2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Dün yaptığınız kekler ve dier hazırlıklar çok güzeldi umarım eşlerinizde beğenmiştir ellerinize sağlık

olumsuz düşünelim olumlu olsun ben o kadar umutsuzum ki barit est yaparken heyecan yaşasam bugün işe sinirim bozuk olunca kafaya takmıyorum testi belki pazartesiden sonra başlar heyecanım adet sancımı iyi biliyorum bu öyle

Hım hayırlısı olsun canım hiç bilmioruz ne olacağını artık bekleyip göreceğiz :44:

Dün yaptığınız kekler ve dier hazırlıklar çok güzeldi umarım eşlerinizde beğenmiştir ellerinize sağlık

elisaaaa ben sana onu diyecektim gecenin 10 buçuğunda yaptım keki ama pişmedi çok durdu orta boy gözde kısık ateşteydi kaynadı bazılarından kek çıktı ama olmadı sonra kapadım bekletip çıkardım içlerinden çıkmadı bazılarının bazılarından çıktı onlarda fincanın yarısı kadar boyutları beceremedim ben onu tadı güzeldi ama biraz daha pişmesi gerekti sanırım

Hım tencereye cok sıkıstırıysan fıncanları ondan pişmemiştir canım ters cevırıp soğumaya bıraktıgında cıkıyorlar bır daha denersın tecrube oldu

Ay ben mantı yaptım kızlar harika oldu ellerime sağlık çokmu hamaratım neee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne günler geçiyo ne saatler ilk defa kendimi bu kadar inandırdım hamile değilsem fazlasıyla yıkılcam sanırım

Dur kuzucugum böyle yapma güçlü olmalıyız zaman gecmıyor evet boyle beklemek sıkıcı ama sabretmek zorundayız ınsallah olumlu sonuclar alacagız varmı belırtın hıc

Dur kuzucugum böyle yapma güçlü olmalıyız zaman gecmıyor evet boyle beklemek sıkıcı ama sabretmek zorundayız ınsallah olumlu sonuclar alacagız varmı belırtın hıc

Ben de hiç belirtim olmadığını yazıyordum ki sen yazmışsın kuzucum.. Maalesef hiç belirtim yok bugün temizliktede kapturdım kendimi yok uzanmalar yok çamaşır suları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…