gebelik testi yaptınmı hiç?
gideyim bir türk kahvesi yapayım kendime içeyim ve bi güzel telvesiyle peeling yapayım cildime.... Hep bebek derdindeyiz biraz da kendmize vakit ayıralım dimi
benim merak ettiğim birşey var en çok hiisedilen belirtilerden biride kasık ağrısı olması lazım bu ağrı nasıl bir ağrı ben normalde adet günümde bile sancı cekmeyen biriyim ama korunmayı bıraktıgımızdn berı adet günüme 10 14 gün önceden kasıklarım sancı hissediyorum yanma gibi sancı bu bazen ağrı oluyor neden anlıyamıyorum korunmayı bıraktıktan sonra snaki hormonlarım değişti :44: :26:
Ben temmuz adetimden 15gün kadar önce sancı çektim çok az lekelendim hatta onu yerleşme kanaması sandım ve bu ayda sancım oldu hala oluyo bunu gaza bağladım yani belki korunmasız yaşamaktan mı bilmiyorum kiilk defa temmuz adetimde bi günde 2 ağrı kesici aldım ve epey oldu sanırım vücut alışmaya çalışıyo bi şeylere
Bende yaptim canim simdi ocakta pisiyor :))
gideyim bir türk kahvesi yapayım kendime içeyim ve bi güzel telvesiyle peeling yapayım cildime.... Hep bebek derdindeyiz biraz da kendmize vakit ayıralım dimi
Yap canım inşallah begenırsın
benım aksam yaptıgım böyle oldu :)
bende aldım tarifi bu akşam yapacağım zaten canım tatlı çekiyo adet belirtisi adet olmazsam erkenden iyidir
Eki Görüntüle 1212308
Ohh afiyet oslun canım bende şimdi içtim türk kahvemi ama ben bakım yapamıyorum benım cildim çok hassas
Ohh afiyet oslun canım bende şimdi içtim türk kahvemi ama ben bakım yapamıyorum benım cildim çok hassas
çok güzel görünüyo cnm inşallah bbnmkilerde güzel olurr
Benimkide hassas ama araştırdım telve çok şahane oluyormuş cilde... Yapayım bakalım nasıl olacak
Ayy kızlar ya benım aglayasım gelıyor kuzenım aradı konustuk sesın ıyı gelmıyor dııyor sımdıde anneme takıldım benı aramıyor dıye canım sıkıldı aglayasım gelıyor cok duyguusalım 2 gundur
hayır ya türk kahvesi bize yaramıyo git bi bardak süt iç mademmmbende akşam gidip fön çektireyim dedim ama hava da hortum fırtına bekliyolarmış vazgeçtim
off off bende birileri varken türk kahvesi seviyorum amaaa iççmeyinn bize yararlı değil kafeinn
Kızz belkide bebiş var karnında niye ağlıyosunda tospamızı da üzüyosun ağlamak yok her üzülüşünde bebiş ihtimalini getir aklına
hayır ya türk kahvesi bize yaramıyo git bi bardak süt iç mademmmbende akşam gidip fön çektireyim dedim ama hava da hortum fırtına bekliyolarmış vazgeçtim
off off bende birileri varken türk kahvesi seviyorum amaaa iççmeyinn bize yararlı değil kafeinn
Ohh afiyet olsun canım şimdiden umarım begenırsınız akşama tatlı yiyelim tatlı konuşalım ağzımız tatlansın :)
Tesekkur ederim talim gel beraber olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?