valla ben 2 kişi diyorum... ama inşallah çok daha fazlası çıkarbencede 8 de kaç tahminin :)))
Şaka yaptım canım biliyorum bu düşüncelerle söylediğini evet canım heyecanla beklıyorum ama bugun daha cok heyecanlandım öncesınde umudum yktu ama bugun yenıden umut doldum be agrım olunca acaba mı dedım erken adet olmazsam tabı Gelsin benim minik tospam gelsin
valla ben 2 kişi diyorum... ama inşallah çok daha fazlası çıkar
rabbim umutları ümitleri boşa çıkarmasın inşallah
valla ben 2 kişi diyorum... ama inşallah çok daha fazlası çıkar
inşallahhh ekime kadar liste tamamlanır diyordum ama öbür ekime kadar anca sanırım :44:
Kesin ben degılım o iki kişiden biri :) mogami bugun 19. Gün benim ısım hala 36.4 sanırım yumurta catlamadı benim.catlamayınca nasıl oluyor bilgin varmı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
zaten ekime kadar olmazsa hiçbirimizde burdan topluca pelinin açtığı diğer topiğe ışınlanıyoruzdilerim gerek kalmaz
öyle yaparız artıkben haziran 8 de adet oldum sonra 15 temmuz gecikmişti. şu an akıntım yok ağrı da var ara ara sanırım bu ay 15ine kadar adet olucam düzen tamamen fiyasko olur o zaman :2:
rahim üzerinde sancı varsa ara ara adet olacaksın kuzum... rahim kaslıyormuş ve üzerindeki tabakayı atyormuş böylece... bende bu kasılmalar adetten 5 gün önce başladı... umarım hamilesindir değilsende inş adetin vaktinde olur... bak ben erken yumurtladım ve 25. günde adet oldum...foliküler faz 12 gün luteal fazda 13 gün sürdü... en azından daha çabuk başlayacağım çalışmalara
evet aynen keşke benimde senin gibi düzenli olsarahim üzerinde değil karışık yerlerde ağrım ama adet ağrısı tipinde olduğunu biliyorum tek derdim bu şu an bekleyeceğim düzgün bi bat tarihim bile yok bu ay 15 i civarı olursa hiçteyse eylül için verdiğim tarih sağlıklı olur bu çok önemli döngüm düzelir umarım
kızlarrrr moralim acaip bozuk bgn bnde ağlamann dibine vuruyorm eşim tahlil sonucunu msj attı arayamadı bile ml de 2 milyn çıkmış((( morfoloji hesaplanamamıs bile ama daha 4 ay önceki 25 milyndu şimdi aşılama bile olmaz bu sayıyla
kızlarrrr moralim acaip bozuk bgn bnde ağlamann dibine vuruyorm eşim tahlil sonucunu msj attı arayamadı bile ml de 2 milyn çıkmış((( morfoloji hesaplanamamıs bile ama daha 4 ay önceki 25 milyndu şimdi aşılama bile olmaz bu sayıyla
yumurtlaman tam hangi gün oldu onu biliyorsan üstüne ortalama 14 gün koy canım... foliküler fazın günü uzayıp kısalsada luteal faz 11-15 gün arası sürüyor o yüzden sen 14 gün ekle
yumurtlamam hangi gün oldu bilmiyorum kısmet olursa adetten sonra başlayacağım testlere o zaman döngümü yumurtlamamı görürüm diye düşünüyorum bi daha ki aya bilimsel verilerimle gelicem
dur dur ooo kendi moralini bu kadar bozarsan eşinin ki ne olur düşünsene doğuştan böyle sanki bak 4 ay önce 25 milyonmuş doktor tavsiyesi keçiboynuzları beslenmeyle bi iki aya toparlar diye inanıyorum ben sen bol bol bakarsan eşine tamam mı içini ferah tut ona destek ol bunu bi eksiklik gibi gösterme sakın çok hassas eşin içinde bu durum erkekler biraz daha farklı . şimdi ağlama araştır çoğaltmak için yapabileceğin tüm desteği bu yap allah yardımcı olacaktır
kuzum üzme bu kadar kendini bu testler fazlasıyla değişkenlik gösterebiliyor başka bi laboratuvarda tekrarlayın bence tek bi yere bağlı kalma.. umarım aşılama ve ya tüpe gerek kalmaz... Rabbim hakkında hayırlısını versin
Canım bugün göğüslerim dokununca acımaya başladı birazda şiş gibiler adetime 11 gün var belirti bebişten mi adetten mi acababide dünden beri sol gözümün altı hep seyiriyo hatta şu anda bile neredeyse buna bile belirti dicek hale geldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?