2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

rabbim umutları ümitleri boşa çıkarmasın inşallah

valla ben 2 kişi diyorum... ama inşallah çok daha fazlası çıkar

Kesin ben degılım o iki kişiden biri :) mogami bugun 19. Gün benim ısım hala 36.4 sanırım yumurta catlamadı benim.catlamayınca nasıl oluyor bilgin varmı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallahhh ekime kadar liste tamamlanır diyordum ama öbür ekime kadar anca sanırım :44:

zaten ekime kadar olmazsa hiçbirimizde burdan topluca pelinin açtığı diğer topiğe ışınlanıyoruz dilerim gerek kalmaz

çatlamazsa kiste dönüşür bebeğim folikül kisti... ama kiste dönüşmeyip kendi içinde sönedebiliyor.... Sen öyle düşünme ve adete kadar gün aşırı devam et en kötü 3 günde 1

Son düzenleme:
zaten ekime kadar olmazsa hiçbirimizde burdan topluca pelinin açtığı diğer topiğe ışınlanıyoruz dilerim gerek kalmaz

öyle yaparız artık ben haziran 8 de adet oldum sonra 15 temmuz gecikmişti. şu an akıntım yok ağrı da var ara ara sanırım bu ay 15ine kadar adet olucam düzen tamamen fiyasko olur o zaman :2:

öyle yaparız artık ben haziran 8 de adet oldum sonra 15 temmuz gecikmişti. şu an akıntım yok ağrı da var ara ara sanırım bu ay 15ine kadar adet olucam düzen tamamen fiyasko olur o zaman :2:

rahim üzerinde sancı varsa ara ara adet olacaksın kuzum... rahim kaslıyormuş ve üzerindeki tabakayı atyormuş böylece... bende bu kasılmalar adetten 5 gün önce başladı... umarım hamilesindir değilsende inş adetin vaktinde olur... bak ben erken yumurtladım ve 25. günde adet oldum...foliküler faz 12 gün luteal fazda 13 gün sürdü... en azından daha çabuk başlayacağım çalışmalara

evet aynen keşke benimde senin gibi düzenli olsa rahim üzerinde değil karışık yerlerde ağrım ama adet ağrısı tipinde olduğunu biliyorum tek derdim bu şu an bekleyeceğim düzgün bi bat tarihim bile yok bu ay 15 i civarı olursa hiçteyse eylül için verdiğim tarih sağlıklı olur bu çok önemli döngüm düzelir umarım

kızlarrrr moralim acaip bozuk bgn bnde ağlamann dibine vuruyorm eşim tahlil sonucunu msj attı arayamadı bile ml de 2 milyn çıkmış((( morfoloji hesaplanamamıs bile ama daha 4 ay önceki 25 milyndu şimdi aşılama bile olmaz bu sayıyla

Canım bugün göğüslerim dokununca acımaya başladı birazda şiş gibiler adetime 11 gün var belirti bebişten mi adetten mi acaba bide dünden beri sol gözümün altı hep seyiriyo hatta şu anda bile neredeyse buna bile belirti dicek hale geldim:)

Son düzenleme:

yumurtlaman tam hangi gün oldu onu biliyorsan üstüne ortalama 14 gün koy canım... foliküler fazın günü uzayıp kısalsada luteal faz 11-15 gün arası sürüyor o yüzden sen 14 gün ekle

dur dur ooo kendi moralini bu kadar bozarsan eşinin ki ne olur düşünsene doğuştan böyle sanki bak 4 ay önce 25 milyonmuş doktor tavsiyesi keçiboynuzları beslenmeyle bi iki aya toparlar diye inanıyorum ben sen bol bol bakarsan eşine tamam mı içini ferah tut ona destek ol bunu bi eksiklik gibi gösterme sakın çok hassas eşin içinde bu durum erkekler biraz daha farklı . şimdi ağlama araştır çoğaltmak için yapabileceğin tüm desteği bu yap allah yardımcı olacaktır

kuzum üzme bu kadar kendini bu testler fazlasıyla değişkenlik gösterebiliyor başka bi laboratuvarda tekrarlayın bence tek bi yere bağlı kalma.. umarım aşılama ve ya tüpe gerek kalmaz... Rabbim hakkında hayırlısını versin

yumurtlaman tam hangi gün oldu onu biliyorsan üstüne ortalama 14 gün koy canım... foliküler fazın günü uzayıp kısalsada luteal faz 11-15 gün arası sürüyor o yüzden sen 14 gün ekle

yumurtlamam hangi gün oldu bilmiyorum kısmet olursa adetten sonra başlayacağım testlere o zaman döngümü yumurtlamamı görürüm diye düşünüyorum bi daha ki aya bilimsel verilerimle gelicem

Canım Kıyamam üzülme sperm sayısı çok değişken olabiliyor yeter ki rabbim ol desin. Çok iyi anlıyorum sen ben ilk öğrendiğim de aglayamadim bile kendini yıpratma bu kadar

yumurtlamam hangi gün oldu bilmiyorum kısmet olursa adetten sonra başlayacağım testlere o zaman döngümü yumurtlamamı görürüm diye düşünüyorum bi daha ki aya bilimsel verilerimle gelicem

bekleriz bebeğim... en azından yumoş günün bilirsen adeti de tahmin etmen kolay olur

cnm ilk bebiş düşündüğümz zamnlar 3 ay k.boynuzu suyu içiedim pekmezini yedirdim hala da pekmezini yiyor ama ndn bu kdr düştü kü gecen ay rahatsızlanmıştı antibiyotk kullanmıstı ondan mıdır ki hftya dr a göstericz bakalm

inş cnm ama yüksek çıkar gibi düşünmüştüm rüya gördm rüyamda 22 milyn çıkmıştı biraz düşmüş diye konusuyodk sonuc 22 nin sadece tek 2 si bu kdr mı olur yaa

mrb cnm benim de BAT a 10 gün kala kasık ağrılarım var gibi hissediyorum ara ara hafif batma tarzında.. bi de masanın bi ucundan diğer ucuna uzandım zorlayınca o esna da da ağrı girdi acaba normal bi durum mu bilemedim daha önce böyle bişey oldu mu onu da hatırlmıyorum. ay ne çok dinler olduk kendimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…