2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

işlemden korkmuyorum canım.daha önceden defalarca anesteziye girip operasyon geçirdim.benimki sonuca yaklaşmanın daha doğrusu ya olumsuz olursanın korkusu sanırım.ama ilaçların duygusal anlamda mahvettiği kesin.anım anımı tutmuyor:) senin de hayırlı olsun.mutlu transferin mutlu sonucun olsun inşallah:)

canım üzülme ilk denemeyse genelde negatif oluyor 2.denemede rabbim sabır versin ve yardımcın olsun...

Canım ikinciydi maalesef... Merkez değiştirebilirim varsa önerilerini paylaşırsanız çok sevinirim... Eşim de ben de yıkıldık resmen. İlki düşük olmuştu bu kez hiç tutmadı (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende ilkinde yıkılmıştım ama bi iki güne düzeleceksin ne olur yıpratma kendini...hangi ildesin bide sorun ne ona göre tavsiyede bulunayım.

canım hiç üzme kendini bence bu duruma çünkü erkeklerin geneli böyle biz de iki yıldır deniyoruz ve artık benim ısrarımla tüp bebek aşamasına geldik ama eşimde hiç bi heyecan yok.köpekli videoları bebeklilere tercih ediyo o kadar söyleyim.dün dr kontrolünden çıkınca bunu dile getirdim hiç umrunda olmadı belki de içlerinden seviniyolardır ya da allah korusun olası bi olumsuzluğa karşı böyle davranıyolardır.sen bebişe konsantre ol boşver:)))

allah nasip ederde kalp atışını duyasrsak onuda çağırcam gelsin belki aklı başına gelir

Yok ya benim kocam üzüldü onu beklemedim diye. Şimdi sana sarılmak isterdim dedi akşama evde olucak inşallah düşünemiyorum şu kapıdan içeri girişini. Hayal ettiğim gibi olmadı ama olsun netice güzel olsun yeterki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ay çok güzel bir duygu ya.hamdolsun rabbime.kan testi yaptırsana kaçıncı günün bugün?

bizim daha düşük canım 1,5 milyon 1 milyon gibi bişey...biz şuan adet olmamı bekliyoruz adet olduğum gün doktor ilaçlara başlatacak.
yarın eşimin spermiyogramına tekrar bakacak tüp bebek doktorum.. ımsı cihazı varmış onunlka yaırn bakılacak.. eğer canlı hücre varsa mikroenjeksiyon yöntemiyle benim yumurtaları döllendirecekler.. yoksa ameliyatla eşimin yumurtlaıklarından alacaklar sperm... hayırlısı bakalım cnm sen başlladınmı tedaviye

Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katılıyorum, uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye olabildim.
32 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, normal yollarla hamile kalamıyordum tüp bebek yapmaya karar verdik. Öncelikle sorunun kimden kaynaklandığını bulamadık, Ankara'da birçok doktora gittik fakat kimseden memnun kalmadık. Gittiğimiz tüm doktorlar olaya hastalık gözüyle değil tamamen para gözüyle baktılar, şimdi burdan isim verip kimseyi suçlamayayım, özelden mesaj atarsanız kimlere gittiğimi ve yaklaşımlarını yazabilirim size. Yıllardır tanıdığım Ferit Saraçoğlu ile tamamen tesadüfen karşılaştık, eşimle bana bir arkadaşmış gibi yaklaşması güler yüzlü olması bize güven verdi. Kendisine gittiğimizde sorunumuzu anlattık, tüm tahlilleri yaptırdı ve sorunumuzun; eşimin sperm şekil bozukluguundna kaynaklandığını belirtti. Aşılama yaparak bebek sahibi olabileceğimizi, 3-4 denemeden sonra eğer olmazsa tüp bebek yapabileceğimizi söyledi. Eşimle fazla vakit kaybetmek istemedik ve direk tüp bebek yapmaya karar verdik. Benim de adet düzensizliklerim vardı, yumurta takibi vb. aşamalarından sonra ben de 3 tane yumurta gelişmişti, bu bizim moralimizi bozsa da doktorumuz moralimizi bozmamamız gerektiğini bu durumda bile bebek sahibi olabileceğimizi söyledi. Hrs hastenesinde 3 yumurtam toplandı, 3 gün sonra güzel haber geldi, 3 yumurta da döllenmişti, 2 tanesi iyi durumdaydı. 11 Mayıs tarihinde Hrs'de transfer işlemi gerçekleşti. Doktorum 26 mayıs'ta ((Yani transfer sonrası 15.gün) kan tahlili yaptırabileceğimizi söylemişti, transfer sonrası 12. gün cuma günü sabah kalktıgımda içimde bilmediğim bi huzur vardı ve eşime; "İçime güzel şeyler hissediyorum bugün test yaptıralım" dedim. Çok merak etmeme rağmen 15.güne kadar test yaptırmama konusunda kesin kararlıydım. Eşim de kabul edince, Dikmen'de bulunan Yön Tıp merkezi'ne gittik, daha önceden burda test yaptıran 3 arkadaşım da olumlu haber alınca kendimizce totem yapıp bu merkeze gittik. Kanımı aldıktan 10-15 dakika sonra hemşire gülerek geldi ve "sonucunuz pozitif" dedi. O an okadar mutlu olduk ki gözyaşlarımıza hakim olamadık. Sayısal değerleri istiyorsak 10 tl fark vermemiz gerektiğini ve değerleri akşam saat 17'den sonra alacagımızı söylediler. Akşam aldığımız değerlere göre 452 cıkmıştı. Burdan okuduguma göre 12.gün değeri olarak 452 fena değildi hatta ikiz olma ihtimali vardı. Doktorumuza gittik dayamadığımızı ve test yaptırdıgımızı söyledik ve sonucu uzattık, hem doktorumuz hem orda çalışan arkadaşlar cok mutlu oldular tebrik ettiler. Yarın inşallah keseleri görmeye gideceğiz. Bakalım tek bebiş mi yoksa 2 bebiş mi var:)
Buarada transferden sonra belirtilerim; kasıklarımda agrı, göğüslerimde şişlik ve hassaslaşma vardı. Tutunma akıntısı olmamıştı ve bu beni çok korkutuyordu. Çok şükür herşey yolunda gitti bu zamana kadar inşallah herkes sağlıkla kucagına alır bebeklerini. Herkesin güzel haberler alması ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesi dileğiyle hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:

Slm h.geldin insallah 9 ay sonunda saglikla alirsin bebislerini kucagina bol bol dua et olurmu bizler icin bizi ancak ayni seyleri yasayanlar anlar yani bizz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…