PEKİ peki hoşça kal da buradan uzak kaldığında aklında uzaklarda olabiliyodur umarım ahh lovely ahh bu arada 18inde hep beraber test yapıyoruz girersen sonuçları görürsün öptükkk
geçen ay o kadar küçük ihtimale o kadar büyük heyecan yaptım ki bu ay bu ihtimale küçücük umudum bile yok nerdeyse inan işte böyle hep beraber olma fikri fln olunca heves ettim şimdi
ya kızlar 5 haftalıkken yerleşme kanaması olur mu benm pembe akıntım gelior
Nasılsınız canlarım???
Hemen size bir selam kaçıyorum inşallah sonra bol bol gelirim.
günaydın kızlar ya çok kötüyümDün gece sık idrara çıkma isteği yaşadım sürekli kalktım wc ye gittim fakat idrarım var gibi hissetmeme rağmen yapamadım yapsamda çok yanmayla geldi. Bi de felaket kasık ağrısı hissediyorum göbeğimin alt kısmında şişlik ve sertlik hissediyorum Int.ten araştırdım büyük ihtimalle idrar yolu enfeksiyonu gibi bi durum var.. Oda antibiyotik kullanmadan pek iyileşmiyomuş ama ben de ilaç kullanmak istemiyorum haliyle belki bebiş olur diye... Napıcam bilmiyorum
günlerinde çalışmışsın işte daha ne yapabilirsinki en güzel beraber test yapalım bir şey olmazsa da olur sa da doktoruna görünmen kısmet bekleyelim görelim
Teşekkürler canım sen nasılsın özleniyorsun
Bende özledim bende diyerek kaçıyorum hepsi sizin için canlarım inşallah dönüşüm muhteşem olacak tek gidicem çift dönücem.
Çok çok öpüldünüz.
Kafaya takmayın olacak inanın, çalışın.
bende özledim bende diyerek kaçıyorum hepsi sizin için canlarım inşallah dönüşüm muhteşem olacak tek gidicem çift dönücem.
çok çok öpüldünüz.
Kafaya takmayın olacak inanın, çalışın.
kaygılı elisa nasılsınız arkadaşlar
kaygılı elisa nasılsınız arkadaşlar
Bende öptüm canım 3 kişide dönebilirsin tatlımkendine iyi bak canım
teşekkürler iyiyiz sen nasılsın ? ben sabah yazdım annesi ve oğluşu diye nasılsın adet bitti mi yazdım ama sen görmedin
Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın BAt bekliyoruz sinerji olustrduk 6 kısı aynı saatte test yapacagız
görmedim canım yaa sayfalarınız hızla akıyor takip edememişimdir
adet bitmedi 6. günüm hala
ooo süperrr sinerji ne zaman test günü, hayırlı haberler alırız inşallah
ilahi sen ilahi sen emiii
Tövbe tövbeeeeeee.
görmedim canım yaa sayfalarınız hızla akıyor takip edememişimdir
adet bitmedi 6. günüm hala
ooo süperrr sinerji ne zaman test günü, hayırlı haberler alırız inşallah
Bugün 6 kişiyken 18 ağus günü 12 kişi olmayı nasip etsin Allahım:) hatta belki 13 14 15... Belli mi olur ikisi üçü birarada geliverir:))
şiir gibiyiz kızlar
inş güzel haberleri alırsınız 18 inde...sizin için dönüm noktası olur hayatınızda o gün inş
İnşallah hayırlı haberler alırsın. Merak ederim yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?