bekliyorz cnm ellerine sağlıkBen yapmasam kusur kalırdım kesin keki :) biraz yağmur dolu fırtına derken elektrikler kesildi, benim keklerde fincanda kaldı öyleşimdi koydum ocaga pişiyorlar :) rotarlı oldu ama olsun geç olsun güç olmasın demişler.pişsinler bende paylaşırım kızlar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm 18i gelsn siz test yapın biz yaramazlık16sında çatlatma iğnem olck ya 17-18 çalışma bnde sizin kdr heycanlıym inş tutar
canım çalışmalardan sonra günü beklemek daha kötü oluyor sen kısmetse iğnenden sonra emin adımlarla çalışacaksın ve olacak inşallah
Bu da benim yaptıklarım. :)
snde foto koy cnm 5 çayı yapıyorz
bekliyorz cnm ellerine sağlık
süper görünüyo aksam beylere ziyafet var
bnde cok uğrastm foto için cnm küçült küçült zo ekledm olsn eminim çok güzel olmustrBen fotoyu beceremiyorum canim :))
kakao beyaz yaptım ben cnm bakalım nasıl olacak meraktayım bende
ben keke sıvı yağ koymayı unuttum:44: kek buharda piştiginden ıslak kek gibi oluyormuş,,belkı yag olmayınca daha kuru bır kek olur.kızlar sızınkının yumusaklıgı nasıl oldu?
cnm 2 aydır öyleyz ama olmadı nasip işte iğne olunca daha da ümitleniyo insan ama hayırlı zmanda olcak inşallahh hepimzn
zaten azıcık yağ koyuluyo bişi olmaz sanırım:) bnmki gayet yumusak güzel oldu cnm ama ıslak olmadı öyle
bırazdan kapatıcam ocagı dınlenmeye alıcam.bakalım sonuc ne olacak..epey kabardılar sankı azcık ucundan bakmıstımben kek hamurunu fazla koydum galıba fıncanı aşmış kekişler
selam kızlar,reglime 5 gün kala idrar testi yaptım ve saatler sonra silik çizgi oluşmuş...bu ne anlama geliyor ?
bu ay klomeni 3. kullanışımdı şayet hamilysem bu kdr çabuk idrara geçmiş olabilir mi ?
selam kızlar,reglime 5 gün kala idrar testi yaptım ve saatler sonra silik çizgi oluşmuş...bu ne anlama geliyor ?
bu ay klomeni 3. kullanışımdı şayet hamilysem bu kdr çabuk idrara geçmiş olabilir mi ?
cnm muhtemelen ilişkinn üzerinde 9gün filan gecmiş erken öğrenn arkadaslar oluyo inş hamilesindr testi 2 gün snr
buarada klomen kullanan birini görmüşken soraym bnde bu ay 3.kez kullanıyorm doktorun bişi söyledi mi ne kadar kullancağınıza dair
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?