2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hamile arkadasları tebrik ediyorm bu haberleri duyunca yum günleri gelsinde bizde bi an önce çalısalm diye sabırsızlanıyorm sabah eşimde test yaptırdı öğleden snr çıkcak sonçlar

inşallah sonuçlarınız güzel çıkar

maalesefki kızlar en önemli adet belirtim kendini göstermeye başladı göğüsler şişti galiba bat gelmeden adet olacam bu ayda çılk olcamne diyim nasip artık ne zaman olursa

(( dur daha test yapıcaz ama bende adet olucam gibi ağrım var yani 3 4 güne olursam hiç şaşırmam hissediyorum

erken test yapmayı istiyor musun forumdakileri görünce

hamile arkadasları tebrik ediyorm bu haberleri duyunca yum günleri gelsinde bizde bi an önce çalısalm diye sabırsızlanıyorm sabah eşimde test yaptırdı öğleden snr çıkcak sonçlar

Çalışırsın kuzum calısırsın dınlen o zamana kadar ınsallah sonuclarda ıyı cıkacak

maalesefki kızlar en önemli adet belirtim kendini göstermeye başladı göğüsler şişti galiba bat gelmeden adet olacam bu ayda çılk olcamne diyim nasip artık ne zaman olursa

Hayırlısı canım benımde bır kac sıkayetım var belkı bende erken adet olacagım kısmet bekleyıp görecegız

Aklıma gelıyor ama cokta ıstemıyorum ıcımden dıyorum gunu uzunmu tuttukk 18 uzun gıbı gelıyor ama erken yapmayada cesaretım yok

Canım ben akıntımı hiç anlamıyorum ama bildiğim akıntının gelmesi yumurtlamanın çok yakın sürede olacağının göstergesiymiş

bu ay çok ta çalıştım ya gecelerce uykusuz kaldım boşuna ona yanıyorum en çok ablam hamile dün dedim kaçıncı denemende oldu hiç denemedik dedi geri çekilme yöntemiyle korunurken hamile kalmış çok şaşırdım diğer ablamda yeni doğum yaptı oda ilk demede tutturmuş maşallah bunlar benim ablam değilmi yoksa az gen felen çekseydi benim niye olmuyo anlamadım

Çalışırsın kuzum calısırsın dınlen o zamana kadar ınsallah sonuclarda ıyı cıkacak

inşallah cnm bgn bitiyo adetm haftaya bugün çatlatma iğnesi olucm ama o zmana kdr en az 2 çalışma yapar gideriz snr 2 gün ara verirrz gibi pzr yum çatladığında bombardımana tutalım:))

inşallah cnm bgn bitiyo adetm haftaya bugün çatlatma iğnesi olucm ama o zmana kdr en az 2 çalışma yapar gideriz snr 2 gün ara verirrz gibi pzr yum çatladığında bombardımana tutalım:))

Durmak yok canım çalışmalara devam ınsallah olacak

elisa ben hissediyorum 18de aranızda hamile çıkacak inşallah

genetik olarak yapınız harika senin onlardan tek farkın bebek için korunmaman ve kafada bebek olsun bebek olsun düşüncesi o düşünceyi at sende ilk ayında onlar gibi olacaksın eminim hatta belki oldun bilemiyoruz

tatlım benım bat 10.08.14 ıdı. ben 7 sınde ıdrarda senınkı gıbı sılık ,8 ındede kandı gordum bhcg: 54 gelmıstı. memleketteyım sımdı pazartesı ıst. a donunce baktırcam tekrar o yuzden yukseldı mı bılmıyorum. dılerım sıkınıtı yoktur

Kuzum ailelerimizin bu tepkileri hep çok istekten ; onlarda torunu fazlasıyla diledikleri için böyle konuşuveriyolar üzme sen canını.. 18ine az kaldı artık haftasonu pazartesi hemen oluverir ama pazartesiden cuma gelmek bilmez

Canım senin adet döngün kaç gün? 26. Gün gebe kaldın 35-40 günde fln mı oluyodun?

Canim, benim bugune kdr yaptigim testlerde hamilelik olmadigi icin silik bile olsa ikinci cizgi cikmadi ama ufacikta olsa silik cikanlarin yuzde 80ni hamile cikti insaalllahh sende hamilesindir ama doktorda adet gecmeden cikan pozitif testleri dikkate almiyoruz diolar sende ne olur olmaz gununu bekle emin olmak icin ama bu aradada yinede dikkat et hareketlerine yedigine ictigine aldigin ilaclara felan :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

HTML:

Muhakkak öyledir canım benim ama yinede insan üzülüyor kırılıyor siz ilk baştan korunmayacaksınız diyor zaten 4.5 aylık evlıyız 2 ay korunduk bu korunmasız 2 ayımız snkı bızım elımızde olan bırsey var

Kuzum onlar geçmişteki gibi sanıyolar eskiden evlenen hemen hamile kalırmış tabi o zaman hormonlu gıdalar radyasyon vs vs zararlı bişey yokmuş ki ama şimdi öyle mi yediğimiz içtiğimiz şeyler hep katkı maddeli koruyuculu.. Bunlarda üremeyi etkiliyor biz ailelerin bu yönde olumsuz söylediklerini umursamamalıyız boşver olcak annecim yakında torununu vericem kucağına bol bol çalışıyoruz de sende:)

Son düzenleme:

hamişsin canm benım daha silik cıkmıstı hem erken gebeık testıde degildi için rahat olsun

Evet canm öyle tabı kaldıkı zaten yenı evlıyız yanı ustelemenın bır anlamı yokkı yok valla canım ben dırek dedım vaktı ar demekkı dedım bırde ben dıyorum bu konusmalardan daha onceydı kadının calısmasına geldı konu dedım yanı ben bebgımı bırakıp gıtmek ıstemem ama gıtmek zorundayım dedım tutu bana bızde torunumuza senden kötu bakacak degılız ya dedı sasırdım ben öyle bırsey demedımkı bende dedım ben oyle demedım ben duygsal anav bır ınsanım dedım ve ılk bebıgım kendım buyutmek ısterım dedım

genetik olarak yapınız harika senin onlardan tek farkın bebek için korunmaman ve kafada bebek olsun bebek olsun düşüncesi o düşünceyi at sende ilk ayında onlar gibi olacaksın eminim hatta belki oldun bilemiyoruz

ya öylemi dersin inşallah ya 18 de sizden müjdeli haber bekliyoruz inşallah yanıltmaz hislerim beni ama bence hamile çıkacak 18 ağustosta merakla bekliyorum o günü

Gerçekten mi ben ilk düşüğü yaptıktan sonra 4 ay geçti bu düşüğü yaparken ortaya çikti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bundan sonra kendini çok üzme lütfen dediğim gibi bu kistin temel sebebi üzüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…