2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ben yapmasam kusur kalırdım kesin keki :) biraz yağmur dolu fırtına derken elektrikler kesildi, benim keklerde fincanda kaldı öyle şimdi koydum ocaga pişiyorlar :) rotarlı oldu ama olsun geç olsun güç olmasın demişler.pişsinler bende paylaşırım kızlar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bekliyorz cnm ellerine sağlık

Bu da benim yaptıklarım. :)

Eklentiler

• $1407419043927.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $1407419054804.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 24
cnm 18i gelsn siz test yapın biz yaramazlık 16sında çatlatma iğnem olck ya 17-18 çalışma bnde sizin kdr heycanlıym inş tutar

canım çalışmalardan sonra günü beklemek daha kötü oluyor sen kısmetse iğnenden sonra emin adımlarla çalışacaksın ve olacak inşallah

canım çalışmalardan sonra günü beklemek daha kötü oluyor sen kısmetse iğnenden sonra emin adımlarla çalışacaksın ve olacak inşallah

cnm 2 aydır öyleyz ama olmadı nasip işte iğne olunca daha da ümitleniyo insan ama hayırlı zmanda olcak inşallahh hepimzn

ben keke sıvı yağ koymayı unuttum :44: kek buharda piştiginden ıslak kek gibi oluyormuş,,belkı yag olmayınca daha kuru bır kek olur.kızlar sızınkının yumusaklıgı nasıl oldu?

ben keke sıvı yağ koymayı unuttum :44: kek buharda piştiginden ıslak kek gibi oluyormuş,,belkı yag olmayınca daha kuru bır kek olur.kızlar sızınkının yumusaklıgı nasıl oldu?

zaten azıcık yağ koyuluyo bişi olmaz sanırım:) bnmki gayet yumusak güzel oldu cnm ama ıslak olmadı öyle

cnm 2 aydır öyleyz ama olmadı nasip işte iğne olunca daha da ümitleniyo insan ama hayırlı zmanda olcak inşallahh hepimzn

tabi hayırlısı ne zamansa rabbim o zamanı nasip etsin hepimize biraz nazlılar tezcanlılar fazla nazlılar olarak ayrılıyo bebişler

zaten azıcık yağ koyuluyo bişi olmaz sanırım:) bnmki gayet yumusak güzel oldu cnm ama ıslak olmadı öyle

bırazdan kapatıcam ocagı dınlenmeye alıcam.bakalım sonuc ne olacak..epey kabardılar sankı azcık ucundan bakmıstım ben kek hamurunu fazla koydum galıba fıncanı aşmış kekişler

selam kızlar,reglime 5 gün kala idrar testi yaptım ve saatler sonra silik çizgi oluşmuş...bu ne anlama geliyor ?
bu ay klomeni 3. kullanışımdı şayet hamilysem bu kdr çabuk idrara geçmiş olabilir mi ?

bırazdan kapatıcam ocagı dınlenmeye alıcam.bakalım sonuc ne olacak..epey kabardılar sankı azcık ucundan bakmıstım ben kek hamurunu fazla koydum galıba fıncanı aşmış kekişler

bnmde bikaçı aşmıştı bardağı ama bn korkmustm çıkmaz diye ama pat diye çıktı hepsi:)

selam kızlar,reglime 5 gün kala idrar testi yaptım ve saatler sonra silik çizgi oluşmuş...bu ne anlama geliyor ?
bu ay klomeni 3. kullanışımdı şayet hamilysem bu kdr çabuk idrara geçmiş olabilir mi ?

cnm muhtemelen ilişkinn üzerinde 9gün filan gecmiş erken öğrenn arkadaslar oluyo inş hamilesindr testi 2 gün snr
buarada klomen kullanan birini görmüşken soraym bnde bu ay 3.kez kullanıyorm doktorun bişi söyledi mi ne kadar kullancağınıza dair

Son düzenleme:

muhtemelen bebişin gelmiş hayırlı olsun

canım ben ilk 2 ay doktora gittim 3. ye adet oldugumda tayin sebebiyle ist. a taşındık.burda gittiğim doktor raim filmi çekil deince ben kafama göre içtim bu ay klomeni cnm ...ama klomen bende kist yapmıodu her bünyede farklı olabiliomuş sanırım,sen gene bi doktora git derim...
2 ay yan etkisini görmememe ragmen bu ay cok bacaklarm ağrıdı klomenden mi bilmiorm tabi

battan 5-6gün önce öğrenen arkadaşlarımız oluyo canım sen yarın sabah testi tekrarla bebişin seninledir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…