Bacılar 2 gün sonra Malatya yolcusuyum ve 9 gün yokum ama foruma eşimin telefonundan girmeye çalışacağım... Çok sık giremeyeceğimden sizden ricam hamile kalırsanız (inş) ya da arkadaşlardan hamile kalanlar olursa bana mesaj atın ki geri döndüğümde listeye ekleyebileyim
Duyanlar duymayanlara iletiversin gari
Not: Listeye kendi kendinizi eklemeyin haaaaaaaaaaa... geri döndüğümde kendi listemden gideceğim için asıl listede olmazsınız demedi demeyin
İyi yolculuklar canım şimdiden inşallah 18 de sana 6 tane hamiş haberi vereceğiz
Bugün adet oldum sonundayeni batı söylücem ama nezaman gelceğini bilemiyorum ki off
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynı durum benim bi tanıdığım başına geldi... Kız 5 yıllık evli ve aşılama ve bi kaç kere de tüp denediler olmadı... ve 5. yılın sonunda artık bıraktılar uğraşmayı sonra bi duyduk ki doğal yollardan İKİZ bebişlere hamile.... Yüce rabbim bir yerine iki evlat nasip etti...
Ben bu söze şapka çıkartırım
Rabbim her şeyin hayırlısını nasip etsin canım, ayrıca benim mangalda kül bırakmama inanma sen bat a bir hafta kala görmen lazım bide beni
ayrıca hayırlı yolculuklar, yinede punduna getirmeye bakın çalışmaları bakarsın havası suyu yarar
köye gidince size eşimin telinden yazacağım zaten ama listeyi 9 gün paylaşamayacağım olurda bi hamile çıkarsa onu sen ya da içinizden biri uyarsın dönünce eklerim
Bacılar 2 gün sonra Malatya yolcusuyum ve 9 gün yokum ama foruma eşimin telefonundan girmeye çalışacağım... Çok sık giremeyeceğimden sizden ricam hamile kalırsanız (inş) ya da arkadaşlardan hamile kalanlar olursa bana mesaj atın ki geri döndüğümde listeye ekleyebileyim
Duyanlar duymayanlara iletiversin gari
Not: Listeye kendi kendinizi eklemeyin haaaaaaaaaaa... geri döndüğümde kendi listemden gideceğim için asıl listede olmazsınız demedi demeyin
selam canım... geçen ay benim de başıma bu olay geldi bende hamile sandım kendimi ama adet oldum... geç çıkan çizgilere aldanma...
kaç gün sonunda oldun kuzum ona göre hesapla
Kızlar kan verdim sonuç saat 2 de çıkıyor doktor da rahim kalinlasmis var gibi duruyo dedi hadi hayırlısı hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin mogami beni listeye hamiş diye yaz bacım
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir'' bizim kilerde böyle olacak bence
Ayyyy pundu dedin aklıma banyoyu düşürdün acaba banyoda mı kıstırsam herifi hem yıkanma işini de aradan çıkarmış oluruzKendimi tecavüzcü coşkun gibi hissettim bi an
Batlar yaklaşınca hepimizin göz seğirmeye başlıyorböyle çıldırmaya başlıyoruz
aynen öyle cnm kan testi yaptırıp baktırdım koca bi negatif gene
Allah'tn çok kaptırmamıştım kendimi
Hadi ben sonuç almaya gidiyorum canlar görüşürüz
selam kızlarrr.... mogamicim hadi iyi tatiller kuzum :)
ben hala hasta olmadım
ayrıca geçen hafta sakarya daydım şeytana uydum fal baktırdım. Kadın bu yıl sende gebelik yok dediBenim tabi morel yerlerde kocişte bi güzel haşladı, neydiği belirsiz kadının lafına bakıp kendini üzüyorsun diye...
yalnız nasıl bir psikolojideysem dün akşam adam yanaşıyor ben ne desem beğenirsiniz... Amann hiç yanaşma bu yıl çocuk olmayacakmış....
adam iyice ifrit oldu. Biz sadece çocuk için mi beraberiz, sen neden bu kadar takıyorsun bla bla bla ....
sonra oturdum düşündüm aklımı başıma devşirdim... Aman kocacım, canım kocacım fasıllarıyla adamın gönlünü aldım :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?