2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bencede fal işlerine takılma allah bilir ne olacağını günah ayrıca arkadaşım

iyi yapmışsın eşinin gönlünü almakla

sen eşinle iyi olmasan muhabetin güzel değilse on tane çocuğun olsa neye yarar huzur ve sevgi en önemlisi

Kist bi ayda oluşur mu dedim ama kimse bi şey demedi bi bilginiz yok mu ((

Canım olumsuz düşünme bizim rahmimiz bebie hazırlanıyor ondan bunlar Ama kisti bilmiyorum canım benımde bıldıgın gıbı gecen ay ılk defa gecıktı ve adetım bıttıkten 10 12 gün sonra kasıklarım sancılamaya baslıyor gecen ayda böyle oldu ve gecıkmelı adet oldum bu ay nasıl olur bılmıyorum kı ben normalde adt oldugumu bıle bılmem hıc sancım olmaz bır bakmısım olmusum akşamda üzerimi değiştiriyorum eşim dediki senin göğüslerinmi büyüyor bunların hepsi korunmayı bıraktıktan sonra oldu bende anlam veremıyorum bunlar neden neden :26: :26:

fala inanma falsız da kalma derler ama baya baya etkilenmişim ben. benim 5-6 aydır adet düzensizliğim var o yüzden 45 güne kadar normal sayıyorum artık.. ayın 1 inde 32. günümde yaptım test negatif çıktı. şuan 39. gündeyim... sanki 2 gündür miğdem bulanıyor gibi kasıkta 10 gündür ağrı var ama pek iplemiyorum çünkü beynim ve bedenim benimle kafa bulmaktan feci zevk alıyorlar...

Aslında temmuzdan çok ümitliydim ama kısmet artık kırmızıları bekliyoruz...

doğru söylüyorsun valla yaptım bi cahillik gittim birde 50 lira aldı kadın yaa ama sanki diğer birçok şeyi bildi gibi :)

neyse evet en önemlisi kocişimle huzur ve mutluluğumuzz...

Selam fıstıklar nasılsınız? Benim çenemsiz nasıl geçiyor hayat?

Kimler bu ay hamiş bakalım???

Mogamicim sana bir soru sorabilir miyim ya da ovulasyonda ihtisas yapmış diğer arkadaşlarda var ise onlarada yöneltiyorum bu soruyu. Ovulasyon testini hangi saatte yapmayı tavsiye edersiniz ve kaç dakika sonra tam olarak doğru sonucu veriyor? 5 dakika mı?

Yyok çok şükür ama hem adet gecikmesi hem ağrılar bu ay biraz üzüntüler de oldu belki oluşmuştur dedim

Selam tatlim ben gecen ay kontrole gittigimde kist falan yoktu bu ay gittim kist olusmus dedi 4 mm bu cogu kiside olur adetle erirmis hamilelige engel degil dedi dr

canım iyiyiz sen nasılsın ? sweetamber hamişşş kayraberen hamişşş sen buraya gelmemekle iyi yapıyorsun kafana takmayıp sadece çalışıyorsun ama keşke bi ay böyle deneyip bi ay sonra ov testi yapsaydın neyse bakalım sen nasılsın işler güçler eş durumları her şey yolunda mı?

Selam tatlim ben gecen ay kontrole gittigimde kist falan yoktu bu ay gittim kist olusmus dedi 4 mm bu cogu kiside olur adetle erirmis hamilelige engel degil dedi dr

hmm belki öyle bi şeyler oluyodur farkında değilimdir geçsin gitsin inşallah bende adetten sonra doktora gidicem kısmetse bakalım ay sonu bi kontrol gerek

ben ilk ay sabah 8 de eşim işe giderken uyanıyodm wcye gidiyodm tekrar yatıyodm ve 12 de ov testıni yapıyodum dogru sonuc verdi.2.ayda aksamustu 4-5 gibi yaptım o da aynı şekilde dogru sonucu verdi ve hamile kaldım canım inşallah senden de güzel haber alırız ve burda takılmaya dewam edersın

Aaa çok sevindim canım. Hayırlısı olsun yeni hamişlerin bebişler onlara sıkı sıkı tutunsun.

Ben artık hiç okumuyorum hemen selam verip çıkıyorum canım. Tek bir satır bile görmek istemiyorum çünkü şuan gerçekten aklımda yok. Yani varda geçen ay ki gibi 7/24 düşünmüyorum. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay hiç hiç düşünmem.

Ovulasyon testine adetin 10. günü başladım yani 2 gün önce ama sabah idrarıyla yaptım o yanlış sanırım. Yarın doktor kontrolüm var yumurtama baktıracağım belki ona göre ilişki önerir. Testide yarın ve pazar akşam üzeri yapmayı düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Biz zaten geçen ayki gibi çalışmada yapmıyoruz oluruna bıraktık eşim ne zaman isterse o zaman birlikte oluyoruz geçen ay sanki görev gibi olmuştu birliktelik bu ay iki kere birliktelik yaşadık ondada ne ayaklarımı havaya diktim ne yattım. Hayırlısıysa olsun ben çabuk pes ettim.

Kuzum ben çalışıyorum maalesef böyle bir imkanım yok. Olmasını isterdim ama. İşte yapmam mümkün değil. Eve gelince yapabilirim ama 2 saat su tüketmeden nasıl olacak bilmiyorum. Akşam 22:00'da yapsam nasıl olur?

saglık olsun cnm..
devlet neden yapmadıkı canım??özelde nerde yaptırdınız cnm?

canım galiba aksam 8e kadar yapılıyodu bi ay dene öyle istersen dogru sonucu vercekmı

Yyok çok şükür ama hem adet gecikmesi hem ağrılar bu ay biraz üzüntüler de oldu belki oluşmuştur dedim

aaaa kızıyorum nerden getiniyorsun aklına bunları allahın izniyle herşey yolunda sen merak etme

kuzum sıkma kendını bak ben ovulasyon gunu yola cıkmıstım. oncekı ılskıden dolayı tuttu

en iyisi canımmm hadi bakalım hayırlısıı bende bu ay sonu doktora gideceğim kontrole ve eylülde o testlere başlamayı düşünüyorum tabi çalışan bayanlar olarak zor olmazsa

Amin canım Rabbim sabretme kolaylığı versin gerçekten zor bir durum inşallah en yakın zamanda Rabbim bir evlat verir sana sağlıklı ve hayırlı.. Ne zaman kendini kötü hissedersen seninleyiz..[/QUOTE]

Sağolun, Allah razı olsun
benimle olduğunuzu düşündüğüm için burdayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…