2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canım benim de hislerim bebeğin kız diyo söylicektim kaygılı benden çok yaşayacak o söylemiş

ayy inşallah kızlar yaa valla benm de içimden hep öle geçiyo ağzımdan hep kızım cıkıyo eşim de kızıyo öle deme diye ama bilinçsiz olarak cıkıyo :9

siz niye bu ay güzel calışmadınız

benim kocam bebiş için acelemiz yok ekstra çaba göstermeyelim sadece korunmayalım ne zaman olursa kısmet modunda bende öyleyim ama ben daha tezcanlıyım korunmadıkça umudu ben taşıyorum tabii o yüzden de istemediğimiz akşamlarda ( daha doğrusu ben hep isterim eşimin yorgun olduğu ya da yanaşmadığını gördüğüm zamanlarda) olsun demiyorum

al benden de o kadar aynısının tıpkısı

NE DİYELİM NASİP OLACAĞI VARSA OLUR AMA TEDBİR ALsak daha garanti olur SENİ ANLIYORUM Banyo yapma konusunda sabah erken banyo yap işe git ben çalışmadığım için sıkıntı olmuyo banyoyuda çok sverim gün içinde bazen 3 kere banyo yaptığım oluyo

Aman hepimiz uzun sağlıklı yaşayalım canım :)))

sende küçük hissediyorum küçük bi bezelye ama bu ay düzgün çalışmadık çok umutlu değilim açıkçası bizden :18:

Canım bezelye olsada yeter ben büyütür nohut yaparım sonra fasulye olur Allah'ın izniyle gelsinde :) Aynen canım ara ara sancı girdikçe umudum azalıyor bekleyelım bakalım :18:

siz niye bu ay güzel calışmadınız

Canım dikkat etmedik canımızn istediği gibi çalıştık benim eşim yoğundu yorgun gelıyordu ama yınede fena degıl calısmamız canım ya :)

Aynen canım aynen bende öyle hep isterim ama baktım eşimde o ışıgı göremedim yanasmıyorum ne zaman olursa artık diyoruz

Aynen canım aynen bende öyle hep isterim ama baktım eşimde o ışıgı göremedim yanasmıyorum ne zaman olursa artık diyoruz

adetten hemen sonra ilişki oldu tahmini yumurtlama gününün öncesi sonrasında da bi şeyler oldu daha ne oldu oldu allaha kaldı işimiz seninle ama bence çok yanlış yapıyoruz daha bilinçli tüm ay korunmadan yaptığımız ilk deneme ve oldu mu diye fazla panik içindeyiz ilk aydan böyle yaparsak bu psikoloji allah korusun bizi kötü yapar o yüzden düşünmemeye çalışalım günü geçenler ve gelenlerle ilgilenelim büyüyen büyümeye çalışan bezelyelerle ilgilenelim

acelemiz yok diyorsun yanien güzeli ama benim hiç vaktim yok çevremden baskı üstüne baskı görüyorüm onlar için değil tabiki kendim için en çok ta eşim için istiyorum bebiş ama olmuyo hayırlısı zamanı var demek

Evet canım tedbir olarakta yastık ve ayakları havaya dikme işlemini yapıyorum canım evet canım banyoyu bende severım ama ıse gıderken sıkıntı oluyor

[SUP][/SUP]
Kaçıncı deneme ve bat ne zaman ?

Aynen canım benımde adetten hemen sonra oldu hıc ılıskı takıbınıde yapmıyorm canım bılmıyorum aynen canım işimiz Allah'a kaldı ama ben bu ay cok rahatım canım gecen ay gıbı degıl heyecan falanda yok özellıkle bugun bayagı rahatım oluruna bıraktım evet canım bezelyeler ne durumda onları öğrenelım

Evet canım tedbir olarakta yastık ve ayakları havaya dikme işlemini yapıyorum canım evet canım banyoyu bende severım ama ıse gıderken sıkıntı oluyor

yani yastıkta bir tadbir havaya dikmek felan bazen dikili uyuya kalıyorum eişm kaldırıyorahh gelsede bu veletler bizde kurtulsak

yani yastıkta bir tadbir havaya dikmek felan bazen dikili uyuya kalıyorum eişm kaldırıyorahh gelsede bu veletler bizde kurtulsak

Hadi ya ben saatım dolana kadar uyumuyorum evet canım ya ben esıme dıyorum ohh ne guzel benım su halıme bak dıyorum Gelsinler kuzum gelsinler kapımız açık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…