Hosgeldin valla ben ozel olarak bisi yapmadim daha duzenli proteinli gidalar tuketmeye calisiorum dr um oyle dedi bil protein
hayırlara çıkar yarabbim:44:
yalan söyleme canım. bi sıkıntım var pkos var tedavi gerekti dersin. hamile kalınca da sıkıntı oluyordu onu halledince hamile kaldım diyiverirsin.
erkeklere denmez bu da bayanlara de gitsin
muhasebecimiydinn?
pozitiftin sen zaten kuzucuummm sadece bazen unutuveriyosun
Benim heeep biliolar malesef saklayamadim ya zamani nasil gecircem ben en erken ne zaman yapilir tahlil?
öksürmekten tıksırmaktan zarar gelmez diye okumuştum cnm, için rahat olsun. 1 saat iyi bir süre[/QUO
Cok tşkler rahatladım bunu duyunca olmayacaksa zaten bahane cok kısmet allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
Belki de hemen yerleşmesini sağlamıştır, Rabbim büyük, kaderi değiştiren dualardır canım, bol bol dua et, bizi de nasiplendir
Hayırlı olsun transferin, Allah yar ve yardımcın olsun
yarın mutlaka görüş. bu gece ve yarın içmen gereken ilaçlarını unutma. iç ve dua etben de dua edicem sana canım.
Test gününü bekle dicek biliyorum ama bi daha sorarım dualarınızi esirgemeyin yalvaririm
valla aslında bende yapmadı. öncesinde ben biraz almıştım kilo. kan olsun can olsun beslensin yumurtalarım diye yedim durdum
57 kiloyken 60 a çıktım 15 gün içinde. 60 la hamile kaldım. şuan 59.5
ilaçlar ne koydu ne aldı:)
Proteini bende okudum bazi yerlerde.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki transferden sonra tutunmayi saglamak icin neler yapmak/yemek gerekir...Simdiden bunyeyi alistirmak lazim... bi de kabizlik problemini nasil cozecegiz...
Aslina bakarsan ayni mantikla bende yedim. Dikkat etsemde 60 kiloyum. Bakalim nasil etki edecek. Sen hamile misin bu arada?
transferden sonrası için değilde transfere kadar incir öneririm. yumurtalarını geliştiriyor.
transferden sonra dinlen, hiç kalkma demiyorum ama olabildiğince az yürü az iş yap,
arkadaşların bazıları ananas hurma falan demişler. bende ananas yemiştim. hurma yemedim. su iç bol bol dediler.
kabızlık problemini kayısıyla biraz çözebilirsin. mümkün olduğunca kabız olmamaya çalış:) tuvaleti bol bol ziyaret et
Cansiniz :) tomurcugu agac eden Rabbim neleri hayra cevirmez bir dua bin yurek birlikteyiz :)
Inşallah hepimiz mutlu olalım rabbım den evlat istiyoruz geri çevirmez inşallah
transferden sonrası için değilde transfere kadar incir öneririm. yumurtalarını geliştiriyor.
transferden sonra dinlen, hiç kalkma demiyorum ama olabildiğince az yürü az iş yap,
arkadaşların bazıları ananas hurma falan demişler. bende ananas yemiştim. hurma yemedim. su iç bol bol dediler.
kabızlık problemini kayısıyla biraz çözebilirsin. mümkün olduğunca kabız olmamaya çalış:) tuvaleti bol bol ziyaret et
Test gününü bekle dicek biliyorum ama bi daha sorarım dualarınızi esirgemeyin yalvaririm
Dualarimiz seninle cnmmm sen uzulme :)
Ya ben bu cmt yaptirsammi test
9. gün oluyor.
normalde hangi gün yap dediler? bide kaçıncı gün embriyosuydu?
iyi düşün iyi olsun canım.
değerlere göre hamileyim :)
3.gun bebesi :) 2 kardes biri 9 dieri 8 hucrelii teyzesiiii
aklıma geldikçe yedim ben. tatlı seven biri değilim çok yediğim söylenemez. 10 kadar yemişimdir bi günde.Tavsiyeler icin tesekkur ederim. Inciri gunde kac defa tuketmeli?
Transferden sonra 5 gun rapor verecekmis doktor, bu yeterli olur mu sence? Daha fazla gerekir mi?
dualarımız seninle kuzucuum stres yapma. tutma ihtimalini düşürüyosunnnnnnn
3. gün bebesi :)))) maşallah nazar değmesin yavrucuklarınaaaa.3.gun bebesi :) 2 kardes biri 9 dieri 8 hucrelii teyzesiiii
belli olur bence. ama dayanabilirsen bekle kuzucum. erken sevinmek iyi de erken üzülmek berbat bişey. dünyan başına yıkılıyor
aklıma geldikçe yedim ben. tatlı seven biri değilim çok yediğim söylenemez. 10 kadar yemişimdir bi günde.
bu arada ben rapor almadım desem yeridir. hastanede transfer yapıldığı gün kaldım, ve ertesi gün yola çıktık. o iki güne durum bildirir verdi sadece.
evde kalsaydım kafayı yerdim. doktor rapor istersen veririm ama duramazsın evde sıkılırsın dedi. benim doktorumda tüp bebekle evlat sahibi olmuş. 2. denemeymiş. ilkinde yatmış sürekli kıpırdamadan. embriyo beslenememiş. 2. sinde transferden 3 saat sonra bindim uçağa geldim ameliyata girdim sürekli ayaktaydım düşünmeye fırsatım bile olmadı demişti. ikizleri var allah bağışlasın:)
bende onun anlattığını aktardım size. karar sizin:)
dualarımız seninle kuzucuum stres yapma. tutma ihtimalini düşürüyosunnnnnnn
3. gün bebesi :)))) maşallah nazar değmesin yavrucuklarınaaaa.
belli olur bence. ama dayanabilirsen bekle kuzucum. erken sevinmek iyi de erken üzülmek berbat bişey. dünyan başına yıkılıyor
İnsallah hepimizinkiler siki siki tutunsun bazen konusuyorum onlarla esim cok guluyo depremi bile ogrettim onlara biraz deli dolu bi yapim varda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?