2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

aaaa kızıyorum nerden getiniyorsun aklına bunları allahın izniyle herşey yolunda sen merak etme

tamam getirmiyorum her şey yolunda çok şükür böylece devam oğluşun nasıl bir ara rahatsızlık vardı ama iyi sanırım nasıl geziyo musunuz anne oğul

Kist bi ayda oluşur mu dedim ama kimse bi şey demedi bi bilginiz yok mu ((

cnm benim bildiğim kadarı ile kist aniden cıkabılır ve anıden kaybolabılırmıs.yanı 1 gunde bırden bıre olabılıyor ve kaybolabılıyormus..garip birşey

Kızlar dün akşam yatağa uzandım tam rahme denk gelecek noktayı elimle okşuyordum bebek olsa severiz ya hani sonra bir şey dikkatimi çekti. Sol tarafta hafif bir şişlik ve sertlik var nasıl anlatılır bilmiyorum parmaktaki bir boğum kadar falan, ama sağ tarafta öyle bir şey yok. Sonra kalktım aynaya baktım belli olmuyor aynadan, ayakta duruncada çok zor hissediliyor ama uzanınca çok belli sizce nedendir kötü bir şey olmaz değil mi gece uykum kaçtı onun yüzünden adamada bir şey diyemedim buluttan nem kapar oldun diyor her gün yeni bir şey icat ediyomuşum.

çok geç o saat arkadasım..en gec 8 de yapılıyor test.en erkende sabah 10 da.ben en iyi sonucu akşama dogru 4-5 gibi yaptıgımda aldım sonucu..calıstıgın yerde wc yokmu cnm?

Kist problemin var mi canm bende 6sene once vardi ama buyuk 8 cmlik.bi kist ayakta dururken bile belli olyodu hafif bi cikinti.bilmiyorum tabi sendeki ile ayni midir

ya kızlar ben ovulasyon testınde pozitifi gordugum günden itibaren 5 gün gectı nerdeyse hala vucut ısım yukselmedı cok ..dun sabah 36.4 iken bugun 5.gün 36.3 ısım..yumurta catlayınca ısı yukselmesı gerekmezmıydı? reglimin 14. günü testim pozitifti bugun 18inci günü hala ısım yukselmedı yaa catlamadı yumurta dıcem ama testım sılınmeye baslamıstı bende bırdaha yapmadım sılınıyor dıe.:44:

Kist problemin var mi canm bende 6sene once vardi ama buyuk 8 cmlik.bi kist ayakta dururken bile belli olyodu hafif bi cikinti.bilmiyorum tabi sendeki ile ayni midir

yok canım kist problemim bir ay nerdyse 1 ay önce doktor kontrolünde de çıkmamıştı kist falan düşük yapınca kontrol etmişlerdi maşallah çok temiz demişti doktor hiç bir problemin yok demişti bana 1 ayda çıkarmı o kadar kist olsa.

NASILSIN BEZELYENİN ANNESİ SEN HANGİ OV TESTİNİ KULLANMIŞTIN? BİRDE KAÇ DK WC DE DURMAM GEREKİYOR TEST İÇİN ?

tatlm obek fıtıgı olabılır bence bı genel cerrahıye gorun ıhmal etme

Eşine nasıl söyledin özel değilse paylaşır mısın

tabıkı. benımkı hıc ozel romantık ve planlı olmadı annemlerdeyım tatılde. test yaptım wc den cıktım ablak ablak bakındım bı muddet. esımı cağırdım yanıma testı gosterdım agzı kulaklarına vardı. cızgı cok sılık oldugu ıcın tereddut ettık 2mızde. yarın kanı bekleyelım dedık. anneme soledım babana soleme aman dedı 6-7 haftaya kadar kımseye solemeyın dedı kanda pozıtıf cıkınca esım xray den gecmek yok agır kaldırma ev supurmeyeceksın vs demeye basladı. yatakları bıle o toplıyo benım de ısıme gelıo ole ıste spontan oldu anlayacagın

olsun beraber aynı kaygıyı heyecanı yaşadınız sonuçta her türlüsü güzel allahım sağlık versin sana bebişine bencede 7 8 haftaya kadar söylemeyin

tamam getirmiyorum her şey yolunda çok şükür böylece devam oğluşun nasıl bir ara rahatsızlık vardı ama iyi sanırım nasıl geziyo musunuz anne oğul

iyi şimdi canım maşallahı var evde keyif onda babaanne ile
akşam iş çıkışında onu sitenin parkına indiriyorum

kızlar geldim

sonucu paylaşıyorum, umduğumdan daha iyi

cnm hadi gözün aydın test iyi görünüyor

sağol bebeğim şimdi bunu ürologumuza ve kadın doğumcuma göstermem gerek ... öyle sperm testi sonuçları gördüm ki hareketli sperm sayısı 0 olanlar sperm sayısı nerdeyse yok gibi olanlar rabbim yardımcıları olsun, Allahıma bin şükür bizim ki fena değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…