- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
günaydın kızlar ya çok kötüyümdün gece sık idrara çıkma isteği yaşadım sürekli kalktım wc ye gittim fakat idrarım var gibi hissetmeme rağmen yapamadım yapsamda çok yanmayla geldi. bi de felaket kasık ağrısı hissediyorum göbeğimin alt kısmında şişlik ve sertlik hissediyorum int.ten araştırdım büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu gibi bi durum var.. oda antibiyotik kullanmadan pek iyileşmiyomuş ama ben de ilaç kullanmak istemiyorum haliyle belki bebiş olur diye... napıcam bilmiyorum
naz yapıyo annesi gösterir kendini en kısa zamanda 5 haftalık tahminim çok küçük daha yavaş yavaş büyüyor annesiha bide iyi yapıyon naz yapmakta bu günlerin dadını çıkart bol naz yaparak kız kol uyuşmazlığın hamilelik ilgisi olabilirmi doktoruna sor canım
Anlastik))) ayni gun haber verelim birbirimize ay cok heyecanliiii son 12 gun hadi kizlar hepimizden guzel haber gelsin
ay canımmmm ağzın bal yesin valla ben de cok istiyorum kızım olsun inşallah rabbim öyle nasip etmiştir sağlıklı olsun da tabi erkek de olsa anasının kuzusu olacak tabi :) kız nerden bildin domestos kullanırım ben de valla her şeyde baylırım kokusuna valla kızım olursa o da sevecek bu gidişle :) kedim var bi tane o olunca mecbur evimde vazgecilmezim tomestos:)
hade bakalım ama böyle heyecanlı olsun aynı saatte test aynı saatte sonuço açıklayın felan olmamı
niyedir bilmiyorum sende var gibi geliyor çalışmalarından dolayı sanırım kaçıncı deneme?
canım bebiş olma ihtimali var desem doktorun ona göre önerebileceği ilaçlar olur mu acaba.. bi de kadın hastalıkları bölümümü ilgilenir acaba bu konuyla :44:
Canım o kadar dakik olabilirmiyiz bilmiyorum bn sabah 7:00 7:30 arası testı yaparım ardından yazarım sonucu kısmet olursa inşallah hayırlı haberler veririm veririz canım
inşallah ya ben çok heyecanl şimdişu tarihi biraz erkenmi alsak sabırsızım ben baya olmaz demi Neyse artık bekleyek bari
ahh kuzucugum bende sabırsızım ama bu ay bende rahatlık var nıyeyse anlamadım kuzu kuzu beklıyorumSen bıle suan benden daha heyecanlısın bende merak edıyorum ama rahatım Erken yaptıgımızda kesın sonucu öğreneceğimizi bilsekte yapsak kuzum ama malesef sabır sabır
Canim mantar hamile kadinlarda da oluyor cogu farkinda bile degil. Ablamda 3 kez mantar oldu ustelik ilkinde daha 3 haftalikti. Yani bozma moralini
Eki Görüntüle 1210401
canım takvime göre 13. günümdü ovulasyon tarihim testtede en koyu o zamndı. sonra ki testlerim hep 12. gündeki gibiydi
kız sorma senden daha heyecanlıyım sanki ben test yapacamToplu test olduğu için galiba bu heyecan sende maşallah bu ne rahatlık şekerim
saol cnm kısmet artık..benim ovu testınde pozıtıfı gordugum ılk iki gün vucut sıcaklıgım düşük oluyor.test sılıklestıgı ilk günde düşük oluyor sonrakı gün yukselıyor vucut ısım..ilk pozıtıfı gordugum gün 14. Gün dü.15ide pozıtıfdı.bugun aksama test yapıcam yıne sılıklesmıs olması lazım.vucut ısım hala düşük.sanırım yarın yükselecek ısım.bu durumda ben hangı gun catlamıs oluyor yumurtam benım? Bugunmu yarınmı :44: Yumurta catlayınca ısı yukselırmıs dıye bılıyorum.. Eger gebelık olmazsa bu döngüde 3 hafta sonra rahim filmi çekilecek bana zeynep kamilde..korkuyorumdaBirde bu mantar nerden bela olduysa başıma...ne bahtsız hatunum ben yaa 32 yasına kadar hep bebegım olsun istedim lakin benim sınavlarımın içinde anne olamamak ta var demekki...
şekerim valla normalde bende heycanlıyımdır gecen aydan tahmın edersın ama bu ay rahatım bende anlamadım sonu hayır olur inşallah
canım benim de hislerim bebeğin kız diyo söylicektim kaygılı benden çok yaşayacak o söylemiş
Peki ya bende bende ne hissediyorsun KAYGILI
aman hepimiz uzun sağlıklı yaşayalım canım :)))
sende küçük hissediyorumKüçük bi bezelye ama bu ay düzgün çalışmadık çok umutlu değilim açıkçası bizden :18:
ne demek anne olamamak ya neden bu fikre kapıldın olmuyorsa zamanı var demek hayırlısını dile ve hiç umudunu kesme olurmu
bence rahat olmaman senin için daha iyi çok düşününce çok takınca olmaz derlerya bence doğru ama bi sorun varbu rahatlığınla beraber bence gün aşırı ilişkide olsaydı ne güzel olurdu demi ama sen gelişi güzel ne zaman istersek diyon olmaz böyle ama evet bu sıcaklarda gün aşırı ilişki hiç çekilmez ama ne yapım mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?