http://www.fertilityfriend.com/home/51c22f
kızlar buda benim ateş tablom gerçi biraz erken oldu ama bende durum bu 3 saat bilemedin 2.40 dk uykularla yapılmıştır
Kizlar bn de hamileyim Allah her isteyene hayirlisiyla nasip eder ins. 2 ay once bebek gelisimi olmadigi icin kurtaj olmustum ins. Hepimiz sag salim kucagjmiza aliriz bebeklerimizi. Allah bu duyguyu herkese nasip etsin ama bn mutlu olamiyorum gene ayni sey olur diye dualarinizi eksik etmeyin
Larsson wc olmaz mı iki tane birden var hemde ama uzun sürer saklaması zor olur biri görür bişiy olur diye ofiste rahatça yapamam.
Zaten adetin 10. günü başladım daha 2 gündür yapıyorum onlarıda hep sabah 08:00'de yaptım. Yarın ve sonraki gün rahatımda haftaiçi sadece 19:00 gibi yapabilirim çünkü o saatte evde oluyorum.
Ne güzel çok beklememis seni darısı başıma ben ovu kullanmıyorum ama gün aşırı ilişki oluyo cnm sence gerek var miozel hıcbısey uygulamadım tatlım.bırtek ovulasyon testı kullandım yumurtlamagunumu belırmemek ıcın ıyıkıde yapmısım yoksa 26. gun yumos oldugnu bılemezdım ve adete 2 gun kala bırlıkte olmazdım. gec yumurtladıgımı ogrenmıs oldum. ov. testını sıddetle tavsıye ederım
hımmmmm sende gizli bi heyecan var biliyorum ben... çaktırmıyorsunevlatlarımız söz konusu olunca hepimiz ince eleyip sık dokuyacağız eminim
Ateş ölçmeye devam canım ama uyku süreni biraz yükseltirsen daha doğru sonuçlar alırsın
kızlar slm..bende iki yıl oldu çocuk için uğraşıyom..
düşükler derken valla iki yılda geçiyo
şuu oluvasyon testlerinden almak istiyom..
nerden nasıl alabilirim.
cnm internettn alırsan daha uygun olur 3gün içind de ulaşır. eczanelerde daha pahalı oluyo
Ayy kızlar ben merak etmeye heyecanlanmaya başladım zaman hiç geçmeyecek gibi
anladım cnm..
peki ama bildiğiniz bi site varmı..g^^gle girip baktım ooooo çok var karar veremedim..
haftasonunu sayma kaldı i haftaaz kaldı az hafta başı sonu derken geçecek gidecek
Ayy kızlar ben merak etmeye heyecanlanmaya başladım zaman hiç geçmeyecek gibi
Ayyy inşallah geçsin bir an önce bebişlerimizin bizlerle olduğunu öğrenelim
bende biraz önce aldım gittigidiyordan sürelab diye marka 20 ovulasyon 2 gebelik testi 21.60 tl ye aldım
geçer canım geçer merak etme hayırlı sonuçlar alırsınız inşaAllah
anladım cnm..
peki ama bildiğiniz bi site varmı..g^^gle girip baktım ooooo çok var karar veremedim..
bizlerle miolduğunu ya da olmadığını öğrenelim adet ağrım var benimm bu işin sonu 5 gün sonra adet gibi geliyo bana geçen ay gecikmişti bu ay zamanında olur şu an tamamen öyle hissediyorum
haftasonunu sayma kaldı i haftaaz kaldı az hafta başı sonu derken geçecek gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?