2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

gideyim bir türk kahvesi yapayım kendime içeyim ve bi güzel telvesiyle peeling yapayım cildime.... Hep bebek derdindeyiz biraz da kendmize vakit ayıralım dimi

gideyim bir türk kahvesi yapayım kendime içeyim ve bi güzel telvesiyle peeling yapayım cildime.... Hep bebek derdindeyiz biraz da kendmize vakit ayıralım dimi

Ohh afiyet oslun canım bende şimdi içtim türk kahvemi ama ben bakım yapamıyorum benım cildim çok hassas

Ben temmuz adetimden 15gün kadar önce sancı çektim çok az lekelendim hatta onu yerleşme kanaması sandım ve bu ayda sancım oldu hala oluyo bunu gaza bağladım yani belki korunmasız yaşamaktan mı bilmiyorum ki ilk defa temmuz adetimde bi günde 2 ağrı kesici aldım ve epey oldu sanırım vücut alışmaya çalışıyo bi şeylere

Galiba canım rahim yumurtaık bu da ne diyorlar bir tanışamadılar ben neye yoracagımı sasırdım canım

hayır ya türk kahvesi bize yaramıyo git bi bardak süt iç mademmm bende akşam gidip fön çektireyim dedim ama hava da hortum fırtına bekliyolarmış vazgeçtim

Ohh afiyet oslun canım bende şimdi içtim türk kahvemi ama ben bakım yapamıyorum benım cildim çok hassas

off off bende birileri varken türk kahvesi seviyorum amaaa iççmeyinn bize yararlı değil kafeinn

Benimkide hassas ama araştırdım telve çok şahane oluyormuş cilde... Yapayım bakalım nasıl olacak

Kızz belkide bebiş var karnında niye ağlıyosunda tospamızı da üzüyosun ağlamak yok her üzülüşünde bebiş ihtimalini getir aklına

Haklısın canım faydalı degıl ama cay ıcmıyorum bu sıralar uykumu dagıtmak ıcın 1 fıncan ıcıyorum hamıle kaldıgımı bılsem onuda ıcmem vururum kendımı süte

Kızz belkide bebiş var karnında niye ağlıyosunda tospamızı da üzüyosun ağlamak yok her üzülüşünde bebiş ihtimalini getir aklına

Ahhh kuzucugum tospam benımle mı bir bilsem hiç üzmem kendimi bebişimi sıkıntıya sokmam keşke olsa ağzından bal damlıyor

bebeğim amaaaaaan boşver yahu... millet ne kadar zararlı şey varsa tüketim hop diye hamile kalıyo... biz bi türk kahvesi içmişiz lafı mı olur... hem hergün içersen zararlı... arada birse bişey olmaz

hava dehşet kapandı... heyecanla yağmuru bekliyorum bende

Yap canım belki bebişin canı tatlı istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…