Ya kizlar ben 27 temmuzda adet oldum en son ve 1 haftadır başım çok dönüyor arada midem bulanıyor ve iki gündür kasiklarim çok ağrıyor neden ki yaa? acaba birsey mi var? Oruç tutarken bile hiç başım dönmüyordu ya neden olur ki?
kaygılıya katılıyorum canım eğer üstüne görme gibi bi durum yoksa gebelik bu kadar cabuk belirti vermez diye düşünüyorum.. belki kasık ağrısı ama mide bulantısı yapmaz sanırım bu kadar cabuk
Hamilelik yoktur zaten canim da kötü birsey olmasın da. Pazartesi diyetisyen için önce dahiliye ye gideceğim zaten bi ona da sorayım
taman sylüyorum friendly yada elisa ikisinden biri hamile çıkar bence inşallah yanılmam kızlar
taman sylüyorum friendly yada elisa ikisinden biri hamile çıkar bence inşallah yanılmam kızlar
elisa daha bu haftayı geçiremezzz ona bi predictor mu hediye etsem bu pazartesi
:) :) benım düşünceli arkadaşımyok kız rahatım gecen aykı gibi değilim
Canım benımde buyudugunu hissediyordum ama konduramadım esım söyledı senın gögüslerin büyüyor diye akıntım var bel agrım kasıkta sancım var ve dunden berı yururken sag bacagım cekılıyor inşallah belirtilerimiz olumlu sonuçlanır :)
Agzından bal damlıyor canım ınsallah ıkımızde ve hepımız hamıle cıkarız canım inşallah
benım içimdende sen hamiş olacaksın gibi geciyor..
inşallah ya keşke hepiz hamile çıksak inşallahkızlar başka tahmin alayım
elisa daha bu haftayı geçiremezzz ona bi predictor mu hediye etsem bu pazartesi
Listenin son halini paylaşın hele tekrar kimler varmış bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?