2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

maşallah canım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, hayırlı olsun.

bence sen 19.30da yap 3 saat önceden de bişi içme canm

Ne güzel çok beklememis seni darısı başıma ben ovu kullanmıyorum ama gün aşırı ilişki oluyo cnm sence gerek var mi

hımmmmm sende gizli bi heyecan var biliyorum ben... çaktırmıyorsun evlatlarımız söz konusu olunca hepimiz ince eleyip sık dokuyacağız eminim

artık birbirimizi tanıdık desene gizli heyecan kırmızıları görene kadar illa var ama bu ay olmaması için çok nedenim var o yüzden geçen ayki gibi aaa yoksa oldu mu şaşklınlığı içinde değil hamdık piştik oldum modunda bekliyorum bakarrr anneleri yavrularına bakmaz mıııı hiçç yeriz onları hmm hmm yaparız

Ateş ölçmeye devam canım ama uyku süreni biraz yükseltirsen daha doğru sonuçlar alırsın

keşke uyuyabilsem şu korkum bitsede uyusam millet bebek olsun diye stres yapar ben evde canavar var (çocuk deyimiyle) diye stres korku yaparım

kızlar slm..bende iki yıl oldu çocuk için uğraşıyom..
düşükler derken valla iki yılda geçiyo
şuu oluvasyon testlerinden almak istiyom..
nerden nasıl alabilirim.

kızlar slm..bende iki yıl oldu çocuk için uğraşıyom..
düşükler derken valla iki yılda geçiyo
şuu oluvasyon testlerinden almak istiyom..
nerden nasıl alabilirim.

cnm internettn alırsan daha uygun olur 3gün içind de ulaşır. eczanelerde daha pahalı oluyo

Ayy kızlar ben merak etmeye heyecanlanmaya başladım zaman hiç geçmeyecek gibi

Ayyy inşallah geçsin bir an önce bebişlerimizin bizlerle olduğunu öğrenelim

bizlerle mi olduğunu ya da olmadığını öğrenelim adet ağrım var benimm bu işin sonu 5 gün sonra adet gibi geliyo bana geçen ay gecikmişti bu ay zamanında olur şu an tamamen öyle hissediyorum

bizlerle mi olduğunu ya da olmadığını öğrenelim adet ağrım var benimm bu işin sonu 5 gün sonra adet gibi geliyo bana geçen ay gecikmişti bu ay zamanında olur şu an tamamen öyle hissediyorum

Bizlerledir diye umuyorum dur öyle hemen adet olacam falan deme benım kuzenımde bu ay adet olacam yıne demıs hamıs cıktı sende öyle olursun belkı Benımde agrım var sol kasıgımdan bölgeme dogru batma oluyor kramp gbi arada sancı dönuyor bu ne bilmiyorum 5 gün sonra öğreneceğiz olumlu düşünelim olumlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…