2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hevesten öte umut diyelim canım şu an çoğu arkadaş benim gibi istikrarlı bi şekilde bebek yapmakta emin ama senin aklında acabalar olduğu için sorularım belki sana aykırı gelmiştir kuzucum:)))

Yok canım aykırı değil çok soruyu üstüste soruyor ya öyle bir program var o yüzden dedim acabaları hiç sorma geliyolar sonra bi bebiş görüyorum hemen nasıl acaba dersin diyorum çok karışık duygular ben istikrarlı çalışan hanımların hepsinden umutluyum bu ay allahım hepimize ve tüm isteyenlere versin sağlığıla bebişleri inşallah

Kızlar ayın 18ini nası getircez yaaa daha koskoca bir haftaiçi ve iki haftasonu var konu beklemek olunca bazen daral geliveriyo

Canm ustune goruyor olabilirsin ilac ve zararli seylerden uzak dur ve bir gebeklik testi yap cok fazla umitlendirmek istemiyorum seni sonra hayal krikligi olmasin diye insallah hersey istedigin gibi olur bu arda ben yeni uye oldum ve anne olmak cok ama cok istiyorum insallah rabbim herkeze nasip eder:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eskişehirdeym cnm bn öğlenden beri durup durup yağıyo eşimle pazara gitcktik yağmurda ne güzel olur pzar romantik romantik

Toprağam dicem bundan sonra sana:) bende eskişehirliyim evlenince geldim ankaraya. Memleketimin pazarları pekte güzel olur pek romantik:)

Ben Susamlı tuzlu kurabiye de yaptım :)

maşallah cnm afiye olsn bn önceden yapmıstm buzlukta saklıyorm ama bu aksam çıkarmıyım :))

Toprağam dicem bundan sonra sana:) bende eskişehirliyim evlenince geldim ankaraya. Memleketimin pazarları pekte güzel olur pek romantik:)

de cnm bnde üni yi ankarada okuduydm orasıda memleket sayılır orda da güzel anılarımz var

Hoşgeldin canım aramıza
Bilmiyorum valla hamilemiyim değilmiyim belirti yok ümidimde yok hayırlısı artık Allah olmayan herkese çocuk nasip etsin içindede bize inş......

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet ya hiç sorma ne yapıcazz çok erken karar verdik tarihe bakıyorum bakıyorum daha 11 gün var

cnm 18i gelsn siz test yapın biz yaramazlık 16sında çatlatma iğnem olck ya 17-18 çalışma bnde sizin kdr heycanlıym inş tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…