2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ewt cnm öyle bizimde 4 ay önce filan 25mlyn çıkmıstı bakalm yrn nasıl olacak bizim sonuc

kızlar geldim

sonucu paylaşıyorum, umduğumdan daha iyi

Eki Görüntüle 1213388

gözün aydın cnm için rahatlamıstır valla...baktın bırkac ay daha olmuyor gebelık rahım fılmı cektırırsın sende..ama bana kalırsa bu onumuzdekı dongunde hamıle kalıcaksın gıbı bır hıs var ıcımde.bu ay erken oldun reglını.gebelık oncesı reglı duzenı degısırmıs derler.hayırlısı bakalım..benımde bugun ovulasyon testını pozıtıf gordugumden berı 5. gün hala vucut ısım yukselmedı anlamıs degılım..sence neden olabılır.3.gun test slınmeyebaslamıstı halbukı catlamadımı acaba?

sağol bebeğim bu ay erken yumurtladığım için erken adet oldum... umuyorum hislerin doğru çıkar... aslında yükselmesi lazımdı ama sen düzenli ilişkiye ve teste devam et kuzum... Ateşi her sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçüyorsun değil mi

Hadi gözün aydın canım çok şükür :) Önümüzdeki ay bebiş gelir artık :)

kuzum Allah razı olsun içim biraz olsun rahatladı... eşime keçiboynuzu, fındık fıstık ve taze meyve takviyesi yapacağım ki daha da artsın değerler...

Canım sonuc cok ıyı duruyo masallahh. sen hasta oldunmu ya 11 ınden once. bende test yapmadım cunku kasıklarımda asırı agrı var gelmesını beklıyorumm

Lekelendim canım bugün ama daha kırmızılar tam gelmedi... sökülmeyi bekliyorum listeye kendimi de eklemek için.... ayrıca testte yaptım negatif... benimde rahmim sancıyo resmen hissediyorum yarına sökülürüm artık... Umarım sen hamile çıkarsın kuzum, adet olursan da hayırlısı diyelim

Sağol kuzum en azından çok büyük bi sorunumuz olmadığına kanaat getirdim artık rahatım

sanki sen kırk yaşındasın da ilk çocuğun endişe endişe bana bak bakıyım sen git aynaya bak bol bol ne çıtırım körpeyim tazeciğim bebiş bana çıtırlığımdan gelmiyo de tamam mı çok şükür çift olarak pırılpırılsınız bundan sonra testleri tahlilleri bırak bak nasıl geliyo pırıl olmayan gebelik testlerii

seninki çok daha iyi özellikle hareket oranı şahane... gelir umarım yakın zamanda bebişler

cnm sağol inşallah gelir ama ilk gittiğimiz dr aşılama dediydi sayı 20 milyn sınırına yakın diye bu dr gayet ii diyo bnde o yüzden yrn tekrarlatıyorm inş daha da ii çıkar ama hangi dr a inancağımı saırdm

NASILSIN BEZELYENİN ANNESİ SEN HANGİ OV TESTİNİ KULLANMIŞTIN? BİRDE KAÇ DK WC DE DURMAM GEREKİYOR TEST İÇİN ?
Canim.blumm a ben anlatmistim.ugurlu geldi sana da anlatayim da uğur getirsin ☺ sabah kaalkinca tuvalete git ilk idrarla yapma ondan sonra uc dort saat zaten bise yemezsin 6 da gitsen 9 a kadar mesela gitme iste sonra da test yap 3 damla damlatma 2.5 maksimum :) bu kadar zaten cikiyo 15 dk ya falan daha net gorursun

evet cnm her sabah yataktan kalkmadan 7 bucuk cıvarı ölcüyorum.dün 36.4 dü yukselıyor dıye dusunurken bu sabah 36.3 cıktı bende anlamadım.2 gundur testı yapmıyordum sılıklesıyor dıye.bugun yapayım tekrar bakalım bıkac saat sonra.

canım galiba aksam 8e kadar yapılıyodu bi ay dene öyle istersen dogru sonucu vercekmı

çok geç o saat arkadasım..en gec 8 de yapılıyor test.en erkende sabah 10 da.ben en iyi sonucu akşama dogru 4-5 gibi yaptıgımda aldım sonucu..calıstıgın yerde wc yokmu cnm?

Larsson wc olmaz mı iki tane birden var hemde ama uzun sürer saklaması zor olur biri görür bişiy olur diye ofiste rahatça yapamam.

Zaten adetin 10. günü başladım daha 2 gündür yapıyorum onlarıda hep sabah 08:00'de yaptım. Yarın ve sonraki gün rahatımda haftaiçi sadece 19:00 gibi yapabilirim çünkü o saatte evde oluyorum.

28 yaşında bi çıtır bebeğim benim herşeyi tastamam bilmeyi istemek gibi bi huyum var forumda da farketmişsindir bir çok konuda bilgiye sahibim çok araştırdım çünkü... yapı işte naparsın... o yüzden kendim ve eşimle ilgili her haltı öğrenmek istedim.... şimdi rahatım işte...artık Allaha bıraktım takdir onun ne zaman verirse ...

10 gününüz kaldı kız var mı heyecan

bugün azcık düşüp yarın aniden yükselirse bugün yumurtluyo olabilirsin sen bugünü bi değerlendirsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…