2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Allah razii olsun alxfa arkadsm

12 gün bekledim de şu test sonucunu beklemek ne zor şey ( Allahım sen yardımcısı ol hepimizin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Onlar önlem almak zorunda, evde dinlenmen daha hayırlı bence de, iki katı yoruluyosun sen şuan
gelince de uyursun
geldim ben. bi yazı varmış yazıp çıktım. rapor aldım evimdeyim şuan. kahvaltı yaptık. çamaşır makinesini çalıştırdım geldim yanınıza.
aslında iş yerinde hep oturuyorum. pantolon eskisi gibi değil veya ben daha fazla dikkat etmeye başladım heralde. göbekten biraz sıkıyorumuş gibi hissediyorm. bebişi sıkıştırmamak için baya yayıla yayıla oturunca garip oluyor
o yüzden raporumu kaptım geldim
Degerlerin nedir bendede dengesiz bir yükseliş var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
8. günün yarısı 9. güne yakın 3.41
12. gün 23.53
tam 7 saat sonra 13. gün 35.89

seninkiler iyiydi ya. neden şüpheye düştün? bendeki kadar az da değil hem seninki. sizinkiler 3.500 gr doğacakken benimki 1000 gr doğacak heralde:) değere bak minnacık
arkadaşa bugün iş yerinde gösteriyorum boyutunu:d fasulye çizdi. dedimki fasulye kadar olsa cinsiyeti de görünür. benim elimde de kalem vardı. kağıdın üzerine dokundum çektim nokta oldu. işte bu kadar dedim
evet o kadardır dimi??
Gunaydin. Demek rapor gerekli imis.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
günaydın canım. sanırım ama bana ilk başta vermediler.
Canım benim al raporunu dinlen lütfen bak bebis daha önemli yemene icmene dikkat et canım çok öpüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kesinlikleee bebişim daha önemli tabikiii
dualarımız seninle. bir adım daha yaklaştın evlatlarına. ağlayacak bişey yok mutlu ol sana erken gelecek kuzuların
özelden yazim kuzucumm burda tanıyan manıyan çıkcak çocuk istemiyoruz diyoruz bide tüp bebek yaptırmışlar demesinler:)
Allah razii olsun alxfa arkadsm

senden de allah razı olsn canımm

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bugün iş yerimdekilere hamileliğimi duyurdum:)

ne garip bi duyguymuş suçlu gibi hissediyordum dün. yanımda sigara içiyorlar çok fazla sesimi çıkaramıyorum.

bugün,, kapımın yanındaki isimlikler varya orda adımın altına "WİTH JUNIOR xxxxx (soyismimiz)" yazdım:)
odama gelende bi gülümseme:) değişik bi şekilde duyurmuş oldum:)

H.geldiinnnnnn alxfa bebis nasiil

Selam, dün yumurtalarım toplandı. En yakın zaman tecrübelerimi iletmek isterim toplama tarihini erkene çekmiş çünkü güzelce büyümüşler yumurtalar son kontrolde verilen iğneyi tam saatinde yap stres ağlama isteği sinir hep iğnelerden toplama yüzünden uykularım kaçtı delirdim kaç gün korkudan cansız nesnelere bile sinirleniyodum ama dün ne saçmalamışım dedim çok kolay ve çok çabuktu her şey. Problem yok sakinliğini koru Allah yardımcın olsun hayırlı uğurlu olsun sevgiler.

ne orjinal kızsın yaa süper bir yol bu :) bizde eşimle iki gündür ayrıyız cenaze sebebiyle şehir dışındaydı telefonda söyledim duramadım ağlamaya başladı telefonu kapattıktan sonra da hıçkıra hıçkıra ağlamış amcası sesini duyup içeri girmiş kötü bişeymi oldu diye. onun boynuna sarılmış ben daha kimseye sarılamadım çok garip oldum

canım testin koyulaşmış hayırlı uğurlu olsun gebeliğin bizde 2 yıldır deniyoruz çok zor zamanlar atlattık.gebe olduğumu eşime bende telefonda söyledim çok sevindim falan dedi ama sonuçta aynı eve akşam geldik ne bi tebrik ne bi sarılma.normal gün gibi.değerim yükseldi dün akşam evde bi gül bekledim yine ne bi sarılma ne bi ilgi.çok mutlu ama belli etmiyor bana.çok üzgünüm bende bu duruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…