Bugün 6 kişiyken 18 ağus günü 12 kişi olmayı nasip etsin Allahım:) hatta belki 13 14 15... Belli mi olur ikisi üçü birarada geliverir:))
Ohhhh sefannn olsun canım benim sende çok yaşa canım benim eşnle bebişinle isimlerimiz harika
şiir gibiyiz kızlar
inş güzel haberleri alırsınız 18 inde...sizin için dönüm noktası olur hayatınızda o gün inş
şiir gibiyiz kızlar
inş güzel haberleri alırsınız 18 inde...sizin için dönüm noktası olur hayatınızda o gün inş
Kuzucugum benım heyecan ne olmus bugun bende heyecan sıfır ınsallah gelsınde öğrenelım olumlu sonuçları
Amiiiin inşallah
amin canım çok güzel isimlerimiz çok az önce bi heyecan girdi kasıklarıma ordan tüm bacaklarıma yayıldı karıncalandı niyedir bilmiyorum çok ilginç
bizim güzel haberlerimizn olma ihtimali neyse seninde o kadar inşallah sen böyle umutsuz olmana rağmen allah sana 2 bebiş birden verir sağlığıyla da ben sana sorarım
Belli mi olur Allahım büyük
dilin güzel söylüyor canım da ben bu ayı es geciyorum zaten..şu mantar olayı bitirdi kafamda benim..yumurtam catladı catlayacak bu halde kocısle calısma nasıl yapıcam oda ayrı sıkıntı..adama bulasmıstır zaten bulasacagı kadarsirkeli suyla yıkıyorum şimdilik ilaç içmiyorum kaşıntım yok şuan ama kuruluk cok fazla.. off offf
saol cnm kısmet artık..benim ovu testınde pozıtıfı gordugum ılk iki gün vucut sıcaklıgım düşük oluyor.test sılıklestıgı ilk günde düşük oluyor sonrakı gün yukselıyor vucut ısım..ilk pozıtıfı gordugum gün 14. gün dü.15ide pozıtıfdı.bugun aksama test yapıcam yıne sılıklesmıs olması lazım.vucut ısım hala düşük.sanırım yarın yükselecek ısım.bu durumda ben hangı gun catlamıs oluyor yumurtam benım? bugunmu yarınmı :44: yumurta catlayınca ısı yukselırmıs dıye bılıyorum.. eger gebelık olmazsa bu döngüde 3 hafta sonra rahim filmi çekilecek bana zeynep kamilde..korkuyorumdabirde bu mantar nerden bela olduysa başıma...ne bahtsız hatunum ben yaa 32 yasına kadar hep bebegım olsun istedim lakin benim sınavlarımın içinde anne olamamak ta var demekki...
ya kızlar 5 haftalıkken yerleşme kanaması olur mu benm pembe akıntım gelior
inş. canım gelsin artıkadete yakın hamiş olan duymuştum inş. öyle olur bende adet yaklaştı diye çalışmaları bırakmıştım neyse zaten bat yarın
Öyle canım Allah büyük ben hep küçükken ve bekarken ikizlerim olsun diye dua ederdimve herkes bana Alah sana ıkız versin diye beddua ederlerdı
canım nasılsın ? ne yapıyorsun çalışırken o testlerden uygulamak zor oluyor mu ? bir de batın ne zamandı ?
bugun calısma olacak yınede cnm umutsuz degerlendırme olacak benımkısı..testım 14. gun pozıtıf oldu ılk.bugun 16. gunum.12-14 gunlerde calısma oldu.bugun ve yarında calıstıkmı 1 hafta beklerım ben.kan testı yaptırırım belkı eger mantar devam ederse.gebelık yoksa ılaca baslarım.belki henüz ilerlememiştir ve sirkeli su yeterli olur ama bence yine de doktora görün bakalım o ne diyecek bu kadar yeterli olur ilaçsız dikkat edersen geçer der ve ona göre çalışırsın bugün yarın
Canim bence eger yarin yukselecekse isin bugun catlamistir demektir. Yani sen her durumda bugunu degerlendir bugun catlarsa o spermler dollemeye gider yarin ise de ayni sekilde olmemis olurlar zaten. Ates yukselince birakiyorum ben takibi artik. Keyfi devam:) Dua et kuzum sinavimizdan ak cikmakta bizim elimizde. Kaderde ne varsa hayirla duayla degisirmis bi tek. kacinci deneme ki bu. Benim dongu de 35 gun 28 gunluk dongusu olanlar 13 kez sansli bi yilda ben 10 kez dusun yani:)
Tabi umudumuzu asla yitirmemeliyiz. Bizde 4 yıllık evliyiz bizim de bu sene içinde oldu hamilelik ler ve dusukler. Bizim de bir sıkıntı yoktu başlarda. Sonra esim ameliyat oldu ondan sonra hamilelikler oldu. şimdi bende çikolata kisti olduğunu öğrendik. Bakalım birazdan doktora gideceğiz ne diyecek.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Heyt soru sormayın bakayım bana aaa kim test yapmış ne zaman yapmış hiççç bezim olmaz o taraflarda.
Bide ben dua edeyim o halde:) elisacım hayırlı olan en kısa zamanda sağlıklı ikiz bebişlerle kucağını doldursun mevlam Amin
bugun calısma olacak yınede cnm umutsuz degerlendırme olacak benımkısı..testım 14. gun pozıtıf oldu ılk.bugun 16. gunum.12-14 gunlerde calısma oldu.bugun ve yarında calıstıkmı 1 hafta beklerım ben.kan testı yaptırırım belkı eger mantar devam ederse.gebelık yoksa ılaca baslarım.
canım bu benım 2. evlılıgım dıgerı 3 yıl surdu gebelık olmadı.sımdı 2 aylık evlıyım daha.erken ama ben bekleyemıyorum artık.yasım 32 oldu esım 38 de..bebegımız olsun istiyoruz.kısmet bakalım.benım döngüm 29-30.yumurtam 16-17. günde catlıyor..mevlam hayırlısını nasıp etsın inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?