selam kızlarrr.... mogamicim hadi iyi tatiller kuzum :)
ben hala hasta olmadım
ayrıca geçen hafta sakarya daydım şeytana uydum fal baktırdım. Kadın bu yıl sende gebelik yok dediBenim tabi morel yerlerde kocişte bi güzel haşladı, neydiği belirsiz kadının lafına bakıp kendini üzüyorsun diye...
yalnız nasıl bir psikolojideysem dün akşam adam yanaşıyor ben ne desem beğenirsiniz... Amann hiç yanaşma bu yıl çocuk olmayacakmış....
adam iyice ifrit oldu. Biz sadece çocuk için mi beraberiz, sen neden bu kadar takıyorsun bla bla bla ....
sonra oturdum düşündüm aklımı başıma devşirdim... Aman kocacım, canım kocacım fasıllarıyla adamın gönlünü aldım :))))
Kist bi ayda oluşur mu dedim ama kimse bi şey demedi bi bilginiz yok mu((
adet olmadın ama test yaptın mı ? tabiki fallara bakma fallara baksak ben kocamla evlenmiyordum yurtdışılarında geziyordum bebeğim olmuştu neler nelerrrrr allah bilir gerisi zevkine aa kuş göründü iyi bi şey deyip kendimizi rahatlatma
Kist bi ayda oluşur mu dedim ama kimse bi şey demedi bi bilginiz yok mu((
bencede fal işlerine takılma allah bilir ne olacağını günah ayrıca arkadaşım
iyi yapmışsın eşinin gönlünü almakla
sen eşinle iyi olmasan muhabetin güzel değilse on tane çocuğun olsa neye yarar huzur ve sevgi en önemlisi
hiçbir fikrim yok neden kistmi çıktı
Yyok çok şükür ama hem adet gecikmesi hem ağrılar bu ay biraz üzüntüler de oldu belki oluşmuştur dedim
Selam fıstıklar nasılsınız?Benim çenemsiz nasıl geçiyor hayat?
Kimler bu ay hamiş bakalım???
Mogamicim sana bir soru sorabilir miyim ya da ovulasyonda ihtisas yapmış diğer arkadaşlarda var ise onlarada yöneltiyorum bu soruyu. Ovulasyon testini hangi saatte yapmayı tavsiye edersiniz ve kaç dakika sonra tam olarak doğru sonucu veriyor? 5 dakika mı?
Selam tatlim ben gecen ay kontrole gittigimde kist falan yoktu bu ay gittim kist olusmus dedi 4 mm bu cogu kiside olur adetle erirmis hamilelige engel degil dedi dr
Selam fıstıklar nasılsınız?Benim çenemsiz nasıl geçiyor hayat?
Kimler bu ay hamiş bakalım???
Mogamicim sana bir soru sorabilir miyim ya da ovulasyonda ihtisas yapmış diğer arkadaşlarda var ise onlarada yöneltiyorum bu soruyu. Ovulasyon testini hangi saatte yapmayı tavsiye edersiniz ve kaç dakika sonra tam olarak doğru sonucu veriyor? 5 dakika mı?
canım iyiyiz sen nasılsın ? sweetamber hamişşşkayraberen hamişşş sen buraya gelmemekle iyi yapıyorsun kafana takmayıp sadece çalışıyorsun ama keşke bi ay böyle deneyip bi ay sonra ov testi yapsaydın neyse bakalım sen nasılsın işler güçler eş durumları her şey yolunda mı?
ben ilk ay sabah 8 de eşim işe giderken uyanıyodm wcye gidiyodm tekrar yatıyodm ve 12 de ov testıni yapıyodum dogru sonuc verdi.2.ayda aksamustu 4-5 gibi yaptım o da aynı şekilde dogru sonucu verdi ve hamile kaldım canıminşallah senden de güzel haber alırız ve burda takılmaya dewam edersın
Sevgili hatunlar bir kere daha haklı çıktım ne yazık ki.... Bata 3 gün kala lekelenmem başladı yarına sökülürüm.... Arkadaş ben adetimin başlayacağı saati bile biliyorum yahu pessss.... ayrıca rüyamda kucağımda bi buket kırmızı gül taşıyordum demek ki adete işaretmiş.... Ayrıca testte yaptım sabah ilk idrarımı plastik bardağa koymuştum eve gelince lekelenmeyi gördüm ama yine de yaptım sonuç hiç şaşırtmadı pırıl pırıl bi beyazlık... NEGATİF...
Eşime de sperm testi yaptırdık ... devlet yapmadı bizde özelde 35 tl ye yaptırdık bugün alacağım sonucunu... Bi de eşimde hafif bi varikosel çıktı doktor bu yüzden sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz dedi... Eğer testte sıkıntı çıkarsa muhtemelen varikoselin icabına bakacağız.... Böyle işte
Kuzum ben çalışıyorum maalesef böyle bir imkanım yok. Olmasını isterdim ama.İşte yapmam mümkün değil. Eve gelince yapabilirim ama 2 saat su tüketmeden nasıl olacak bilmiyorum. Akşam 22:00'da yapsam nasıl olur?
Yyok çok şükür ama hem adet gecikmesi hem ağrılar bu ay biraz üzüntüler de oldu belki oluşmuştur dedim
kuzum sıkma kendını bak ben ovulasyon gunu yola cıkmıstım. oncekı ılskıden dolayı tuttu25 te lekelendim 26 da adet olacağım çok çabuk geçti gerçekten... uzun döngü sıkıyordur eminim... yalnız ben bi dahaki yumurtlamayı kaçırabilirimMalatyada olacağım eve 19 unda varacağım ve 19 u da 11. güne denk geliyor... bu ay 10. gün de yumurtlama olmuştu bilmiyorum umarım ucundan yakalarız...Testi yaptır sende eşine... gerçi sonucundan tırsıyorum ben umarım eşimden yana da bi sorun çıkmaz.... amaaaaaan sıkıldım ben bu bebek yapma işinden hiç zevkini çıkaramadım hep dert hep dert
Aaa çok sevindim canım. Hayırlısı olsun yeni hamişlerin bebişler onlara sıkı sıkı tutunsun.
Ben artık hiç okumuyorum hemen selam verip çıkıyorum canım. Tek bir satır bile görmek istemiyorum çünkü şuan gerçekten aklımda yok. Yani varda geçen ay ki gibi 7/24 düşünmüyorum. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay hiç hiç düşünmem.
Ovulasyon testine adetin 10. günü başladım yani 2 gün önce ama sabah idrarıyla yaptım o yanlış sanırım. Yarın doktor kontrolüm var yumurtama baktıracağım belki ona göre ilişki önerir. Testide yarın ve pazar akşam üzeri yapmayı düşünüyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun. Biz zaten geçen ayki gibi çalışmada yapmıyoruz oluruna bıraktık eşim ne zaman isterse o zaman birlikte oluyoruz geçen ay sanki görev gibi olmuştu birliktelik bu ay iki kere birliktelik yaşadık ondada ne ayaklarımı havaya diktim ne yattım. Hayırlısıysa olsun ben çabuk pes ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?