- 26 Ocak 2014
- 779
- 553
- 158
Iyi düşün iyi olsun. Olumsuz düşünceler çok etkiliyor olumsuzlukları çekiyor üzerine insanın resmen. Ben kendim dediğimi yapamıyorum tabi o ayrı.tatlım benım bat 10.08.14 ıdı. ben 7 sınde ıdrarda senınkı gıbı sılık ,8 ındede kandı gordum bhcg: 54 gelmıstı. memleketteyım sımdı pazartesı ıst. a donunce baktırcam tekrar o yuzden yukseldı mı bılmıyorum. dılerım sıkınıtı yoktur
Canim, benim bugune kdr yaptigim testlerde hamilelik olmadigi icin silik bile olsa ikinci cizgi cikmadi ama ufacikta olsa silik cikanlarin yuzde 80ni hamile cikti insaalllahh sende hamilesindir ama doktorda adet gecmeden cikan pozitif testleri dikkate almiyoruz diolar sende ne olur olmaz gununu bekle emin olmak icin ama bu aradada yinede dikkat et hareketlerine yedigine ictigine aldigin ilaclara felan :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hım hayırlısı olsun canım pekı neden bu kadar gecıkıyor canım gecen ben yıne baska forumda okuyordum kadının adetı 18 gun gecmıs test yapmıs cıkmamıs uzerınden yıne zaman gecmıs sanırım 20 gun falan o zaman cıkmıs hamıle oldugu hayırlısı olsun tatlım uzulmek yk
canım hayırlısı ne ise o olsun tabi. kaç günde bir adet görüyorsun ?
Ayy ne güzel bi his:) bize dua et canım
Canım senin adet döngün kaç gün? 26. Gün gebe kaldın 35-40 günde fln mı oluyodun?
Kızlar Günaydın, Bat 15 ağustos ama dün gece elimdeki ovulasyon testini yapmıştım yatmadan çok koyu çıkınca acaba geç mi yumurtluyorum dedim yalnız hiç saydam akıntım yok şuan. Dayanamadım elimdeki erken gebelik testini yaptım sabah. Daha 6 gün var sonuç böyle çıktı. Sizce hamile olabilir miyim? Başka hiç bir belirti yok yalnız.
inşallah benimde öyle olurda gelir bebişim... mart ayından beri 45-46 günde bir oluyorum canım. hatta iki ay tarlusal yardımıyla adet oldum biraz karışık benim durum.
ediyorum ve hissediyorum olacak hatta listeye katılmakta istiyorum mumkunmu acaba gecen ay 19 temmuzda adet oldum batı 23 yazdırdım ama garanti olsun diye
İnşalalh canım bakalım o şanslı kişi kim olacakAma inşallah hepimiz hamiş çıkarız
Arkadaşlar ben geçen hafta doktora gittim. Rahim duvarı kalınlaşmış dedi ultrasondan baktı evet hamilesin dedi. İki hafta sonra tekrar gel şu an daha çok yeni bir gebelik bu dedi. Bir hafta tatildeydim çok düşünmeye fırsatım olmadı. Hesaplamalarıma göre 6 haftalık hamile sayılıyorum (son adet tarihi 25 Haziran). Haftaya Cumartesi randevum var. Nasıl bekleyeceğim o günü bilmiyorum. Ayrıca adet olmamak dışında hiç bir belirtim yok. Birşeyler hissetmem gerekir miydi bilmiyorum. Kafam çok karışık. :44:
Evet canm öyle tabı kaldıkı zaten yenı evlıyız yanı ustelemenın bır anlamı yokkı yok valla canım ben dırek dedım vaktı ar demekkı dedım bırde ben dıyorum bu konusmalardan daha onceydı kadının calısmasına geldı konu dedım yanı ben bebgımı bırakıp gıtmek ıstemem ama gıtmek zorundayım dedım tutu bana bızde torunumuza senden kötu bakacak degılız ya dedı sasırdım ben öyle bırsey demedımkı bende dedım ben oyle demedım ben duygsal anav bır ınsanım dedım ve ılk bebıgım kendım buyutmek ısterım dedım
aslında bi tahminim var his olarak ama söylemim ya şimdi heyecan olsun demi
Hadi bakalım inşallah canım tabıkı sende katıl sınerjımız daha guclu olsn
Ayy kıyamam sen baya içlenmişsin ama inan çoğu aile böyle kötü niyetle söylemiyolar ama düşünemiyolar işte ne derse desin tabi annecim öyle olur diceksin ama bildiğini okuyacaksın bu konular malesef böyle yürüyo. Neyse şimdi bu konuşulanları onların aşırı isteğine ve yaşlı oldukları için düşünmeden konuştuklarına bağlıyosun ve bu konuyu aklından atıyosun kendinide üzmüyosun tamam mı canım
ayy bilemedim ki kesin değil ama duruma göre haber veririm belki katılırım canım
söylemem söylemem
ediyorum ve hissediyorum olacak hatta listeye katılmakta istiyorum mumkunmu acaba gecen ay 19 temmuzda adet oldum batı 23 yazdırdım ama garanti olsun diye
Çok sağol canım üzmeyecegım kendımı belkı bebısım benımledır sımdıden dunyanın stresıyle uzulmesın kuzucgum annesının karnısında mutlu huzuru buysun benım mınık tospam
Tamam canım bekleriz hislerin doğru çıkarmı canım
Kızlar 8 anne aday adayı olduk:)
Friendly
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Larsson
Damak
Paytipo
Hanfendi
Tarih: 18 Ağustos Pazartesi
Saat: 07:30
ayy bilemedim ki kesin değil ama duruma göre haber veririm belki katılırım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?