canım benim de hislerim bebeğin kız diyo söylicektim kaygılı benden çok yaşayacak o söylemiş
siz niye bu ay güzel calışmadınız
Evet canım doğru diyorsun ama bakalım kısmet benım arkadasım adetının bıttgı gun tek korunmasız ılıskıyle ve bızım gıbı yatmafalanda yok o sekılde hamıle kalınca dedımkı olacagı varsa olur hıc kasmıyorumkuzucugum benım bey öyle sıkıntılara gelmez ılla gun asırı uymaz öyle kurala bazen 2 gun ust uste bazen araya 2 gun gırıyor hıc bellı olmuyor sabahta bana soruyor bız senın yumurtlama donemınde yaptıkmı diye bende yok yapmadık dedım ama bır gun oncesınde yapmıstık dıyor Evet canım calısıyorum sabahları kalkıp banyo yapması sıkıntı oluyor
Evet canım doğru diyorsun ama bakalım kısmet benım arkadasım adetının bıttgı gun tek korunmasız ılıskıyle ve bızım gıbı yatmafalanda yok o sekılde hamıle kalınca dedımkı olacagı varsa olur hıc kasmıyorumkuzucugum benım bey öyle sıkıntılara gelmez ılla gun asırı uymaz öyle kurala bazen 2 gun ust uste bazen araya 2 gun gırıyor hıc bellı olmuyor sabahta bana soruyor bız senın yumurtlama donemınde yaptıkmı diye bende yok yapmadık dedım ama bır gun oncesınde yapmıstık dıyor Evet canım calısıyorum sabahları kalkıp banyo yapması sıkıntı oluyor
Aman hepimiz uzun sağlıklı yaşayalım canım :)))
sende küçük hissediyorumküçük bi bezelye ama bu ay düzgün çalışmadık çok umutlu değilim açıkçası bizden :18:
siz niye bu ay güzel calışmadınız
bende severim kendilerini temizlik deyince akla hemen kendisi gelirama sen artık 8 ay mümkün olduğunca soluma ya da maske kullan bakalım cinsiyeti belli olsun herşeyden önce allah minnoşa sağlık versin tabi
umudum hep var da,,sabrım yok işte cnm
benim kocam bebiş için acelemiz yok ekstra çaba göstermeyelim sadece korunmayalım ne zaman olursa kısmet modunda bende öyleyim ama ben daha tezcanlıyım korunmadıkça umudu ben taşıyorum tabiio yüzden de istemediğimiz akşamlarda ( daha doğrusu ben hep isterim eşimin yorgun olduğu ya da yanaşmadığını gördüğüm zamanlarda) olsun demiyorum
Aynen canım aynen bende öyle hep isterim ama baktım eşimde o ışıgı göremedim yanasmıyorum ne zaman olursa artık diyoruz
benim kocam bebiş için acelemiz yok ekstra çaba göstermeyelim sadece korunmayalım ne zaman olursa kısmet modunda bende öyleyim ama ben daha tezcanlıyım korunmadıkça umudu ben taşıyorum tabiio yüzden de istemediğimiz akşamlarda ( daha doğrusu ben hep isterim eşimin yorgun olduğu ya da yanaşmadığını gördüğüm zamanlarda) olsun demiyorum
NE DİYELİM NASİP OLACAĞI VARSA OLUR AMA TEDBİR ALsak daha garanti olurSENİ ANLIYORUM Banyo yapma konusunda sabah erken banyo yap işe git ben çalışmadığım için sıkıntı olmuyo banyoyuda çok sverim gün içinde bazen 3 kere banyo yaptığım oluyo
acelemiz yok diyorsun yanien güzeli ama benim hiç vaktim yok çevremden baskı üstüne baskı görüyorüm onlar için değil tabiki kendim için en çok ta eşim için istiyorum bebiş ama olmuyo hayırlısı zamanı var demek
adetten hemen sonra ilişki oldu tahmini yumurtlama gününün öncesi sonrasında da bi şeyler oldu daha ne oldu oldu allaha kaldı işimiz seninleama bence çok yanlış yapıyoruz daha bilinçli tüm ay korunmadan yaptığımız ilk deneme ve oldu mu diye fazla panik içindeyiz ilk aydan böyle yaparsak bu psikoloji allah korusun bizi kötü yapar o yüzden düşünmemeye çalışalım günü geçenler ve gelenlerle ilgilenelim büyüyen büyümeye çalışan bezelyelerle ilgilenelim
[SUP][/SUP]
Kaçıncı deneme ve bat ne zaman ?
3 denemem ve bat 23 ağustos
Evet canım tedbir olarakta yastık ve ayakları havaya dikme işlemini yapıyorum canımevet canım banyoyu bende severım ama ıse gıderken sıkıntı oluyor
yani yastıkta bir tadbir havaya dikmek felan bazen dikili uyuya kalıyorum eişm kaldırıyorahh gelsede bu veletler bizde kurtulsak
Kızlar 18 ağustos pazartesi saat 07:30 hepimize uygun mu?
Kızlar 18 ağustos pazartesi saat 07:30 hepimize uygun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?