2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Geçmişolsun kuzum bizde mart ayında bebek denemelerine başladık mayıs ayında idrar yolu enf oldum idrarımdan kan geldi dr gebelik ihtimalin olsa da kullanmak zorundasın çünkü çok ilerlemiş böbreklerine iltihap yayılabilir dedi ben kullandım tam geçti derken haziran ayında da antibiyotik mantar yaptı sirkeli su falan geçti derken tekrar idrar yolu enf oldum yine antibiyotik kullandım bu defa dr dedim mantar ihtimali olmayandan yazar mısınız diye şükür 2 aydır rahatım ayakları üşütmek erkeğin duş almadan ilişkiye girmesi vs tetikliyor dedi dr. Maydonoz suyu iyi geliyormuş ama korunmayan çiftlerde önermiyolar düşük tehlikesi yaratıyomuş. İdrar yolu enf dolayı mayıs haziran ayları korunduk. Temmuzda korunmadık ama nasip olmadı umutlar bu aya. Ki mart ayında bebek istiyoruz diye kontrol amaçlı dr gittim smear testi dahil biçok test yaptı 250tl ödedik testlere herşey çok iyi dedi hatta folik asite de gerek yok dedi bu 4. Denememiz. Sen de üroloji dr gidip idrarındaki lökosit e baktırabilirsin geçmişolsun tatlım

keseyi gördük tatlım bu cuma yeniden gitcez daha büyümüş halini görcem inşallah :) sorcam canım doktora ben kramptan korkuyodum bu cıktı :/

canım benim de hislerim bebeğin kız diyo söylicektim kaygılı benden çok yaşayacak o söylemiş

hade bakalım ama böyle heyecanlı olsun aynı saatte test aynı saatte sonuço açıklayın felan olmamı

Canım o kadar dakik olabilirmiyiz bilmiyorum bn sabah 7:00 7:30 arası testı yaparım ardından yazarım sonucu kısmet olursa inşallah hayırlı haberler veririm veririz canım

Canım o kadar dakik olabilirmiyiz bilmiyorum bn sabah 7:00 7:30 arası testı yaparım ardından yazarım sonucu kısmet olursa inşallah hayırlı haberler veririm veririz canım

inşallah ya ben çok heyecanl şimdi şu tarihi biraz erkenmi alsak sabırsızım ben baya olmaz demi Neyse artık bekleyek bari

inşallah ya ben çok heyecanl şimdi şu tarihi biraz erkenmi alsak sabırsızım ben baya olmaz demi Neyse artık bekleyek bari

Ahh kuzucugum bende sabırsızım ama bu ay bende rahatlık var nıyeyse anlamadım kuzu kuzu beklıyorum sen bıle suan benden daha heyecanlısın bende merak edıyorum ama rahatım Erken yaptıgımızda kesın sonucu öğreneceğimizi bilsekte yapsak kuzum ama malesef sabır sabır

kız sorma senden daha heyecanlıyım sanki ben test yapacam Toplu test olduğu için galiba bu heyecan sende maşallah bu ne rahatlık şekerim

Mogami şu elle muayene testini yaptın mı bu aralar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim mantar hamile kadinlarda da oluyor cogu farkinda bile degil. Ablamda 3 kez mantar oldu ustelik ilkinde daha 3 haftalikti. Yani bozma moralini

saol cnm kısmet artık..benim ovu testınde pozıtıfı gordugum ılk iki gün vucut sıcaklıgım düşük oluyor.test sılıklestıgı ilk günde düşük oluyor sonrakı gün yukselıyor vucut ısım..ilk pozıtıfı gordugum gün 14. gün dü.15ide pozıtıfdı.bugun aksama test yapıcam yıne sılıklesmıs olması lazım.vucut ısım hala düşük.sanırım yarın yükselecek ısım.bu durumda ben hangı gun catlamıs oluyor yumurtam benım? bugunmu yarınmı :44: yumurta catlayınca ısı yukselırmıs dıye bılıyorum.. eger gebelık olmazsa bu döngüde 3 hafta sonra rahim filmi çekilecek bana zeynep kamilde..korkuyorumda birde bu mantar nerden bela olduysa başıma...ne bahtsız hatunum ben yaa 32 yasına kadar hep bebegım olsun istedim lakin benim sınavlarımın içinde anne olamamak ta var demekki...

kız sorma senden daha heyecanlıyım sanki ben test yapacam Toplu test olduğu için galiba bu heyecan sende maşallah bu ne rahatlık şekerim

Şekerim valla normalde bende heycanlıyımdır gecen aydan tahmın edersın ama bu ay rahatım bende anlamadım sonu hayır olur inşallah

ne demek anne olamamak ya neden bu fikre kapıldın olmuyorsa zamanı var demek hayırlısını dile ve hiç umudunu kesme olurmu

şekerim valla normalde bende heycanlıyımdır gecen aydan tahmın edersın ama bu ay rahatım bende anlamadım sonu hayır olur inşallah

bence rahat olmaman senin için daha iyi çok düşününce çok takınca olmaz derlerya bence doğru ama bi sorun varbu rahatlığınla beraber bence gün aşırı ilişkide olsaydı ne güzel olurdu demiama sen gelişi güzel ne zaman istersek diyon olmaz böyle ama evet bu sıcaklarda gün aşırı ilişki hiç çekilmez ama ne yapım mecbur

canım benim de hislerim bebeğin kız diyo söylicektim kaygılı benden çok yaşayacak o söylemiş

Aman hepimiz uzun sağlıklı yaşayalım canım :)))

Peki ya bende bende ne hissediyorsun KAYGILI

sende küçük hissediyorum küçük bi bezelye ama bu ay düzgün çalışmadık çok umutlu değilim açıkçası bizden :18:

Evet canım doğru diyorsun ama bakalım kısmet benım arkadasım adetının bıttgı gun tek korunmasız ılıskıyle ve bızım gıbı yatmafalanda yok o sekılde hamıle kalınca dedımkı olacagı varsa olur hıc kasmıyorum kuzucugum benım bey öyle sıkıntılara gelmez ılla gun asırı uymaz öyle kurala bazen 2 gun ust uste bazen araya 2 gun gırıyor hıc bellı olmuyor sabahta bana soruyor bız senın yumurtlama donemınde yaptıkmı diye bende yok yapmadık dedım ama bır gun oncesınde yapmıstık dıyor Evet canım calısıyorum sabahları kalkıp banyo yapması sıkıntı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…