2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hadi bakalım önümüzdeki ay kendini listeye hamiş diye ekleyeceksin inşalah

Canım bende heyecandan çok merak var farklı duygular içerisindeyim çok merak ediyorum testte ne göreceğim testi yapacağım an heyecan dorukta olur o an düşüp bayılmazsam iyidir

bayılmazsın bayılmazsın... miniğin sana kendini gösterirken anası hiç bayılır mı ayol...

bayılmazsın bayılmazsın... miniğin sana kendini gösterirken anası hiç bayılır mı ayol...

Ağzından bal damlıyor korku heyecan merak hepsi var canım inşallah minik tospam benimle birliktedir annesine güç verir

Ağzından bal damlıyor korku heyecan merak hepsi var canım inşallah minik tospam benimle birliktedir annesine güç verir

Kalbim sizlerle birlikte... Ben rahat moda geçiyorum ve artık hiçbir şeyi takip etmiyorum nasılsa ciddi bi sorunumuz yok... şimdiden rahatladım bu takip olayını bırakıyorum diye...

18 inde hepinizden güzel haberler bekliyorum

Ohh ne güzel keyfine bak canım Sagol canım Allah razı olsun .. evet cok sukur sorun yokmus :)
Bizde inşallah hayırlı haberler vereceğiz

Kizlar bn de hamileyim Allah her isteyene hayirlisiyla nasip eder ins. 2 ay once bebek gelisimi olmadigi icin kurtaj olmustum ins. Hepimiz sag salim kucagjmiza aliriz bebeklerimizi. Allah bu duyguyu herkese nasip etsin ama bn mutlu olamiyorum gene ayni sey olur diye dualarinizi eksik etmeyin

hayırlı olsun canım benim umarrım bebişini sağsalim kucagına alırsın Allah'ın izniyle

Tebrik ederim canım Allah'ın izniyle sağ salim kucağına alırsın ve sağıklı bir gebelık gecırısın canım inşallah

inşallah betii çok sağol bu ayki bat geçsin öyle başlayacağım kısmetse ben en iyi öğlen 12de yapabilirim oda olur öyleyse acaba hangi marka alacağım nerden alayım ??

en güzelini yapıyorsun ve gerçekten iyi bir anne olacaksın inşallah gör bak kuzucuğun içinde en iyisini araştırıp bulup yapacaksın inanıyorum battan sonraki ov testleriyle ilgili bilgi alıyorum sence heyecan var mı

kızlar geldim

sonucu paylaşıyorum, umduğumdan daha iyi

Eki Görüntüle 1213388

kız bişey yokmuş ya adamda benim eniştede vardı varikosel onun sperm sayısı 7000000(edit) kaç sıfır olduğunu hatırlamıyorum ama baya düşüktü ameliyat oldu. Bişey dicem ya hafifi varikosel demiş ya dr. dışardan belli oluyormuydu.

Son düzenleme:

amin allahım önceleri bi daha yaşatmasın sağlıklı güzel bir hamilelik ve evlat nasip etsin cuma vakti hayırlısını dile kötü düşünme güzel olacak annesiii

bugün azcık düşüp yarın aniden yükselirse bugün yumurtluyo olabilirsin sen bugünü bi değerlendirsene

iyide yavrucum 5 gün oldu..pazartesi pozıtıftı sonrakı gunler sılıklesmeye baslamıstı...5 gunde catlarmı yumurta hiç :44: yumurtam bile tembel nazlanıyor catlamada galıba.dur bakayım bugunku test ne cıkacak

hımmmmm sende gizli bi heyecan var biliyorum ben... çaktırmıyorsun evlatlarımız söz konusu olunca hepimiz ince eleyip sık dokuyacağız eminim

valla garip bir durum çok yorum getiremeyeceğim balım sen bugünkü ov. testinin sonucunu paylaş yapınca

dışardan belli olup olmadığını hiç bilmiyorum ki bacım görsemde anlar mıyım emin değilim ama eşime sorayım dışardan baksam görebilir miyim diye sana bilgi veririm

Allaha şükür fena değiliz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…