28 yaşında bi çıtır bebeğim benim herşeyi tastamam bilmeyi istemek gibi bi huyum var forumda da farketmişsindir bir çok konuda bilgiye sahibim çok araştırdım çünkü... yapı işte naparsın... o yüzden kendim ve eşimle ilgili her haltı öğrenmek istedim.... şimdi rahatım işte...artık Allaha bıraktım takdir onun ne zaman verirse ...
10 gününüz kaldı kız var mı heyecan
bayılmazsın bayılmazsın... miniğin sana kendini gösterirken anası hiç bayılır mı ayol...Hadi bakalım önümüzdeki ay kendini listeye hamişdiye ekleyeceksin inşalah
Canım bende heyecandan çok merak var farklı duygular içerisindeyim çok merak ediyorum testte ne göreceğimtesti yapacağım an heyecan dorukta olur o an düşüp bayılmazsam iyidir
bayılmazsın bayılmazsın... miniğin sana kendini gösterirken anası hiç bayılır mı ayol...
Ağzından bal damlıyor korku heyecan merak hepsi var canım inşallah minik tospam benimle birliktedir annesine güç verir
Kalbim sizlerle birlikte... Ben rahat moda geçiyorum ve artık hiçbir şeyi takip etmiyorum nasılsa ciddi bi sorunumuz yok... şimdiden rahatladım bu takip olayını bırakıyorum diye...
18 inde hepinizden güzel haberler bekliyorum
Kizlar bn de hamileyim Allah her isteyene hayirlisiyla nasip eder ins. 2 ay once bebek gelisimi olmadigi icin kurtaj olmustum ins. Hepimiz sag salim kucagjmiza aliriz bebeklerimizi. Allah bu duyguyu herkese nasip etsin ama bn mutlu olamiyorum gene ayni sey olur diye dualarinizi eksik etmeyin
Kizlar bn de hamileyim Allah her isteyene hayirlisiyla nasip eder ins. 2 ay once bebek gelisimi olmadigi icin kurtaj olmustum ins. Hepimiz sag salim kucagjmiza aliriz bebeklerimizi. Allah bu duyguyu herkese nasip etsin ama bn mutlu olamiyorum gene ayni sey olur diye dualarinizi eksik etmeyin
Canim.blumm a ben anlatmistim.ugurlu geldi sana da anlatayim da uğur getirsin ☺ sabah kaalkinca tuvalete git ilk idrarla yapma ondan sonra uc dort saat zaten bise yemezsin 6 da gitsen 9 a kadar mesela gitme iste sonra da test yap 3 damla damlatma 2.5 maksimum :) bu kadar zaten cikiyo 15 dk ya falan daha net gorursun
28 yaşında bi çıtır bebeğim benim herşeyi tastamam bilmeyi istemek gibi bi huyum var forumda da farketmişsindir bir çok konuda bilgiye sahibim çok araştırdım çünkü... yapı işte naparsın... o yüzden kendim ve eşimle ilgili her haltı öğrenmek istedim.... şimdi rahatım işte...artık Allaha bıraktım takdir onun ne zaman verirse ...
10 gününüz kaldı kız var mı heyecan
bugün azcık düşüp yarın aniden yükselirse bugün yumurtluyo olabilirsin sen bugünü bi değerlendirsene
en güzelini yapıyorsun ve gerçekten iyi bir anne olacaksın inşallah gör bak kuzucuğun içinde en iyisini araştırıp bulup yapacaksın inanıyorumbattan sonraki ov testleriyle ilgili bilgi alıyorum sence heyecan var mı
iyide yavrucum 5 gün oldu..pazartesi pozıtıftı sonrakı gunler sılıklesmeye baslamıstı...5 gunde catlarmı yumurta hiç :44: yumurtam bile tembel nazlanıyor catlamada galıba.dur bakayım bugunku test ne cıkacak
kız bişey yokmuş ya adamda benim eniştede vardı varikosel onun sperm sayısı 7000000(edit) kaç sıfır olduğunu hatırlamıyorum ama baya düşüktü ameliyat oldu. Bişey dicem ya hafifi varikosel demiş ya dr. dışardan belli oluyormuydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?