Evet canım bayagı yakınmısız
yap cnm mutlaka elisa demese tepside kalıpta keklere devamdı bu şekil olarak da tat olarak da çok güzeelll
Hevesten öte umut diyelim canım şu an çoğu arkadaş benim gibi istikrarlı bi şekilde bebek yapmakta emin ama senin aklında acabalar olduğu için sorularım belki sana aykırı gelmiştir kuzucum:)))
Bu şekilde olunca misafire sunumu da şık olur yanına da poğaça kısır patates salatası ooo süper:)
Cok guzel gorunuyorlar canim bende yaptim afiyet olsun :))
5 çayı saatide yaklaşıyoo :)))))) kızlar kek bnden elisannda var siz diğerlerini yapın
Yapıcaktım kocişime ama elektrikler yok çok heveslenmiştim
yaaa olsn yrn yaparsn cnm bnde birasdan dısarı cıkcam ama yağmur yağıyo bilmem nsl olcak
Bende gaziantepliyim canim yakışmış bizim de :)
Acil işin yoksa biraz dinmesini bekle canım Ank günlük güneşlik
Kızlar çok dertliyim kırksekiz gündür adet olmadım kırkıncı günü pembe akıntı geldi adet olcam sandım ama pede bulaşmamış dört gündür böle pede bulaşmadı çok çok az sadece wcde peçeteye geliyodu dünde akıntı geldi pembeyle karışık bugün yine yok kafayı yicem yaaaa
Temmuzda hsg çektirmiştim acaba ondan mı oldum diyorum araştırdım böle olan çok az kişi var ne bileyim offf
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eskişehirdeym cnm bn öğlenden beri durup durup yağıyo eşimle pazara gitcktik yağmurda ne güzel olur pzar romantik romantik
5 çayı saatide yaklaşıyoo :)))))) kızlar kek bnden elisannda var siz diğerlerini yapın
Kızlar ayın 18ini nası getircez yaaa daha koskoca bir haftaiçi ve iki haftasonu var konu beklemek olunca bazen daral geliveriyo
Ben Susamlı tuzlu kurabiye de yaptım :)
Toprağam dicem bundan sonra sana:) bende eskişehirliyim evlenince geldim ankaraya. Memleketimin pazarları pekte güzel olur pek romantik:)
Canm ustune goruyor olabilirsin ilac ve zararli seylerden uzak dur ve bir gebeklik testi yap cok fazla umitlendirmek istemiyorum seni sonra hayal krikligi olmasin diye insallah hersey istedigin gibi olur bu arda ben yeni uye oldum ve anne olmak cok ama cok istiyorum insallah rabbim herkeze nasip eder:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ya hiç sorma ne yapıcazz çok erken karar verdik tarihe bakıyorum bakıyorum daha 11 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?