2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Gunaydin. Demek rapor gerekli imis.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canım benim al raporunu dinlen lütfen bak bebis daha önemli yemene icmene dikkat et canım çok öpüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

haklısın canım ya önceki seferde transferden sonraki günler geçmek bilmemişti...inşallah bu sefer hemen geçer olup biter sonundada göbüşler dolar inşallahhhhhhhhh

slm kızlar,

dün akşam dr kontrolüm vardı sanırım cumaya yumurtalarım toplanacak. yarın son kontrolüm var.çok heyecanlandım herşey güzel olur inş.önceden sadece yazılanları okuyup fikir edinirken bi anda diğer aşamaya geçmek heyecan yaptı.bi de geçen kontrolde 2 haziranda yumurta toplanır demişti ama dün 30 mayıs yüksek ihtimal toplıycaz dedi zaten iğnelerden dolayı bi duygusalım herşeye ağlamak istiyorum karıştım iyice.

Slm kızlar benimde transfer günüm 22 mayıs perşembe dondurulmuş cgh teknigi ile 2 tane transfer edildi Haftaya pazartesi test günüm dua edin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Moral cok onemliymis haberin ola. Kafani dagitacak biseylerle ilgilenmeni tavsiye ederim.

oyyy kıyamam
Çok heyecanlı gerçekten, %50 bebek sahibi olma ihtimalimiz var düşünsene
Sevdiğin insanlarla görüş, sevdiğin yemekleri ye, şımart kendini, ben öyle yapıyorum
Çok kaygılanmamaya çalış, istersen parçala kendini herşey olacağına varıyor sonuçta. Ben çok beklenti içine girmiyorum, %50 şans veriyorlar, onca eziyete zahmete katlanınca insan kesin olacakmış gibi düşünüyor, olmayınca neden olmadı diyor, %50 şans olduğunu unutuyoruz. Rabbim büyük, inşallah biran önce transferin olur, zaman su gibi geçer de güzel haberlerini alırız

Amin canimmmmm amiiiinnnnnnnnn Rabbim herseyi güzel düşünen kalbine göre verir inşallah Rabbim hayirlisi ile sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah son aylarada geliriz de isimlerini eşyalarını giysilerini de konuşuruz ayy ne güzel olacak ne tatli ne heyacanli duygular AlxFa sen hangi şehirdesin kuzum:)

evet gerçekten iğneleri yaparken laylaylom dum. şimdi iş daha ciddiye binmiş gibi hissediyorum.dr um %65-70 demişti ama şu an sanırım %30 luk kısmını düşünmeye başladım.inşallah hepimizin hayırlı haberleri olsun.sen ne aşamadasın canım.bura kalabalık olduğu için kafam karışıyo artık

Moral cok onemliymis haberin ola. Kafani dagitacak biseylerle ilgilenmeni tavsiye ederim.

evet onu biliyorum kitap okuyorum sürekli zaten.gezmeyi tozmayı çok seviyorum da transferden sonra naparım onu kestiremiyorum:) neyse hele bi yumurtalar tolplansın onu da o zaman düşünürüm:)))

transfer gerçekleşti, 8. günüm :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…