Günaydın canlarımmm..
dün söylemeyi unuttum. doktorla konuştuğumda rapor al dedi bana. yükselişimi beğenmedi neyse..
şimdi işe gidiyorum. 9-9.30 gibi sağlık ocağından rapor yazdırıp gelicem.
ayy nasılda uykum var yaaa
Günaydın canlarımmm..
dün söylemeyi unuttum. doktorla konuştuğumda rapor al dedi bana. yükselişimi beğenmedi neyse..
şimdi işe gidiyorum. 9-9.30 gibi sağlık ocağından rapor yazdırıp gelicem.
ayy nasılda uykum var yaaa
Hayırlı olsun Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Hayırlı olsun canım bizim doktoumuz dondurulmuş embriyo ile şansımızin daha yüksek olacağını söylemişti rahat olabilirsin hayırlısı olsun en başında bi heyecan oluyor sonra geçiyor asil transfer masasinda heyecan oluyor kıpır kıpır bide test gününü beklerken zaman gecmiyor sanki sabir sabir sabir
Arkadaslar haziran ikinci haftada tedaviye baslayacak baska kimse yok mu?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben varım canım haziran 13 adet günün.
slm kızlar,
dün akşam dr kontrolüm vardı sanırım cumaya yumurtalarım toplanacak. yarın son kontrolüm var.çok heyecanlandım herşey güzel olur inş.önceden sadece yazılanları okuyup fikir edinirken bi anda diğer aşamaya geçmek heyecan yaptı.bi de geçen kontrolde 2 haziranda yumurta toplanır demişti ama dün 30 mayıs yüksek ihtimal toplıycaz dedizaten iğnelerden dolayı bi duygusalım herşeye ağlamak istiyorum karıştım iyice.
oyyy kıyamamslm kızlar,
dün akşam dr kontrolüm vardı sanırım cumaya yumurtalarım toplanacak. yarın son kontrolüm var.çok heyecanlandım herşey güzel olur inş.önceden sadece yazılanları okuyup fikir edinirken bi anda diğer aşamaya geçmek heyecan yaptı.bi de geçen kontrolde 2 haziranda yumurta toplanır demişti ama dün 30 mayıs yüksek ihtimal toplıycaz dedizaten iğnelerden dolayı bi duygusalım herşeye ağlamak istiyorum karıştım iyice.
canımmmm an be an aklıma gelenleri yazdım. şimdi tekrar okuduğumda yazmamış olduğum çok fazla şey olduğunu gördüm. bunlar sadece yazıya dökülenler. umudumu kaybettiğimde yanımda olduklarınız, benimle birlikte inanmalarınız, destek olup dua okumanız..
Bütün arkadaşlarıma dualarımda yer vermem..
daha biiirsürü şey.. :)
aminn canımmm aminnnn rabbim ettiğin güzel duaları sana da döndürsün. Cennet kokusunu 256 gün sonra alacağım yazıyor altta imza kısmında. ne garip bi duygu
bu arada ağlama sakın bebeğimmm gülme sırası bizde. yeter da ağladığımız.Gül ki yavruların senden etkilenip pozitif olsunlar.
senin hikayeni de okumak istiyorum en kısa sürede kuzucuummm... rabbim senin de güzel gönlüne göre versin.
burda hiç tanımadığımız insanlara dualar ettik. rabbim onlar için ettiğimiz duaları kabul etti kim bilir?
Rabbim" nasıl beklerseniz öyle bulursunuz" demiş. Güzel bekliyoruz allahım güzel olsun.. Yeri göğü o olmasa yaratmazdım dediğin peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine,, gelmiş geçmiş bütün evliyaların yüzü suyu hürmetine, gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin yüzü suyu hürmetine, 3 ayların yüzü suyu hürmetine rabbim dualarımızı kabul etsin. yavrularımızı versin bize. hayırsızsa bile hayırlıya çevirim nasip etsin bize..Aaaaaaaamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn
oyyy kıyamam
Çok heyecanlı gerçekten, %50 bebek sahibi olma ihtimalimiz var düşünsene
Sevdiğin insanlarla görüş, sevdiğin yemekleri ye, şımart kendini, ben öyle yapıyorum
Çok kaygılanmamaya çalış, istersen parçala kendini herşey olacağına varıyor sonuçta. Ben çok beklenti içine girmiyorum, %50 şans veriyorlar, onca eziyete zahmete katlanınca insan kesin olacakmış gibi düşünüyor, olmayınca neden olmadı diyor, %50 şans olduğunu unutuyoruz. Rabbim büyük, inşallah biran önce transferin olur, zaman su gibi geçer de güzel haberlerini alırız
Moral cok onemliymis haberin ola. Kafani dagitacak biseylerle ilgilenmeni tavsiye ederim.
Sulecigim, irtibati koparmayalim. Yemene icmene dikkat ediyor musun...
transfer gerçekleşti, 8. günüm :18:evet gerçekten iğneleri yaparken laylaylom dum. şimdi iş daha ciddiye binmiş gibi hissediyorum.dr um %65-70 demişti ama şu an sanırım %30 luk kısmını düşünmeye başladım.inşallah hepimizin hayırlı haberleri olsun.sen ne aşamadasın canım.bura kalabalık olduğu için kafam karışıyo artık
Sulecigim, irtibati koparmayalim. Yemene icmene dikkat ediyor musun...
Hanimlar 14 yumurtM toplandi
transfer gerçekleşti, 8. günüm :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?