2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Tebrik ederim. Insallah saglicakla kavusursun bebegine. Tedavi konusunda zaman zaman sana sorup rahatsiz edecegim o zaman...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teşekkür ederim estağfurullah rahatsızlık mı olur. seve seve yardım ederim. İncir konusunu doktoruna hemşirelerine bi sor lütfen. herkeste aynı etkiyi yaparmı bilemem. Ama kullananların çoğundan olumlu sonuç alınması tavsiye etmeme sebep oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Neysee guzel anne adaylari bu aksamlik ben gidiorum yarin doneriz insaaalllah hepimize dua edicem kimin duasi ne zaman gerceklesir bilinmez bu gece hwr geceki gibi gul kokan bebekli dualarimizda bulusalim Allaha emanet bebelerinize iii bakiiin ;-)

Peki transferden sonra tutunmayi saglamak icin neler yapmak/yemek gerekir...Simdiden bunyeyi alistirmak lazim... bi de kabizlik problemini nasil cozecegiz...

Bol bol kuru kayısı ve incir tuket canım ve onun hemen arkasından bolca su iç. Bu kabizliga birebir. Ben 2-3 günde bir ananas suyu sıkıp içtim ve bolca kiraz yedim kabiz olmiyim diye. Onun dışında et süt yumurta yoğurt gibi protein ağırlıklı beslen canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ewt ozellikle yumurta diye tembihlediler bide :) proteiini zengin diye
proteinli zeytin diye okuyorum:))) uykum geldi heralde :)

Neysee guzel anne adaylari bu aksamlik ben gidiorum yarin doneriz insaaalllah hepimize dua edicem kimin duasi ne zaman gerceklesir bilinmez bu gece hwr geceki gibi gul kokan bebekli dualarimizda bulusalim Allaha emanet bebelerinize iii bakiiin ;-)

Tamam, tavsiyeler icin tesekkurler. Yarin gorusmek uzere, herkese iyigeceler. Bu arada transferi yapilan ve/veya hamile oldugunu ogrenen tum arkadaslara bol sans diliyorum. Iyi geceler.

Arkadaşlar lüften destek yoruldum artık nette gezmekten dinlenmek istiyorum.İlk girdiğimde Ankara Başkent iyidir diyordum sonra laboratuvarı ve IMSI olmaması ve yoğunluğu yüzünden Gen_Art olabilir dedim oradaki doktorlarla ilgili okuduğum yorumlar kafamı karıştırdı kararsızlaştım.Şimdi de Madicana ya yeşik ışık yaktım ama Tolga bey ve Medicana birarada yazınca çok bilgi çıkmıyor ücreti-İMSİ var mı , fiyatı herşey havada yanı Rabbim hapimizin yar ve yardımcısı olsun.Destek olabilirseniz sevinirim.4 saattir WC için bile kalkmadım pc nin başından çatlıyacağım.

Evt gordun tesekkurler hosbulduk durumum sole 1 asilama yaptirdim pco var su anda tup bebek tedavisinde dogum kontrol ve kucrin igne kullaniyorum regl 2. Gunum gidicem devami ne olur onu biliosunuzdur die dusundum bu arada sende bahsedermisin durumundan

Az once yazdiklarim sayfanin sonuna gitti beceremedim yine

Âmin canım, çok sağ ol, Allah sanada hayırlı haberler nasip etsin inşallah, sen kaç yaşındasın? Hangi merkezde tedavi görüyorsun? Kaç tane transfer yapıldı? Yazarsan sevinirim😘

İnşallah bu sefer rabbim nasip eder
. Allah yardımcınız olsun canım.... sayı kaç sizin???bizdede aynı sorun var

Âmin canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Sperm sayısını soruyorsun galiba, bizimki 1 yıldır sürekli değişiyor, bir çıkıyor bir iniyor, erkeklerde normalmiş zaten, 3-9 milyon arası ama. Siz hangi aşamadasınız?

canım sperm sayısı sürekli değişiyor evet. bizim şimdiye kadar eeennn fazla 18 milyon çıktı. aşılamaya gircez 1 hafta öncesinde bakılan testte 35 milyon çıkıverdi. e haliyle aşılama gününde hooop yıkamadan sonra 15 milyona düştü, düşük çkacak ki " bak ne kadar düşüktüüü biz buna rağmen başarı elde ettik" diyecekler. diyemediler ama o düşüklüğe rağmen başarı elde edeceklerdi sözde..
1 hafta arayla yapılan test örnekleri bunlar.
Guzel anneler transferden sonra ne yemeyi onerirsiniz kabizlik vs olmamasi icin

maideomer06, Elifim bi önceki sayfada açıklamıştı.

Günaydın canlarımmm..
dün söylemeyi unuttum. doktorla konuştuğumda rapor al dedi bana. yükselişimi beğenmedi neyse..
şimdi işe gidiyorum. 9-9.30 gibi sağlık ocağından rapor yazdırıp gelicem.
ayy nasılda uykum var yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:

Âmin canım, çok sağ ol, Allah sanada hayırlı haberler nasip etsin inşallah, sen kaç yaşındasın? Hangi merkezde tedavi görüyorsun? Kaç tane transfer yapıldı? Yazarsan sevinirim😘
28 yaşındayım, malatyadayım, doğufertilde tedavi görüyorum. bu ilk denemeyi de sayarsak üçüncü oluyo, 8. günüm 4 g sonra sonuç alıcam :18:

Onlar önlem almak zorunda, evde dinlenmen daha hayırlı bence de, iki katı yoruluyosun sen şuan
gelince de uyursun

Degerlerin nedir bendede dengesiz bir yükseliş var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…