2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım Kıyamam üzülme sperm sayısı çok değişken olabiliyor yeter ki rabbim ol desin. Çok iyi anlıyorum sen ben ilk öğrendiğim de aglayamadim bile kendini yıpratma bu kadar

bu kdr düşük çıkacağını düşünmüyodm cnm mesajlarda eşime bişi belli etmemeye calıştm moralni bozmasn diye ama arayamadm eminim bnden daha kötü durumdadr o bnden daha cok istiyo bebeği

Aşılama olmaz haklısın cnm bitkisel yöntemleri dene birkaç ay arkadasların dedıgı gibi.birde benim bildiğim yurtdışından getirttirilen özel ilaçlar var bu durumlar için.1 ayda bile ciddi oranda artış oluyor ilaçlarla.nerdeyse %100 artış elde edilebiliyor.sıkma canını erkeklerin tedavisi kadınlara göre cok daha kolaydır tıbda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bu kdr düşük çıkacağını düşünmüyodm cnm mesajlarda eşime bişi belli etmemeye calıştm moralni bozmasn diye ama arayamadm eminim bnden daha kötü durumdadr o bnden daha cok istiyo bebeği

Erkekler belli etmiyorlar ama daha çok takiyorlar senin cok güçlü olup kendini toparlayip eksiklik olarak hissettirmemen lazım canim. Tekrarlayın canim testi ve beslenmeye cok dikkat edin.

demet akalının bebeğinin beşiği çok hoş muş bi gün bi çoçuğumuz olursa allah nasip ederse tabi almayı cok isterim gerci nerde bulucam hem bebeği hem beşiği

mogamicim adet mi oldun ya bu ne acele bi ara birlikte oluyoduk benim ki ayın 25 de :/

Erkekler belli etmiyorlar ama daha çok takiyorlar senin cok güçlü olup kendini toparlayip eksiklik olarak hissettirmemen lazım canim. Tekrarlayın canim testi ve beslenmeye cok dikkat edin.

1 ay snr tekrarlarz cnm sanırım baska bi lab da

Karın içimde ağrı var azcık bastırınca acıyorda sanırım mantar beni bu ay kötü etkiledi ilaçta kullanamıyorum gebelik şüphesiyle.ben belki erkenden kan testi yaptırabilirim kızlar ilaç kullanmam lazım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mogamicim adet mi oldun ya bu ne acele bi ara birlikte oluyoduk benim ki ayın 25 de :/

bu ay erken yumurtladığım için erken adet oldum canım 3 gün öne attı adetim... benim yumoşlar aceleci çıktı bebeğim yalnız ben sana nerdeyse tur bindiricem çünkü benim diğer adetim eylül 4

Olabilir doktorda söyler yönlendirir sizi bak milyonların içinde sadece bi tanesi gerekli sadece bi tanesi tamam mı oda allah verdikten sonra o yüzden sen kocana iyi bak kendin inan onu da inandır ve bebiş gelsin allahım tez zamanda kısmet etsin

Canım benımde buyudugunu hissediyordum ama konduramadım esım söyledı senın gögüslerin büyüyor diye akıntım var bel agrım kasıkta sancım var ve dunden berı yururken sag bacagım cekılıyor inşallah belirtilerimiz olumlu sonuçlanır :)

amin cnm inşallah hepimize. hepinize desteinz için teşekkür ediyorm...

benimde kasık sancım var tatlım ama göğüslerde tık yok bu ay geçen ay yumurtlama dönemi biter bitmez göğüslerim acayip hassaslaşmıştı. adete 12-13 gün kala şişmişlerdi hatta kafamı çok karıştırmıştı bu durum. şu an da göğüslerim normal... :26: herhangi bi belirtim yok ya internetten en erken gebelik belirtilerini okuya okuya bi hal oldum

Hım canım herkeste aynı olmuyormus canım bellı olmaz kı bende vucudmun tepkı verdıklerıne bakıyorum acaba bu gebelık belırtısımı dıye
Gecen ayda benım goguslerım dolgunlasmıstı ama adet olduktan sonra gecmıstı benımkılerde suan gecen aykı gıbı degıl inşallah hamısızdır canım heyecanla merakla beklıyorum 18 nı

bu ay erken yumurtladığım için erken adet oldum canım 3 gün öne attı adetim... benim yumoşlar aceleci çıktı bebeğim yalnız ben sana nerdeyse tur bindiricem çünkü benim diğer adetim eylül 4

hiç sorma yaa :)) neyse acelemiz yok tembeliz biz :)))

ya bide idrar yolu enfeksiyonu oldum ya int.ten araştırdım gebeliğin ilk dönemlerinde progesteron hormonunun etkisiyle olabiliyomuş. bide yakın bi akraba hamile şuan 3 aylık. oda idrar yolu enfeksiyonu olmuş doktora gitmiş hamile olduğunu öğrenmiş buda beni umutlandır dı

ayın 18 i ne çoookkk var yaaa bende beklemedeyim merakla bakalım neler olacak kuzum ama çok mu erteledik sanki 17 si olmaz mıydıı

Ya kizlar ben 27 temmuzda adet oldum en son ve 1 haftadır başım çok dönüyor arada midem bulanıyor ve iki gündür kasiklarim çok ağrıyor neden ki yaa acaba birsey mi var? Oruç tutarken bile hiç başım dönmüyordu ya neden olur ki?

Hım anladım canım idrar yolu enfeksiyonu oldgunu nasıl anladın canım nşallah sende öylesındır kuzum ya

evet canım cok var gıbı ama 1 haftacık kaldı bekleyelım sabır canm bu sabrın sonu selamet olur inşallah

idrar yanması sancı şikayetiyle doktora gittim canım şimdi ilaç kullanıyorum. inşallah tatlım ya güzel haberleri veririz burada pazartesi sabahı

idrar yanması sancı şikayetiyle doktora gittim canım şimdi ilaç kullanıyorum. inşallah tatlım ya güzel haberleri veririz burada pazartesi sabahı

Hım geçmiş olsun canım inşallah canım inşallah pazartesı mutlu bır gun bır haftaya mutlu aylara adım atmış olacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…