hamile arkadasları tebrik ediyorm bu haberleri duyunca yum günleri gelsinde bizde bi an önce çalısalm diye sabırsızlanıyormsabah eşimde test yaptırdı öğleden snr çıkcak sonçlar
maalesefki kızlar en önemli adet belirtim kendini göstermeye başladı göğüsler şişti galiba bat gelmeden adet olacam bu ayda çılk olcamne diyim nasip artık ne zaman olursa
Sende gittiğinde düzenlersin canım bende aynen hiç çalışasım yk sallana sallana çalısıyorum bendeevet canım düzenli ilişki olmadı ama olacağı varsa olur kısmet mucize belki bizi bulur evet evet sunun surasında 1 haftacık var
hamile arkadasları tebrik ediyorm bu haberleri duyunca yum günleri gelsinde bizde bi an önce çalısalm diye sabırsızlanıyormsabah eşimde test yaptırdı öğleden snr çıkcak sonçlar
maalesefki kızlar en önemli adet belirtim kendini göstermeye başladı göğüsler şişti galiba bat gelmeden adet olacam bu ayda çılk olcamne diyim nasip artık ne zaman olursa
inşallah sonuçlarınız güzel çıkar
(( dur daha test yapıcaz ama bende adet olucam gibi ağrım var yani 3 4 güne olursam hiç şaşırmam hissediyorum
erken test yapmayı istiyor musun forumdakileri görünce
Ayy ins canım oyledir de ondan soruyorumdurbende 21 .bat yakınmış bende atladım o günü öncesi ve sonrası tamam.canım yaa birde bu yumurtlama günü akıntı oluyo ya o gün mu ilişki olmalı yoksa ne zaman catliyo sa o gün mu olmalı ne zaman çatlar kaç gün sonra kafamda deli sorular%%%
inşallah sonuçlarınız güzel çıkar
(( dur daha test yapıcaz ama bende adet olucam gibi ağrım var yani 3 4 güne olursam hiç şaşırmam hissediyorum
erken test yapmayı istiyor musun forumdakileri görünce
Çalışırsın kuzum calısırsın dınlen o zamana kadarınsallah sonuclarda ıyı cıkacak
inşallah cnm bgn bitiyo adetm haftaya bugün çatlatma iğnesi olucm ama o zmana kdr en az 2 çalışma yapar gideriz snr 2 gün ara verirrz gibi pzr yum çatladığında bombardımana tutalım:))
Çalışırsın kuzum calısırsın dınlen o zamana kadarınsallah sonuclarda ıyı cıkacak
Hayırlısı canım benımde bır kac sıkayetım var belkı bende erken adet olacagım kısmet bekleyıp görecegız
Aklıma gelıyor ama cokta ıstemıyorum ıcımden dıyorum gunu uzunmu tuttukk 18 uzun gıbı gelıyor ama erken yapmayada cesaretım yok
elisa ben hissediyorum 18de aranızda hamile çıkacak inşallah
bu ay çok ta çalıştım ya gecelerce uykusuz kaldım boşuna ona yanıyorum en çokablam hamile dün dedim kaçıncı denemende oldu hiç denemedik dedi geri çekilme yöntemiyle korunurken hamile kalmış çok şaşırdım diğer ablamda yeni doğum yaptı oda ilk demede tutturmuş maşallah bunlar benim ablam değilmi yoksa az gen felen çekseydi benim niye olmuyo anlamadım
İnşallah öyleyimdir.1 buçuk aydır iğne yapıyorum hamile kalırsam diye daha bunun hamileliği ve emzirme dönemi var.
Canım sen hamileydin dimi kan değerin yükseliyor mu? Bat gelmeden mi kan testi yaptırmıştın geçince mi?
İnşallahh canım belki ben hamile değilim sen hamilesindir ama inşallah hepimiz hamileyizdr. Dün çok canım sıkıldı kayınvalıdemdeydık dedım yıllık ızne ayrılacagım dedı ayrılma hamıle kalıran dogumdan sonra ayrılırsın bebek ele tutuur hale gelsın dedı gercı sızın cocgunuzda olmaz tembelsınız beceremıyorsunuz tarzında konustu bende vardır zamanı demekkı dedım cok canım sıkıldı.ve onun oncesı konusmamızda bende bebegımı nasıl bırakıp ıse gıdecem dedım torunumuza senden kotu bakacak degılız ya dedıBöyle konusmalar olunca bebegımı hıc bırakasım gelmıyor
Geçen ay ben öyleydım canım kendımı cok kaptırmıstım bu ay tecrube oldu o yuzden fazla takılmamaya calısıyorum ve cevreme bellı etmıyorum aglamak yok guzelım guclu olacagız ve hep bırlıkte basaracagız ve ınsallah 18 de hamıs cıkacagız
elisa ben hissediyorum 18de aranızda hamile çıkacak inşallah
tatlım benım bat 10.08.14 ıdı. ben 7 sınde ıdrarda senınkı gıbı sılık ,8 ındede kandı gordum bhcg: 54 gelmıstı. memleketteyım sımdı pazartesı ıst. a donunce baktırcam tekrar o yuzden yukseldı mı bılmıyorum. dılerım sıkınıtı yoktur
Kızlar Günaydın, Bat 15 ağustos ama dün gece elimdeki ovulasyon testini yapmıştım yatmadan çok koyu çıkınca acaba geç mi yumurtluyorum dedim yalnız hiç saydam akıntım yok şuan. Dayanamadım elimdeki erken gebelik testini yaptım sabah. Daha 6 gün var sonuç böyle çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Başka hiç bir belirti yok yalnız.
Kuzum ailelerimizin bu tepkileri hep çok istekten ; onlarda torunu fazlasıyla diledikleri için böyle konuşuveriyolar üzme sen canını.. 18ine az kaldı artık haftasonu pazartesi hemen oluverir ama pazartesiden cuma gelmek bilmez
HTML:
Muhakkak öyledir canım benim ama yinede insan üzülüyor kırılıyor siz ilk baştan korunmayacaksınız diyor zaten 4.5 aylık evlıyız 2 ay korunduk bu korunmasız 2 ayımız snkı bızım elımızde olan bırsey var
Kızlar Günaydın, Bat 15 ağustos ama dün gece elimdeki ovulasyon testini yapmıştım yatmadan çok koyu çıkınca acaba geç mi yumurtluyorum dedim yalnız hiç saydam akıntım yok şuan. Dayanamadım elimdeki erken gebelik testini yaptım sabah. Daha 6 gün var sonuç böyle çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Başka hiç bir belirti yok yalnız.
Kuzum onlar geçmişteki gibi sanıyolar eskiden evlenen hemen hamile kalırmış tabi o zaman hormonlu gıdalar radyasyon vs vs zararlı bişey yokmuş ki ama şimdi öyle mi yediğimiz içtiğimiz şeyler hep katkı maddeli koruyuculu.. Bunlarda üremeyi etkiliyor biz ailelerin bu yönde olumsuz söylediklerini umursamamalıyız boşver olcak annecim yakında torununu vericem kucağına bol bol çalışıyoruz de sende:)
genetik olarak yapınız harikasenin onlardan tek farkın bebek için korunmaman ve kafada bebek olsun bebek olsun düşüncesi o düşünceyi at sende ilk ayında onlar gibi olacaksın eminim hatta belki oldun bilemiyoruz
Gerçekten mi ben ilk düşüğü yaptıktan sonra 4 ay geçti bu düşüğü yaparken ortaya çikti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?