Bizlerledir diye umuyorum dur öyle hemen adet olacam falan deme benım kuzenımde bu ay adet olacam yıne demıs hamıs cıktı sende öyle olursun belkıBenımde agrım var sol kasıgımdan bölgeme dogru batma oluyor kramp gbi arada sancı dönuyor bu ne bilmiyorum 5 gün sonra öğreneceğiz olumlu düşünelim olumlu olsun
kız benim bat 15 agstos.senin nezaman
olumsuz düşünelim olumlu olsun ben o kadar umutsuzum ki barit est yaparken heyecan yaşasambugün işe sinirim bozuk olunca kafaya takmıyorum testi belki pazartesiden sonra başlar heyecanım adet sancımı iyi biliyorum bu öyle
Dün yaptığınız kekler ve dier hazırlıklar çok güzeldi umarım eşlerinizde beğenmiştir ellerinize sağlık
Dün yaptığınız kekler ve dier hazırlıklar çok güzeldi umarım eşlerinizde beğenmiştir ellerinize sağlık
cnm eşim kek zaten severdi dünkü keke bayıldı bidaha bundan yap hep dedi:)))
elisaaaa ben sana onu diyecektim gecenin 10 buçuğunda yaptım keki ama pişmedi çok durdu orta boy gözde kısık ateşteydi kaynadı bazılarından kek çıktı ama olmadı sonra kapadım bekletip çıkardım içlerinden çıkmadı bazılarının bazılarından çıktı onlarda fincanın yarısı kadar boyutları beceremedim ben onu tadı güzeldi ama biraz daha pişmesi gerekti sanırım
Hım tencereye cok sıkıstırıysan fıncanları ondan pişmemiştir canım ters cevırıp soğumaya bıraktıgında cıkıyorlar bır daha denersın tecrube oldu
tadı çok güzeldi yeniden deneyeceğim teşekkür ederimmm
Ayy kızlar ben merak etmeye heyecanlanmaya başladım zaman hiç geçmeyecek gibi
Ay ben mantı yaptım kızlar harika oldu ellerime sağlıkçokmu hamaratım neee Eki Görüntüle 1213528 Eki Görüntüle 1213537
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne günler geçiyo ne saatlerilk defa kendimi bu kadar inandırdım hamile değilsem fazlasıyla yıkılcam sanırım
Ay ben mantı yaptım kızlar harika oldu ellerime sağlıkçokmu hamaratım neee Eki Görüntüle 1213528 Eki Görüntüle 1213537
Ellerine sağlık canım afiyet olsun
Dur kuzucugum böyle yapma güçlü olmalıyız zaman gecmıyor evet boyle beklemek sıkıcı ama sabretmek zorundayız ınsallah olumlu sonuclar alacagız varmı belırtın hıc
Eki Görüntüle 1213538 sonuç bu cnm çatladı yumurta ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?