2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kuzum sende daha yenısın kendıne stres yapma lütfen sakın ol olacak Allah'ın izniyle

evet daha yeni ama 2 senedir bebiş istiyoruz hamile kaldım 4 aylık kürtaj oldum harika bi 4 aydı allahm tekrar yaşatsın o duyguyusonra doktor kürtajdan sonra 1 sene gebeik yasakladı korunduk 1 senemiz 1 haziranda bitti daha bebiş yok hayırlısı ama eşim çook istiyo bende en çok eşim için cabalıyom inşallah olur

inşallah bak senin oluyor ayrıca onu da biliyorsun allah bundan sonra olacağa uzun ömürler versin sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah canım

Süper aceleye gerek yok acele etsekte biz allah ne zaman nasip ederse takılalım rahat rahat kısmetse 1 seneye kadar neler olup biter bilemeyiz

doğru diyon da2 senedir bekliyoruz bebişi eşim 2 ay daha belicem olmadı iyi doktor bulup doktor kontrolüne girelim diyo bakalım inşallah gerek kalmaz doktora kendilimden hamile kalırım

Hım anladım canım benim ben evleneli 4.5 ay oldu esım ıstıyor benımde esım cok ısteyınce bende daha cok ıstıyorum bıran önce hayırlı haberı vermeyı inşallah yeniden yaşayacaksın o harika duyguyu tatlım

doğru diyon da2 senedir bekliyoruz bebişi eşim 2 ay daha belicem olmadı iyi doktor bulup doktor kontrolüne girelim diyo bakalım inşallah gerek kalmaz doktora kendilimden hamile kalırım

inşallah canım bakım ekim annelerine kadar hepimiz hamiş olabilecek miyiz :18:

Bu güzel oldu hadi bakalım 6 kişiyiz inşalalh hepimiz hamiş haberi veririz biz 6 kişiydik Friendly ,Kaygılı,Burcunaz,Damak,Larsson ve ben

günün ofis içi kahkahası kimse yokken atılmış bulunmakta sen çok yaşa emi bi de isimlerimize bak

Bu güzel oldu hadi bakalım 6 kişiyiz inşalalh hepimiz hamiş haberi veririz biz 6 kişiydik Friendly ,Kaygılı,Burcunaz,Damak,Larsson ve ben

Bugün 6 kişiyken 18 ağus günü 12 kişi olmayı nasip etsin Allahım:) hatta belki 13 14 15... Belli mi olur ikisi üçü birarada geliverir:))

şiir gibiyiz kızlar
inş güzel haberleri alırsınız 18 inde...sizin için dönüm noktası olur hayatınızda o gün inş

kız böyle ilan et ki ben burda heyecandan her dakika tarihe bakıyım oldu mu keşke bu pazartesi olsa off off sonuç ne olursa olsun beklemek zor gerçekten

Kuzucugum benım heyecan ne olmus bugun bende heyecan sıfır ınsallah gelsınde öğrenelım olumlu sonuçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…