Tebrik ederim. Insallah saglicakla kavusursun bebegine. Tedavi konusunda zaman zaman sana sorup rahatsiz edecegim o zaman...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aklıma geldikçe yedim ben. tatlı seven biri değilim çok yediğim söylenemez. 10 kadar yemişimdir bi günde.
bu arada ben rapor almadım desem yeridir. hastanede transfer yapıldığı gün kaldım, ve ertesi gün yola çıktık. o iki güne durum bildirir verdi sadece.
evde kalsaydım kafayı yerdim. doktor rapor istersen veririm ama duramazsın evde sıkılırsın dedi. benim doktorumda tüp bebekle evlat sahibi olmuş. 2. denemeymiş. ilkinde yatmış sürekli kıpırdamadan. embriyo beslenememiş. 2. sinde transferden 3 saat sonra bindim uçağa geldim ameliyata girdim sürekli ayaktaydım düşünmeye fırsatım bile olmadı demişti. ikizleri var allah bağışlasın:)
bende onun anlattığını aktardım size. karar sizin:)
İnsallah hepimizinkiler siki siki tutunsun bazen konusuyorum onlarla esim cok guluyo depremi bile ogrettim onlara biraz deli dolu bi yapim varda :)
konuş ama güzel şeyler anlat kızdepremi bilmek zorunda değiller
şanslı olduklarından ne kadar çok sevip beklediğinizden falan bahset
konuş ama güzel şeyler anlat kızdepremi bilmek zorunda değiller
şanslı olduklarından ne kadar çok sevip beklediğinizden falan bahset
Ama korktum depremde daha 1. Gunuydu transferin ve disari ciktik o panikle mecbur kaldim anlatmaya yavrucuklar kanama yapmasin dieee :) :) :)
hayırlara çıkar yarabbim:44:
yalan söyleme canım. bi sıkıntım var pkos var tedavi gerekti dersin. hamile kalınca da sıkıntı oluyordu onu halledince hamile kaldım diyiverirsin.
erkeklere denmez bu da bayanlara de gitsin
muhasebecimiydinn?
pozitiftin sen zaten kuzucuummm sadece bazen unutuveriyosun
Evet muhasebeci bahtsiz bedevi 😊 evet kalırsam inşallah sonra paylaşabilirim.. ama işte tanıdık işçilerde var fabrikada laf olmasından korkuyorum.. Allahım nasip et sinde hı bunlar kalsın... hayırlı geceler kuzuCum şimdiden Sağol fikirlerin için
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Peki transferden sonra tutunmayi saglamak icin neler yapmak/yemek gerekir...Simdiden bunyeyi alistirmak lazim... bi de kabizlik problemini nasil cozecegiz...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
proteinli zeytin diye okuyorum:))) uykum geldi heralde :)Ewt ozellikle yumurta diye tembihlediler bide :) proteiini zengin diye
Ama korktum depremde daha 1. Gunuydu transferin ve disari ciktik o panikle mecbur kaldim anlatmaya yavrucuklar kanama yapmasin dieee :) :) :)kanama yapmazlar kız onlar sen stres yapma yeterki:) depremi sende duydunmu? nerdeydin
hayırlara çıkar yarabbim:44:
yalan söyleme canım. bi sıkıntım var pkos var tedavi gerekti dersin. hamile kalınca da sıkıntı oluyordu onu halledince hamile kaldım diyiverirsin.
erkeklere denmez bu da bayanlara de gitsin
muhasebecimiydinn?
Evet muhasebeci bahtsiz bedevi 😊 evet kalırsam inşallah sonra paylaşabilirim.. ama işte tanıdık işçilerde var fabrikada laf olmasından korkuyorum.. Allahım nasip et sinde hı bunlar kalsın... hayırlı geceler kuzuCum şimdiden Sağol fikirlerin için
:)) o yüzdenbende söylememiştim. bi abla var bi tek ona söyledim, o da sağ olsun. en yakın erkek arkadaşımıza söylemiş. bebek düşünüyolar. onun için gidip geliyolar demiş. bide yemin ettirdiydim. konuşmuyorum şimdi onla. herkes şüphelenmiş ama bana gelip soramıyolar. iş yerinde %90 i erkek okunca:) sadece fikir yürütebiliyolar.
bugün o yakın arkadaşıma çıtlattım. odada sigara içiyolardı. camı açtım hayırdır diye başladı zaten çenesi düşük kadın söylediği için az çok biliyodu.
hayırlı geceler canlarım hepinize... ben yatayım artık.
bugün zor uyandım.
hepinizi seviyorum.
yatmadan önce duanızı unutmayın bakim
Neysee guzel anne adaylari bu aksamlik ben gidiorum yarin doneriz insaaalllah hepimize dua edicem kimin duasi ne zaman gerceklesir bilinmez bu gece hwr geceki gibi gul kokan bebekli dualarimizda bulusalim Allaha emanet bebelerinize iii bakiiin ;-)
Bol bol kuru kayısı ve incir tuket canım ve onun hemen arkasından bolca su iç. Bu kabizliga birebir. Ben 2-3 günde bir ananas suyu sıkıp içtim ve bolca kiraz yedim kabiz olmiyim diye. Onun dışında et süt yumurta yoğurt gibi protein ağırlıklı beslen canım
:) kötü niyetinden değil de bi türlü konuya girememenden dolayı yazdım o mesajı:)
hoşgeldin aramıza. durumun nedir??
sayfanın en üst köşesinde isminin yazdığı bi yer var küçücük gördünmü? orda "bildirimleriniz " yazıyor. orayı tıkladığında senin mesajını alıntı yapıp cevaplayanları görebilirsin. üzerine tıklayarak da linke gidip sende bizim yazdıklarımızı görebilirsin
Hayırlı olsun inşallah, Rabbim daha fazla aratmasın, son olsun da bebeklerini al inşallah kucağına.Çok şükür ki daha yaşın genç. Benim ikinci denemem, 5 günüm kaldı sonuç öğrenmek için. Umarım bukadar emek sarfeden, daha almayan bir nefes için bukadar fedakarlık yapan biz kullarını boş çevirmez, dileklerimizi kabul eder inşallah. Allah yar ve yardımcın olsun
İnşallah bu sefer rabbim nasip eder
. Allah yardımcınız olsun canım.... sayı kaç sizin???bizdede aynı sorun var
canım sperm sayısı sürekli değişiyor evet. bizim şimdiye kadar eeennn fazla 18 milyon çıktı. aşılamaya gircez 1 hafta öncesinde bakılan testte 35 milyon çıkıverdi. e haliyle aşılama gününde hooop yıkamadan sonra 15 milyona düştü, düşük çkacak ki " bak ne kadar düşüktüüü biz buna rağmen başarı elde ettik" diyecekler. diyemediler amaÂmin canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. Sperm sayısını soruyorsun galiba, bizimki 1 yıldır sürekli değişiyor, bir çıkıyor bir iniyor, erkeklerde normalmiş zaten, 3-9 milyon arası ama. Siz hangi aşamadasınız?
Guzel anneler transferden sonra ne yemeyi onerirsiniz kabizlik vs olmamasi icin
maideomer06, Elifim bi önceki sayfada açıklamıştı.Bol bol kuru kayısı ve incir tuket canım ve onun hemen arkasından bolca su iç. Bu kabizliga birebir. Ben 2-3 günde bir ananas suyu sıkıp içtim ve bolca kiraz yedim kabiz olmiyim diye. Onun dışında et süt yumurta yoğurt gibi protein ağırlıklı beslen canım
28 yaşındayım, malatyadayım, doğufertilde tedavi görüyorum. bu ilk denemeyi de sayarsak üçüncü oluyo, 8. günüm 4 g sonra sonuç alıcam :18:
Âmin canım, çok sağ ol, Allah sanada hayırlı haberler nasip etsin inşallah, sen kaç yaşındasın? Hangi merkezde tedavi görüyorsun? Kaç tane transfer yapıldı? Yazarsan sevinirim😘
Günaydın canlarımmm..
dün söylemeyi unuttum. doktorla konuştuğumda rapor al dedi bana. yükselişimi beğenmedi neyse..
şimdi işe gidiyorum. 9-9.30 gibi sağlık ocağından rapor yazdırıp gelicem.
ayy nasılda uykum var yaaa
Günaydın canlarımmm..
dün söylemeyi unuttum. doktorla konuştuğumda rapor al dedi bana. yükselişimi beğenmedi neyse..
şimdi işe gidiyorum. 9-9.30 gibi sağlık ocağından rapor yazdırıp gelicem.
ayy nasılda uykum var yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?