2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Aslina bakarsan ayni mantikla bende yedim. Dikkat etsemde 60 kiloyum. Bakalim nasil etki edecek. Sen hamile misin bu arada?

Peki transferden sonra tutunmayi saglamak icin neler yapmak/yemek gerekir...Simdiden bunyeyi alistirmak lazim... bi de kabizlik problemini nasil cozecegiz...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

transferden sonrası için değilde transfere kadar incir öneririm. yumurtalarını geliştiriyor.
transferden sonra dinlen, hiç kalkma demiyorum ama olabildiğince az yürü az iş yap,

arkadaşların bazıları ananas hurma falan demişler. bende ananas yemiştim. hurma yemedim. su iç bol bol dediler.

kabızlık problemini kayısıyla biraz çözebilirsin. mümkün olduğunca kabız olmamaya çalış:) tuvaleti bol bol ziyaret et

Ya ben bu cmt yaptirsammi test

Tavsiyeler icin tesekkur ederim. Inciri gunde kac defa tuketmeli?
Transferden sonra 5 gun rapor verecekmis doktor, bu yeterli olur mu sence? Daha fazla gerekir mi?

Tavsiyeler icin tesekkur ederim. Inciri gunde kac defa tuketmeli?
Transferden sonra 5 gun rapor verecekmis doktor, bu yeterli olur mu sence? Daha fazla gerekir mi?

aklıma geldikçe yedim ben. tatlı seven biri değilim çok yediğim söylenemez. 10 kadar yemişimdir bi günde.
bu arada ben rapor almadım desem yeridir. hastanede transfer yapıldığı gün kaldım, ve ertesi gün yola çıktık. o iki güne durum bildirir verdi sadece.
evde kalsaydım kafayı yerdim. doktor rapor istersen veririm ama duramazsın evde sıkılırsın dedi. benim doktorumda tüp bebekle evlat sahibi olmuş. 2. denemeymiş. ilkinde yatmış sürekli kıpırdamadan. embriyo beslenememiş. 2. sinde transferden 3 saat sonra bindim uçağa geldim ameliyata girdim sürekli ayaktaydım düşünmeye fırsatım bile olmadı demişti. ikizleri var allah bağışlasın:)
bende onun anlattığını aktardım size. karar sizin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…