2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Iyi düşün iyi olsun. Olumsuz düşünceler çok etkiliyor olumsuzlukları çekiyor üzerine insanın resmen. Ben kendim dediğimi yapamıyorum tabi o ayrı.

Teşekkürler denizyildizi2014 dikkat ediyorum yediklerime ictiklerime zaten bir de kiloluyum doktor hamilelikte de verirsin zaman kaybetme demişti.
Sizlerden de iyi haberleri bekliyorum. Hamile arkadaşları duydukça kendim gibi seviniyorum. Hepinizi öpüyorum.

canım hayırlısı ne ise o olsun tabi. kaç günde bir adet görüyorsun ?

inşallah benimde öyle olurda gelir bebişim... mart ayından beri 45-46 günde bir oluyorum canım. hatta iki ay tarlusal yardımıyla adet oldum biraz karışık benim durum.

pek tabiki olabilirsin ilk 10 dk içinde böyle çıktıysa kesin gebesindir... Koş bi kan ver kuzum

ediyorum ve hissediyorum olacak hatta listeye katılmakta istiyorum mumkunmu acaba gecen ay 19 temmuzda adet oldum batı 23 yazdırdım ama garanti olsun diye

Hadi bakalım inşallah canım tabıkı sende katıl sınerjımız daha guclu olsn

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin

Ayy kıyamam sen baya içlenmişsin ama inan çoğu aile böyle kötü niyetle söylemiyolar ama düşünemiyolar işte ne derse desin tabi annecim öyle olur diceksin ama bildiğini okuyacaksın bu konular malesef böyle yürüyo. Neyse şimdi bu konuşulanları onların aşırı isteğine ve yaşlı oldukları için düşünmeden konuştuklarına bağlıyosun ve bu konuyu aklından atıyosun kendinide üzmüyosun tamam mı canım

Son düzenleme:

Çok sağol canım üzmeyecegım kendımı belkı bebısım benımledır sımdıden dunyanın stresıyle uzulmesın kuzucgum annesının karnısında mutlu huzuru buysun benım mınık tospam

ediyorum ve hissediyorum olacak hatta listeye katılmakta istiyorum mumkunmu acaba gecen ay 19 temmuzda adet oldum batı 23 yazdırdım ama garanti olsun diye

Kızlar 8 anne aday adayı olduk:)
Friendly
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Larsson
Damak
Paytipo
Hanfendi

Tarih: 18 Ağustos Pazartesi
Saat: 07:30

Son düzenleme:
Çok sağol canım üzmeyecegım kendımı belkı bebısım benımledır sımdıden dunyanın stresıyle uzulmesın kuzucgum annesının karnısında mutlu huzuru buysun benım mınık tospam

Süpersin kuzucum aynen öyle ayın 18i gel artık inşallah hepimiz hamişizdir ama en azından içimizden bari birinin de olsa yüzümüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…