- 24 Haziran 2014
- 1.325
- 1.306
- 133
benimde kasık sancım var tatlım ama göğüslerde tık yok bu aygeçen ay yumurtlama dönemi biter bitmez göğüslerim acayip hassaslaşmıştı. adete 12-13 gün kala şişmişlerdi hatta kafamı çok karıştırmıştı bu durum. şu an da göğüslerim normal... :26: herhangi bi belirtim yok ya internetten en erken gebelik belirtilerini okuya okuya bi hal oldum
inşallah inşallah :):) eğer olmazsa bu ay ovu. testi yapıcakmısın cnm
Yok canım yapmayacağım
bende yapmayacağım daha çok strese neden olur diye..
aynı ben yumurtlama gününden adet gününe kadar geçmezdi göğüslerimin ağrısı yarın adet gunum bu ay göğüslerimde tık ok nedendir bilmem . kasıklarım ve belim ağrıyo ara ara ama biliyorum yine görücem krmızılarıhiç akıntımda yok bu arada
Yok canım niye bozalım sımdı 18 demı söyleceksın ama lütfenn desem
Daha ikinci denemem oluruna bırakacağım canım
test sonuclarnız çıkmadan söylerim hissimi
Listedeki herkez bir tahminde bulunsun bakalım kimin tahmini tutacakbeni hiç tahmin etmeyin derim benim bu sabahki ısım 36.4 yukselme yok hala yumurtam catlamadı sanırım ama ben ortadan ikiye catlamak üzereyim sinirden :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya kizlar niye benim soruma cevap vermediniz?
bende de akıntı yok bi kaç gündür... inş görmezsin cnm kırmızıları... benim her ay olmazdı da geçen ay yumurtlamadan itibaren başlamıştı göğüslerim acımaya bu ay olmadı henüz bişey beklemedeyim canım. senin BAT ne zamandı?
okey kızlar herkez bi tahmin söylerse listedekiler bende söylerim
Ya kizlar ben 27 temmuzda adet oldum en son ve 1 haftadır başım çok dönüyor arada midem bulanıyor ve iki gündür kasiklarim çok ağrıyor neden ki yaaacaba birsey mi var? Oruç tutarken bile hiç başım dönmüyordu ya neden olur ki?
normal şartlartlarda yarın olam lazım 28 günde bir olurum geciktiği çok nadir olmuştur bakalım artık hayırlısı işin tuhaf tarafı ne adet ne hamilelik hiç bi belirtim yok öyle bekliyorum sanki boş boş bi ara yumurtlamaım mı acaba düşünmedim değill:26::26: off inşallah bi sürpriz yaşarız bu ay
ne sormuştun canım ben göremedimtekrar sorar mısın belki benim cevaplayacağım bişeydir
nedenini bilmiyorum üstüne görme olmadıysa !!! hamilelik değildir çünkü bu kadar kısa sürede beirtiler olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?