haberlerını verırız

ayy inşallah gerçek olur bügün baya keyifliyim dayımdan iyi haberler geldi ondan galiba sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo mide bulantısı aş ermeler başladımı

yok canım yani doktora gidip de keseyi görmemiş olsam hamile değilmişim gibiyim :) mide bulantım aş ermem yok da arada kocişe naz var şunu al bunu al diye :) hamilelikten mi bilmiyorum ama sabahları uyandığımda hep ellerim uyuşuk uyanıyorum bazen tüm kolumu hissetmiyorum yani o derece uyuşukluk var :/ bi de şu sivilcelerimi bitiremedim gitti çok çirkin hissediyorum kendimi işte öle canım. bu arada gecmiş olsun sevindim inşallah atlatır dayın da kısa zamanda :)

ayy çok geçmiş olsun durum böyle olduğunu bilmiyordum o zaman güven doktoruna sığın allaha bol bol dua et inşallah olur bu ay canım ya

naz yapıyo annesi gösterir kendini en kısa zamanda 5 haftalık tahminim çok küçük daha yavaş yavaş büyüyor annesi ha bide iyi yapıyon naz yapmakta bu günlerin dadını çıkart bol naz yaparakkız kol uyuşmazlığın hamilelik ilgisi olabilirmi doktoruna sor canım

Ben bu ay ya üşüttüm yada erken adet olacağım sanırsam ara ara sancı giriyor çünkü

ayy inşallah gelmiştir annesine bebişin inşallah toplu test uğur getirir bende çok isterdim toplu teste katıkmayı ama umutlanmak istemiyorum günüm geçmeden 18 zi iple cekeceğim

ayy inşallah gelmiştir annesine bebişin inşallah toplu test uğur getirir bende çok isterdim toplu teste katıkmayı ama umutlanmak istemiyorum günüm geçmeden 18 zi iple cekeceğim

Ayyy inşallah tatlım inşallah ama kendımı tuhaf hıssedıyorumm umudum var gıbı yok gıbı ve ara ara sancı gırıyor usuttum yada erken adet olacagım canım ama ınsallah ugur getırır bende sabırsızlıkla beklıyorum 18 nı

domestos kokulu yavrummm benimm daha dünyada var oldu temizlik nedir gördü kız olacak sanki içime öyle doğdu

ay canımmmm ağzın bal yesin valla ben de cok istiyorum kızım olsun inşallah rabbim öyle nasip etmiştir sağlıklı olsun da tabi erkek de olsa anasının kuzusu olacak tabi :) kız nerden bildin domestos kullanırım ben de valla her şeyde baylırım kokusuna valla kızım olursa o da sevecek bu gidişle :) kedim var bi tane o olunca mecbur evimde vazgecilmezim tomestos:)

Tabi umudumuzu asla yitirmemeliyiz. Bizde 4 yıllık evliyiz bizim de bu sene içinde oldu hamilelik ler ve dusukler. Bizim de bir sıkıntı yoktu başlarda. Sonra esim ameliyat oldu ondan sonra hamilelikler oldu. şimdi bende çikolata kisti olduğunu öğrendik. Bakalım birazdan doktora gideceğiz ne diyecek.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Anlastik ))) ayni gun haber verelim birbirimize ay cok heyecanliiii son 12 gun hadi kizlar hepimizden guzel haber gelsin

Anlastik ))) ayni gun haber verelim birbirimize ay cok heyecanliiii son 12 gun hadi kizlar hepimizden guzel haber gelsin

İnşallah canım inşallah 12 gun az gıbı gelıyor ama bana çok uzun geliyorrr geçsin zaman hayırlısyla öğrenelim bebişlerimizin bizde olduğunu

bende severim kendilerini temizlik deyince akla hemen kendisi gelir ama sen artık 8 ay mümkün olduğunca soluma ya da maske kullan bakalım cinsiyeti belli olsun herşeyden önce allah minnoşa sağlık versin tabi

hade bakalım ama böyle heyecanlı olsun aynı saatte test aynı saatte sonuço açıklayın felan olmamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…