2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

PEKİ peki hoşça kal da buradan uzak kaldığında aklında uzaklarda olabiliyodur umarım ahh lovely ahh bu arada 18inde hep beraber test yapıyoruz girersen sonuçları görürsün öptükkk

Eneeeeemmm zorla sokacaklar beni topiğe ya.

Canım bayağı aklımdan çıkardım bu ay bak bugün buraya uğramasam bugüne kadar bir kere bile konuşmadık hiç. En yakın arkadaşımla bile konuşmuyorum artık.

Beni bu ay affedin.

Hepinizi öpüyorum. 18'inde hepinizden mutlu haberler almak istiyorum o gün görüşürüz.

geçen ay o kadar küçük ihtimale o kadar büyük heyecan yaptım ki bu ay bu ihtimale küçücük umudum bile yok nerdeyse inan işte böyle hep beraber olma fikri fln olunca heves ettim şimdi

Evet canım gecen ay bende buyuk heyecn stres vardı ama bu ayyy maşalalhım var Aladağdan serinim İnşallah yarattığımız sinerjiyle 18 de güzel haberler vereceğiz

ya kızlar 5 haftalıkken yerleşme kanaması olur mu benm pembe akıntım gelior

Canım olabilir diye düşünüyorum devamı gelmezse sıkıntı yoktur yinede dr sor için rahat eder

Nasılsınız canlarım???

Hemen size bir selam kaçıyorum inşallah sonra bol bol gelirim.

Teşekkürler canım sen nasılsın özleniyorsun

canım bol bol su iç en azından bebiş olup olmadığı belli olana kadar
idrara çıkman içindeki iltihabı atman için bol bol içmen gerek

günlerinde çalışmışsın işte daha ne yapabilirsinki en güzel beraber test yapalım bir şey olmazsa da olur sa da doktoruna görünmen kısmet bekleyelim görelim

vardır herseyde hayır dıyıp tevekkul edıp sabredıcez.mevla neylerse guzel eyler.hakkımızda hayırlısı neyse o olur inşallah

Teşekkürler canım sen nasılsın özleniyorsun

Bende özledim bende diyerek kaçıyorum hepsi sizin için canlarım inşallah dönüşüm muhteşem olacak tek gidicem çift dönücem.

Çok çok öpüldünüz.

Kafaya takmayın olacak inanın, çalışın.

Son düzenleme:

Bende öptüm canım 3 kişide dönebilirsin tatlım kendine iyi bak canım

inşallah arkadaşım allah gönlüne göre versin

teşekkürler iyiyiz sen nasılsın ? ben sabah yazdım annesi ve oğluşu diye nasılsın adet bitti mi yazdım ama sen görmedin

görmedim canım yaa sayfalarınız hızla akıyor takip edememişimdir
adet bitmedi 6. günüm hala

Teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın BAt bekliyoruz sinerji olustrduk 6 kısı aynı saatte test yapacagız

ooo süperrr sinerji ne zaman test günü, hayırlı haberler alırız inşallah

görmedim canım yaa sayfalarınız hızla akıyor takip edememişimdir
adet bitmedi 6. günüm hala

ooo süperrr sinerji ne zaman test günü, hayırlı haberler alırız inşallah

bitsinde çalışmalar devam etsin bence sizin bebek şansınız bizlerden daha yüksek bir kere rahatça hamile kaldınız bu konuda rahatsınız o yüzden kısa sürede olacağını düşünüyorum inşallah

Tatlım nasılsın bebiş nasıl inşallah 18 de bizde senin kervana katılırız

Bugün 6 kişiyken 18 ağus günü 12 kişi olmayı nasip etsin Allahım:) hatta belki 13 14 15... Belli mi olur ikisi üçü birarada geliverir:))

şiir gibiyiz kızlar
inş güzel haberleri alırsınız 18 inde...sizin için dönüm noktası olur hayatınızda o gün inş

Kislaaaaarrr benimde batim on sekiz . Gerci yum gunumu degerlendiremedik. Yum gunumden sonra Sadece iki sefer bir gun arayla calisma yaptik ama nasib kismet ....

İnşallah hayırlı haberler alırsın. Merak ederim yazarsan sevinirim

Meraba canım biz doktordan geldik. Ilk gittiğimiz doktordan hiç memnun kalmadik aklimizdaki soruları sormanız bile izin vermedi bir de kadın doktor diye tercih ettik. Sonra ilk hamileligimi takip eden doktora gittik sağolsun o bizi rahatlattı. Çikolata kisti nin hamile kalmaya engel olabileceğini söyledi ama sen hamile kalabiliyirsun sıkıntı sonrasında bebek durmuyor düşüyor dedi. O yüzden pıhtılaşma testleri ve genetik testleri yapılacak onun için de şu an kanamamin geçmesini bekleyeceğiz. Acaba bu genetik testleri nasıl yapılıyor kanla mi yoksa başka birseyle mi biliyor musun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…