inşallah canım yabende yastık koy gelsin bebiş modasına uydum bu ay bilemiyorum artıkın oldumu gün aşırı ilişkiye de devam ediyoruz demek 18 de toplu test var öylemi hade hayırlısı bakalım
ayy inşallah gerçek olur bügün baya keyifliyim dayımdan iyi haberler geldi ondan galibasen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo mide bulantısı aş ermeler başladımı
teşekkürler canım. Normal yolla bir türlü olmadı. 3 yıllık evliyim hiç korunmadık. çok istediğimiz için mi bilmiyorum olmadı bir türlü. çok doktor dolaştım yapılması gereken herşeyi yaptım. Herkes sanki para tuzağı gibi tüp bebek diye tutturdular. Sonra eşimin işi dolayısıyla balıkesir'e gittim orda bir doktor buldum. O uyguladı bu tedaviyi hemen o ay oldu. şimdi istanbuldayım ama yinede arada bir ona gidiyorum düşükten sonra buradaki doktorum bekleyelim dedi ona gittim bana bekleme dedi rahimde hiç bir sorun yok olabilirsin dedi. Erken menepoz başlangıcı vardı. Pkoluyum ve bide çift rahimliyim. Yani duyan gelmiş😄 doktorumdan çok memnunun onu dediğin yapıyorum.
yok canım yani doktora gidip de keseyi görmemiş olsam hamile değilmişim gibiyim :) mide bulantım aş ermem yok da arada kocişe naz var şunu al bunu al diye :) hamilelikten mi bilmiyorum ama sabahları uyandığımda hep ellerim uyuşuk uyanıyorum bazen tüm kolumu hissetmiyorum yani o derece uyuşukluk var :/ bi de şu sivilcelerimi bitiremedim gitti çok çirkin hissediyorum kendimiişte öle canım. Bu arada gecmiş olsun sevindim inşallah atlatır dayın da kısa zamanda :)
eklerim canım ve sonuçta isterim ona göre
inşallah canım bende o modaya uydum bakalım bekliyoruz inşallah minik tospam yola çıkmıştırda 18 de annesine burdayım derBizimde muhtemelen bugun calısma olur canım ama ılla gun asırı diye dıkkat etmıyoruz kısmet artık canım ya heyecanla beklıyoruz toplu test ugur getırır ınsallahda yarattıgımız sınerjıyle hamıle haberlerını verırız
ayy çok geçmiş olsun durum böyle olduğunu bilmiyordum o zaman güven doktoruna sığın allaha bol bol dua et inşallah olur bu ay canım ya
ben bu ay ya üşüttüm yada erken adet olacağım sanırsam ara ara sancı giriyor çünkü
ayy inşallah gelmiştir annesine bebişin inşallah toplu test uğur getirir bende çok isterdim toplu teste katıkmayı ama umutlanmak istemiyorum günüm geçmeden18 zi iple cekeceğim
belemedimki canım inşallah adet olmazsın
inşallah canım ya. ısteyen herkese nasip etsin. Bakalım 9 gün sonra belli olur var mı yok mu? Inşallah tutunmuştur🙏
domestos kokulu yavrummm benimmdaha dünyada var oldu temizlik nedir gördü kız olacak sanki içime öyle doğdu
Eki Görüntüle 1210401
canım takvime göre 13. günümdü ovulasyon tarihim testtede en koyu o zamndı. sonra ki testlerim hep 12. gündeki gibiydi
hamişlerin duası kabul olurmuş bizim içinde dua et olurmu?
Âmin canım. Sanırım umudumuzu yitirmemeliyiz. 1 yıl önce bir doktor bana hiç boşuna uğraşma çocuk olması imkansız demişti. Çok umutsuzdum ama öyle değilmiş. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.
günaydın biz 4 arkadaş elisa friendly burcunaz ve ben olarak ayın 18inde toplu idrar testi yapacağız dayanırım o zamana kadar diyorsan sende katılabilirsininşallah bebişin gelmiştir bile bunca çalışmaya rağmen hadi hayırlısı olsun
Anlastik))) ayni gun haber verelim birbirimize ay cok heyecanliiii son 12 gun hadi kizlar hepimizden guzel haber gelsin
ay canımmmm ağzın bal yesin valla ben de cok istiyorum kızım olsun inşallah rabbim öyle nasip etmiştir sağlıklı olsun da tabi erkek de olsa anasının kuzusu olacak tabi :) kız nerden bildin domestos kullanırım ben de valla her şeyde baylırım kokusuna valla kızım olursa o da sevecek bu gidişle :) kedim var bi tane o olunca mecbur evimde vazgecilmezim tomestos:)
ayyy inşallah tatlım inşallah ama kendımı tuhaf hıssedıyorumm umudum var gıbı yok gıbı ve ara ara sancı gırıyor usuttum yada erken adet olacagımcanım ama ınsallah ugur getırır bende sabırsızlıkla beklıyorum 18 nı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?