Allah razii olsun alxfa arkadsmcanım sperm sayısı sürekli değişiyor evet. bizim şimdiye kadar eeennn fazla 18 milyon çıktı. aşılamaya gircez 1 hafta öncesinde bakılan testte 35 milyon çıkıverdi. e haliyle aşılama gününde hooop yıkamadan sonra 15 milyona düştü, düşük çkacak ki " bak ne kadar düşüktüüü biz buna rağmen başarı elde ettik" diyecekler. diyemediler amao düşüklüğe rağmen başarı elde edeceklerdi sözde..
1 hafta arayla yapılan test örnekleri bunlar.
maideomer06, Elifim bi önceki sayfada açıklamıştı.
Hanimlar 14 yumurtM toplandi
inşallah cnm Allah bizi güldürsüninşallah mutlu haberlerini alırız. sonra gelsin bebişler aynı dönem annesi olalım:)))
Insallah Rabbim heRkese nasib etsin anneligi babaligihayırlı olsun inş sonucu da güzel olsun:)
Masallahinss guzel guzel embriyolr olur
Insallah arkadasim dua edelm birbirmze
12 gün bekledim de şu test sonucunu beklemek ne zor şey( Allahım sen yardımcısı ol hepimizin...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy hadi hayirlisi arkadasimm :))
geldim ben. bi yazı varmış yazıp çıktım. rapor aldım evimdeyim şuan. kahvaltı yaptık. çamaşır makinesini çalıştırdım geldim yanınıza.Onlar önlem almak zorunda, evde dinlenmen daha hayırlı bence de, iki katı yoruluyosun sen şuan
gelince de uyursun
8. günün yarısı 9. güne yakın 3.41Degerlerin nedir bendede dengesiz bir yükseliş var
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım. sanırım ama bana ilk başta vermediler.Gunaydin. Demek rapor gerekli imis.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikleee bebişim daha önemli tabikiiiCanım benim al raporunu dinlen lütfen bak bebis daha önemli yemene icmene dikkat et canım çok öpüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dualarımız seninle. bir adım daha yaklaştın evlatlarına. ağlayacak bişey yokslm kızlar,
dün akşam dr kontrolüm vardı sanırım cumaya yumurtalarım toplanacak. yarın son kontrolüm var.çok heyecanlandım herşey güzel olur inş.önceden sadece yazılanları okuyup fikir edinirken bi anda diğer aşamaya geçmek heyecan yaptı.bi de geçen kontrolde 2 haziranda yumurta toplanır demişti ama dün 30 mayıs yüksek ihtimal toplıycaz dedizaten iğnelerden dolayı bi duygusalım herşeye ağlamak istiyorum karıştım iyice.
özelden yazim kuzucumm burda tanıyan manıyan çıkcakAmin canimmmmm amiiiinnnnnnnnn Rabbim herseyi güzel düşünen kalbine göre verir inşallah Rabbim hayirlisi ile sağ salim kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah son aylarada geliriz de isimlerini eşyalarını giysilerini de konuşuruz ayy ne güzel olacak ne tatli ne heyacanli duygular AlxFa sen hangi şehirdesin kuzum:)
Allah razii olsun alxfa arkadsm
İnsallh hep ediyorm edelim tabi duayla bu isler :) para versende boss
kızlar bugün iş yerimdekilere hamileliğimi duyurdum:)
ne garip bi duyguymuş suçlu gibi hissediyordum dün. yanımda sigara içiyorlar çok fazla sesimi çıkaramıyorum.
bugün,, kapımın yanındaki isimlikler varya orda adımın altına "WİTH JUNIOR xxxxx (soyismimiz)" yazdım:)
odama gelende bi gülümseme:) değişik bi şekilde duyurmuş oldum:)
H.geldiinnnnnn alxfa bebis nasiil
hoşbulduuukkk bebiş iyidir heralde canımmm:) annesinin karnında kıvrılmış yatıyor sıpa:)
sen nasılsın
slm kızlar,
dün akşam dr kontrolüm vardı sanırım cumaya yumurtalarım toplanacak. yarın son kontrolüm var.çok heyecanlandım herşey güzel olur inş.önceden sadece yazılanları okuyup fikir edinirken bi anda diğer aşamaya geçmek heyecan yaptı.bi de geçen kontrolde 2 haziranda yumurta toplanır demişti ama dün 30 mayıs yüksek ihtimal toplıycaz dedizaten iğnelerden dolayı bi duygusalım herşeye ağlamak istiyorum karıştım iyice.
kızlar bugün iş yerimdekilere hamileliğimi duyurdum:)
ne garip bi duyguymuş suçlu gibi hissediyordum dün. yanımda sigara içiyorlar çok fazla sesimi çıkaramıyorum.
bugün,, kapımın yanındaki isimlikler varya orda adımın altına "WİTH JUNIOR xxxxx (soyismimiz)" yazdım:)
odama gelende bi gülümseme:) değişik bi şekilde duyurmuş oldum:)
ne orjinal kızsın yaa süper bir yol bu :) bizde eşimle iki gündür ayrıyız cenaze sebebiyle şehir dışındaydı telefonda söyledim duramadım ağlamaya başladı telefonu kapattıktan sonra da hıçkıra hıçkıra ağlamış amcası sesini duyup içeri girmiş kötü bişeymi oldu diye. onun boynuna sarılmış ben daha kimseye sarılamadım çok garip oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?