Ya kizlar ben 27 temmuzda adet oldum en son ve 1 haftadır başım çok dönüyor arada midem bulanıyor ve iki gündür kasiklarim çok ağrıyor neden ki yaaacaba birsey mi var? Oruç tutarken bile hiç başım dönmüyordu ya neden olur ki?
taman sylüyorum friendly yada elisa ikisinden biri hamile çıkar bence inşallah yanılmam kızlar
Canim bazen bana da öyle oluyor du çocuk istediğimiz için öyle şeyleri hemen ona yoruyordum. Inşallah seninki hamilelik belirtileridir yine de kendini çok kaptirma üzülme diye öyle diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim Nasılsıniz varmı yeni haber 10ve 11 ini bekleyenler ne alemde Mogami sende varmı bişey test yaptın mı
Allahımmm ne diyosun ağzından bal damlıyo inşallah canım benim hepimiz hayırlı olan en kısa zamanda anne olalım inşallah rabbim duy sesimizi
bende friendly gibi hissettim bi an ama 2 aydır elisadan umutluyum
Slm kızlar bi kaç gündür giremiyorum geçmişi de okuyamadim Nasılsıniz varmı yeni haber 10ve 11 ini bekleyenler ne alemde Mogami sende varmı bişey test yaptın mı
Friendly
Elisa
Kaygılı
Larsson
Damak
Burcunaz
Paytipo
Hanfendi(belki)
bende heycanlandım inşallah yanılmam canımsende tahmin alalım
Oyyy inşallah hepimiz hamile olalım 8 kişiyken 16 kişi olalım amiiiin
canım sen benı listeden cıkart bende gebelik yok boşuna gebelik testimi ziyan etmiyim yapıpdareglimin 19. günündeyim hala vucut ısım yukselmedı.benim yumurta catlamadı bence.kiste bari dönüşmese diyorum ayrıca hala vajina girişinde acı hissedıyorum mantara bağlı sanırm.ben ilaç alayım pazartesi doktordan en iyisi..
listeye göre tahminlerimi sölim şimdi
burcunaz
Hanfendi
haydi bakalım hayırlı olsun şimdiden
canım sen benı listeden cıkart bende gebelik yok boşuna gebelik testimi ziyan etmiyim yapıpdareglimin 19. günündeyim hala vucut ısım yukselmedı.benim yumurta catlamadı bence.kiste bari dönüşmese diyorum ayrıca hala vajina girişinde acı hissedıyorum mantara bağlı sanırm.ben ilaç alayım pazartesi doktordan en iyisi..
burcunaz
Hanfendi
burcunaz
Hanfendi
Yok canim ben hiç hamileliğe yormuyorum zaten. Bizim normal yoldan olması zor bir ihtimal tabi Rabbimden unut kesilmez ama çok zor anlayacağın
Benim de elisa ya da larsson diye geçti içimden ama gönül hepimizi hamile görmek istiyo tabi:)
Benim de elisa ya da larsson diye geçti içimden ama gönül hepimizi hamile görmek istiyo tabi:)
kız ben listedekilere en son hatta hiç akıla gelmemem lazım hatta benim listeye bile konmuş olmam yanlış olmuşbende yumruta catlamadı sanırım..benden cacık olmaz bu ay
Neden zor ki ne kadardır istiyorsunuz. Galiba eşinde varikosel vardı değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?