2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

ay çok güzel bir duygu ya.hamdolsun rabbime.kan testi yaptırsana kaçıncı günün bugün?

Çok şükür Rabbim tamamına erdirsin. 10. Günüm eşim şehir dışında bu gece gelicek. Yarın öğleden sonra iş çıkışı yaptirabilirim ancak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm h.geldin insallah 9 ay sonunda saglikla alirsin bebislerini kucagina bol bol dua et olurmu bizler icin bizi ancak ayni seyleri yasayanlar anlar yani bizz :)

Bol bol dua ediyorum, Allah herkesin gönlüne göre versin, kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Allah hepimize anne olmayı nasip etsin.

çok güzel bitmiş bile hadi hayırlı haberler bekliyoruz

Ayy ne güzel haberler bunlar yaa:)) Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Ben de hrs de yaptırdım işlemleri. Ben de yön tıpta vereyim tahlili şimdi bu fikir hoşuma gitti. Cuma vereyim sabahtan ya da hemen veriyorlar mı sonucu? Tekrar tebrik ederim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar kese görmeye gidene kadar dayanamadım 16 .gün beta hcg 919 dü. 20 .gün ( yani bugün) 2345 çıkmış. Nasıl sizce? Bir de bunun dış gebelik olma ihtimali var mı? Onu ancak kese görmede mi anlarız. 2 gün sonra göreceğiz inş ama benim içim içim sığmıyor... Bilenler lütfen yardım:26:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1132245

sabahki testi dünküyle kıyasladım kızlar. yarın kan testi yolu göründü bana :)

Lay laaayyyy tey tey:)) oh kuzu ya ne kadar belirmiş öyle. Ya çok yapasım var benim de, ama 7. Gün daha sen yarın git ver bakalım çizgilerin gani gani sayı olsun. Sevinelim yine. Eşin de gelmiş olur hem, beraber alırsınız mutlu haberi .

Benimde 8. Günüm..cumartesi büyük gün Rabbim yardımcımız olsun Bebeklerim iz sımsıkı tutunmus olsunlar insallah:)

Transferim salı günü yapıldı sanırım benzer zamanlar..dayanamayıp idrarda baktım ama negatif tabi boşuna moralim bozuldu..banada cumartesi dedi ama sanırım bekleyemeywceğim...belki yarın kanda bı bakarım..sanada hayırlı olur inş.

Benimde 7.gün yaptım testi boşu boşuna moralim bozuldu...sabret bence biraz....

Benim cok acil ve onemli bi sorum olacak bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.ilk sorum ben adetin 21 gunu lucrine basladim hala kullaniyorum 29 mayis adet gunum acaba igneden mi yoksaaaa hamilemiyim bilemiyorum her ay belirtim olurdu muhakkak bu ay ne agri ne bi sislik yok igne kullanlar bana yardimci olursa cok sevinecegim,simduden cok cok tesekkur ederim.bi de dip not duseyim ben gecen sene tup bebek yaptirdim pozituf aldim fakat yerlesmedi kan degerim fazla yukselmeden dustu kimyasal dediler aradan 2 ay gecti kendiligimden hamile kaldim ve hic belirtim olmadi acaba diyorum acaba var mi kizlar bilgilendirin lutfen eger varsa insallah esimindogum gunu 29 mayis ayni zananda buyuk supriz olacak ☺

:) iyi nasil olsun devam ayni bugun 5 oldu
azıcııııkk kalmış kız. bi bu kadar daha geçicek sonuç alcaksın iiiiiiiinnşallah pozitif olcakkk
Eki Görüntüle 1132245

sabahki testi dünküyle kıyasladım kızlar. yarın kan testi yolu göründü bana :)
elifim bunu görüyosun ve kana gitmiyosun ya. nasıl bi sabır var sende hayran kaldım..
:)) garip oldu ya.
benim eşim de ben de baya bildiğin hönküre hönküre ağladık:) birlikte baktık sonuca. 4 gibi çıkmıştı sonuç biz 5 gibi baktık.
ayyy nasıl heyecanlanmış nasıl istemiş rabbim kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallah sağ salim.. çok duygulandım
Maalesef kızlar sonuç negatif (

kaçıncı gündü? rabbim sabır versin canım. inşallah en kısa sürede toparlanır bida başlarsın.

Ben cok halsizlestim ya kizlar hep yatmak istiyorum
gel gel arkamızdan gel:)
bende yatmıştım. günümün yarısı uyuyarak geçiyodu. tamda bu zamanlar.. 4. 5. gündü işte
ayyy ne güzel bi umut olur arkadaşlaraaa.. valla çok mutlu oldum. Rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallaahhh..

lucrin kullanmadım. ama şişlikle kıyaslamayın.
birsürü ilaç kullanıyoruz.
vücudunuzun hangisine nasıl tepki verdiğini bilmiyorsunuz. o yüzden yaşamadıklarınızı değil yaşadıklarınızı yazarsanız, biz de yaşadıysak aynılarını ipucu olabilir.

İnsaallaaahhh hepimiz iyi haberler alip buralara bebislerimizin resimlerini koyacagimiz gunleri goruruzz :)

Aynı benimde salı günü doktor cmrtsi dedi. Ama sabretmek ne mümkün? Ben cuma yaptırcam ya koydum kafaya. Haklısın moralim bozulmaz diyorum ama bozulur şimdi ne gerek var. Ama kanda çıksın idrar testi yapıp ben de görmek istiyorum çift çizgi:)

Yasadiklarimi da yazdim canim sadece eksik var hamile kaldim fakat dusuk oldu kan pihtilasmam varmis eger adet olursam 3.tup bebegime baslayacagiz 30 mayis cuma gunu dua edin lutfen

Yasadiklarimi da yazdim canim sadece eksik var hamile kaldim fakat dusuk oldu kan pihtilasmam varmis eger adet olursam 3.tup bebegime baslayacagiz 30 mayis cuma gunu dua edin lutfen

rabbim yardımcınız olsun canım. burdaki herkese dua ediyoruz. sende hem bizler için hem kendin için dua et olurmu?
Rabbim bir müslümanın diğer müslüman kardeşine ettiği duaları geri çevirmez, sana da melekler olana kadar dua ederlermiş.
İnancını yitirme. Moralle gir hepsine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…