- 21 Mayıs 2014
- 4.222
- 3.183
- 448
Kızlar 8 anne aday adayı olduk:)
Friendly
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Larsson
Damak
Paytipo
Hanfendi
Tarih: 18 Ağustos Pazartesi
Saat: 07:30
Süpersin kuzucum aynen öyle ayın 18i gel artık inşallah hepimiz hamişizdir ama en azından içimizden bari birinin de olsa yüzümüzü güldürsün
yani fena sayılmama
Bu tabloya bayılıyorum inşallah terfi edecegız adaylıktan annelıge
kız ne ara ekledin beni listeye ben söz vermim duruma göre bakarımya 7 30 bana biraz erken neyse duruma göre haberdar ederim olmazmı
Sagol canım sende öylesın inşalalh canım ya gunun mutlulugunu yaşayalım en azından ama ınsallah hepımız hamıs cıkarız
Bak sımdı daha cok merak ettım bır tiyomu versen özeldenmı yazsan nasıl yapsak bilemedim ki
malesef canım her zmanki gibi tek çizgi
45. günde yine yapacağım yılmak yok
hamile arkadasları tebrik ediyorm bu haberleri duyunca yum günleri gelsinde bizde bi an önce çalısalm diye sabırsızlanıyormsabah eşimde test yaptırdı öğleden snr çıkcak sonçlar
Kızlar 8 anne aday adayı olduk:)
Friendly
Elisa
Kaygılı
Burcunaz
Larsson
Damak
Paytipo
Hanfendi
Tarih: 18 Ağustos Pazartesi
Saat: 07:30
ya öylemi dersin inşallah ya18 de sizden müjdeli haber bekliyoruz inşallah yanıltmaz hislerim beni ama bence hamile çıkacak 18 ağustosta merakla bekliyorum o günü
tiyo veririm ama 50 kağıdını alırımşaka kı 18 de söylerim hissimi olmazmı ama çıkmazsa bozmayın beni he
öyle tabii içini ferah tutbenim hevesim yok kısmet belli olmaz bu işler
Hayırlısı bebeğim adeti görene kadar yılmak yok
inşallah güzel gelir sonuçlar canım...
Gazanız mübarek olsun ... Bu kadar hatundan bikaç bebek çıksın artık yahu (gönül hepinizi ister ama biraz gerçekçi olmak lazım dimi)
bundan sonra kendini çok üzme lütfen dediğim gibi bu kistin temel sebebi üzüntü
inşallah benimde öyle olurda gelir bebişim... mart ayından beri 45-46 günde bir oluyorum canım. hatta iki ay tarlusal yardımıyla adet oldum biraz karışık benim durum.
Hayırlısı bebeğim adeti görene kadar yılmak yok
inşallah güzel gelir sonuçlar canım...
Gazanız mübarek olsun ... Bu kadar hatundan bikaç bebek çıksın artık yahu (gönül hepinizi ister ama biraz gerçekçi olmak lazım dimi)
umutsuz olmamak lazım ama göğüslerden dolayı olacam gibime geliyo
anladım tatlım .benimde 35 günde bir oluyor geçen ay 40 ı geçti bu ayda düzensiz olursa doktora gideceğim olmasada gideceğim
sende bu inançla terfi ettirelim de seni rahat edelim
bencede 8 de kaç tahminin :)))
benimde ben kendimi tanıyorsam adet olacağım belk 18ine kadar olup listeyi bozarım
tiyo veririm ama 50 kağıdını alırımşaka kı 18 de söylerim hissimi olmazmı ama çıkmazsa bozmayın beni he
Aman Allah'ım neler duyuyorum Kaygılım benden kurtulmk istiorİnşallah canım inşallah ederimde bende tüm kk da rahatlar
AYYY HAYIR HAYIR KURTULMAK OLUR MU burdaki dostluğumuzz arkadaşlığımız baki sadece senin kendimden daha hevesli istekli heyecanlı olduğunu düşünüyorum ve bu telaşlar geçsin bi bebiş gelsin demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?