- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Kuzum sende daha yenısın kendıne stres yapma lütfen sakın ol olacak Allah'ın izniyle
3 denemem ve bat 23 ağustos
Kızlar 18 ağustos pazartesi saat 07:30 hepimize uygun mu?
evet daha yeni ama 2 senedir bebiş istiyoruz hamile kaldım 4 aylık kürtaj oldum harika bi 4 aydı allahm tekrar yaşatsın o duyguyusonra doktor kürtajdan sonra 1 sene gebeik yasakladı korunduk 1 senemiz 1 haziranda bitti daha bebiş yok hayırlısı ama eşim çook istiyo bende en çok eşim için cabalıyom inşallah olur
evet banada uygun yataktan kalktığım gibi lavaboda alıyorum soluğu ilk idrarla mı yapıcaz
Süper aceleye gerek yok acele etsekte biz allah ne zaman nasip ederse takılalım rahat rahat kısmetse 1 seneye kadar neler olup biter bilemeyiz
evet daha yeni ama 2 senedir bebiş istiyoruz hamile kaldım 4 aylık kürtaj oldum harika bi 4 aydı allahm tekrar yaşatsın o duyguyusonra doktor kürtajdan sonra 1 sene gebeik yasakladı korunduk 1 senemiz 1 haziranda bitti daha bebiş yok hayırlısı ama eşim çook istiyo bende en çok eşim için cabalıyom inşallah olur
doğru diyon da2 senedir bekliyoruz bebişi eşim 2 ay daha belicem olmadı iyi doktor bulup doktor kontrolüne girelim diyo bakalım inşallah gerek kalmaz doktora kendilimden hamile kalırım
Katılımcılar:
Friendly
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Damak
Larsson
Katılımcılar:
Friendly
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Damak
Larsson
Bu güzel oldu hadi bakalım 6 kişiyiz inşalalh hepimiz hamiş haberi veririz biz 6 kişiydik Friendly ,Kaygılı,Burcunaz,Damak,Larsson ve ben
Bu güzel oldu hadi bakalım 6 kişiyiz inşalalh hepimiz hamiş haberi veririz biz 6 kişiydik Friendly ,Kaygılı,Burcunaz,Damak,Larsson ve ben
günün ofis içi kahkahası kimse yokken atılmış bulunmakta sen çok yaşa emi bi de isimlerimize bak
kız böyle ilan et ki ben burda heyecandan her dakika tarihe bakıyım oldu mukeşke bu pazartesi olsa off off sonuç ne olursa olsun beklemek zor gerçekten
Bugün 6 kişiyken 18 ağus günü 12 kişi olmayı nasip etsin Allahım:) hatta belki 13 14 15... Belli mi olur ikisi üçü birarada geliverir:))
şiir gibiyiz kızlar
inş güzel haberleri alırsınız 18 inde...sizin için dönüm noktası olur hayatınızda o gün inş
kız böyle ilan et ki ben burda heyecandan her dakika tarihe bakıyım oldu mukeşke bu pazartesi olsa off off sonuç ne olursa olsun beklemek zor gerçekten
Ayyy inşallah canım ben rüyamda ikiz gördüm inşallah öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?