aaaa kızıyorum nerden getiniyorsun aklına bunları allahın izniyle herşey yolunda sen merak etme
Kist bi ayda oluşur mu dedim ama kimse bi şey demedi bi bilginiz yok mu((
Kuzum ben çalışıyorum maalesef böyle bir imkanım yok. Olmasını isterdim ama.İşte yapmam mümkün değil. Eve gelince yapabilirim ama 2 saat su tüketmeden nasıl olacak bilmiyorum. Akşam 22:00'da yapsam nasıl olur?
Kızlar dün akşam yatağa uzandım tam rahme denk gelecek noktayı elimle okşuyordum bebek olsa severiz ya hani sonra bir şey dikkatimi çekti. Sol tarafta hafif bir şişlik ve sertlik var nasıl anlatılır bilmiyorum parmaktaki bir boğum kadar falan, ama sağ tarafta öyle bir şey yok. Sonra kalktım aynaya baktım belli olmuyor aynadan, ayakta duruncada çok zor hissediliyor ama uzanınca çok belli sizce nedendir kötü bir şey olmaz değil mi gece uykum kaçtı onun yüzünden adamada bir şey diyemedim buluttan nem kapar oldun diyor her gün yeni bir şey icat ediyomuşum.
cnm benim bildiğim kadarı ile kist aniden cıkabılır ve anıden kaybolabılırmıs.yanı 1 gunde bırden bıre olabılıyor ve kaybolabılıyormus..garip birşey
Kist problemin var mi canm bende 6sene once vardi ama buyuk 8 cmlik.bi kist ayakta dururken bile belli olyodu hafif bi cikinti.bilmiyorum tabi sendeki ile ayni midir
tatlm obek fıtıgı olabılır bence bı genel cerrahıye gorun ıhmal etmeKızlar dün akşam yatağa uzandım tam rahme denk gelecek noktayı elimle okşuyordum bebek olsa severiz ya hani sonra bir şey dikkatimi çekti. Sol tarafta hafif bir şişlik ve sertlik var nasıl anlatılır bilmiyorum parmaktaki bir boğum kadar falan, ama sağ tarafta öyle bir şey yok. Sonra kalktım aynaya baktım belli olmuyor aynadan, ayakta duruncada çok zor hissediliyor ama uzanınca çok belli sizce nedendir kötü bir şey olmaz değil mi gece uykum kaçtı onun yüzünden adamada bir şey diyemedim buluttan nem kapar oldun diyor her gün yeni bir şey icat ediyomuşum.
Eşine nasıl söyledin özel değilse paylaşır mısın
tatlm obek fıtıgı olabılır bence bı genel cerrahıye gorun ıhmal etme
tabıkı. benımkı hıc ozel romantık ve planlı olmadıannemlerdeyım tatılde. test yaptım wc den cıktım ablak ablak bakındım bı muddet. esımı cağırdım yanıma testı gosterdım agzı kulaklarına vardı. cızgı cok sılık oldugu ıcın tereddut ettık 2mızde. yarın kanı bekleyelım dedık. anneme soledım babana soleme aman dedı 6-7 haftaya kadar kımseye solemeyın dedı kanda pozıtıf cıkınca esım xray den gecmek yok agır kaldırma ev supurmeyeceksın vs demeye basladı. yatakları bıle o toplıyo benım de ısıme gelıo ole ıste spontan oldu anlayacagın
tamam getirmiyorum her şey yolunda çok şükür böylece devamoğluşun nasıl bir ara rahatsızlık vardı ama iyi sanırım nasıl geziyo musunuz anne oğul
iyi şimdi canım maşallahı var evde keyif onda babaanne ile
akşam iş çıkışında onu sitenin parkına indiriyorum
saglık olsun cnm..
devlet neden yapmadıkı canım??özelde nerde yaptırdınız cnm?
cnm hadi gözün aydın test iyi görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?