2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

türk kahvesini bnde çook severim bide yeşilçayı severdim dr yeşilçay içmesen daha iyi dedi evde paket paket yeşilçay var yaklasık 2 aydır elimi süremiyorm

Kizlar bu ovulasyon testleri bana iyi oldu en azindan dongumu ogrendim. 30 gunde bir oluyodum 2 aydir test yapiyorum 20.gun falan yumurtluyorum 35.gun bat oluyo. Yoksa gecen ayki gibi aaa 4 gun gecikti diye heyecan yapardim valla. Ates eger 4 5 gun daha dusmezse umutlanip test yapicam insallah dusmez.

Haklısın canım faydalı degıl ama cay ıcmıyorum bu sıralar uykumu dagıtmak ıcın 1 fıncan ıcıyorum hamıle kaldıgımı bılsem onuda ıcmem vururum kendımı süte

Peki afiyet olsun o zamannn

haklısın biz sürekli dikkat ediyoruz bu kadarcıktan bi şey olmaz itiraf ediyim mi ben bu hafta iki kere fastfood yedim çok zararlı biliyorum daha da yok :18: server ın olduğu pc kapandı açıldı kaydettiğim ftlar gitti fırtına geliyo mogişşş hava karanlık dünden beri uyarı var eve nasıl gidicemmm

frıendly le aykırı sorulara hoşgeldinizz Ahh ahh heves böyle bi şey işte

Hevesten öte umut diyelim canım şu an çoğu arkadaş benim gibi istikrarlı bi şekilde bebek yapmakta emin ama senin aklında acabalar olduğu için sorularım belki sana aykırı gelmiştir kuzucum:)))

Merhabalar kızlar nasılsınız yeni hamiş var mi göremedim varsa çok tebrik ederim bilenler bilir kocamla kusmustuk baristik çok şükür çalışmalara devam nasıl ozlemisim köpeği ♡♥♡♥

kızlarrrr nasıl olmuşşşş elisa sağol cnm tarif için harika olduuu

Slm kızlar nasılsınız yeni hamisler varsa hayırlı olsun kek diye diye benim de istahımı actınız bende yapıyorum birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…