ay çok güzel bir duygu ya.hamdolsun rabbime.kan testi yaptırsana kaçıncı günün bugün?
Slm h.geldin insallah 9 ay sonunda saglikla alirsin bebislerini kucagina bol bol dua et olurmu bizler icin bizi ancak ayni seyleri yasayanlar anlar yani bizz :)
Hanimlar 14 yumurtM toplandi
yok daha 5. Gunu transferin 7 gun var daha
çok şükür rabbim tamamına erdirsin. 10. Günüm eşim şehir dışında bu gece gelicek. Yarın öğleden sonra iş çıkışı yaptirabilirim ancak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
transfer gerçekleşti, 8. günüm :18:
Benimde 8. Günüm..cumartesi büyük gün Rabbim yardımcımız olsun Bebeklerim iz sımsıkı tutunmus olsunlar insallah:)
Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katılıyorum, uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye olabildim.
32 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, normal yollarla hamile kalamıyordum tüp bebek yapmaya karar verdik. Öncelikle sorunun kimden kaynaklandığını bulamadık, Ankara'da birçok doktora gittik fakat kimseden memnun kalmadık. Gittiğimiz tüm doktorlar olaya hastalık gözüyle değil tamamen para gözüyle baktılar, şimdi burdan isim verip kimseyi suçlamayayım, özelden mesaj atarsanız kimlere gittiğimi ve yaklaşımlarını yazabilirim size. Yıllardır tanıdığım Ferit Saraçoğlu ile tamamen tesadüfen karşılaştık, eşimle bana bir arkadaşmış gibi yaklaşması güler yüzlü olması bize güven verdi. Kendisine gittiğimizde sorunumuzu anlattık, tüm tahlilleri yaptırdı ve sorunumuzun; eşimin sperm şekil bozukluguundna kaynaklandığını belirtti. Aşılama yaparak bebek sahibi olabileceğimizi, 3-4 denemeden sonra eğer olmazsa tüp bebek yapabileceğimizi söyledi. Eşimle fazla vakit kaybetmek istemedik ve direk tüp bebek yapmaya karar verdik. Benim de adet düzensizliklerim vardı, yumurta takibi vb. aşamalarından sonra ben de 3 tane yumurta gelişmişti, bu bizim moralimizi bozsa da doktorumuz moralimizi bozmamamız gerektiğini bu durumda bile bebek sahibi olabileceğimizi söyledi. Hrs hastenesinde 3 yumurtam toplandı, 3 gün sonra güzel haber geldi, 3 yumurta da döllenmişti, 2 tanesi iyi durumdaydı. 11 Mayıs tarihinde Hrs'de transfer işlemi gerçekleşti. Doktorum 26 mayıs'ta ((Yani transfer sonrası 15.gün) kan tahlili yaptırabileceğimizi söylemişti, transfer sonrası 12. gün cuma günü sabah kalktıgımda içimde bilmediğim bi huzur vardı ve eşime; "İçime güzel şeyler hissediyorum bugün test yaptıralım" dedim. Çok merak etmeme rağmen 15.güne kadar test yaptırmama konusunda kesin kararlıydım. Eşim de kabul edince, Dikmen'de bulunan Yön Tıp merkezi'ne gittik, daha önceden burda test yaptıran 3 arkadaşım da olumlu haber alınca kendimizce totem yapıp bu merkeze gittik. Kanımı aldıktan 10-15 dakika sonra hemşire gülerek geldi ve "sonucunuz pozitif" dedi. O an okadar mutlu olduk ki gözyaşlarımıza hakim olamadık. Sayısal değerleri istiyorsak 10 tl fark vermemiz gerektiğini ve değerleri akşam saat 17'den sonra alacagımızı söylediler. Akşam aldığımız değerlere göre 452 cıkmıştı. Burdan okuduguma göre 12.gün değeri olarak 452 fena değildi hatta ikiz olma ihtimali vardı. Doktorumuza gittik dayamadığımızı ve test yaptırdıgımızı söyledik ve sonucu uzattık, hem doktorumuz hem orda çalışan arkadaşlar cok mutlu oldular tebrik ettiler. Yarın inşallah keseleri görmeye gideceğiz. Bakalım tek bebiş mi yoksa 2 bebiş mi var:)
Buarada transferden sonra belirtilerim; kasıklarımda agrı, göğüslerimde şişlik ve hassaslaşma vardı. Tutunma akıntısı olmamıştı ve bu beni çok korkutuyordu. Çok şükür herşey yolunda gitti bu zamana kadar inşallah herkes sağlıkla kucagına alır bebeklerini. Herkesin güzel haberler alması ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesi dileğiyle hepinizi öpüyorum
Eki Görüntüle 1132245
sabahki testi dünküyle kıyasladım kızlar. yarın kan testi yolu göründü bana :)
Hayırlı olsun canım darısı transferine ve bebişini kucağına almana:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde 8. Günüm..cumartesi büyük gün Rabbim yardımcımız olsun Bebeklerim iz sımsıkı tutunmus olsunlar insallah:)
Lay laaayyyy tey tey:)) oh kuzu ya ne kadar belirmiş öyle. Ya çok yapasım var benim de, ama 7. Gün dahasen yarın git ver bakalım çizgilerin gani gani sayı olsun. Sevinelim yine. Eşin de gelmiş olur hem, beraber alırsınız mutlu haberi .
azıcııııkk kalmış kız. bi bu kadar daha geçicek sonuç alcaksın iiiiiiiinnşallah pozitif olcakkk:) iyi nasil olsun devam ayni bugun 5 oldu
elifim bunu görüyosun ve kana gitmiyosun ya. nasıl bi sabır var sende hayran kaldım..Eki Görüntüle 1132245
sabahki testi dünküyle kıyasladım kızlar. yarın kan testi yolu göründü bana :)
:)) garip oldu ya.ne orjinal kızsın yaa süper bir yol bu :) bizde eşimle iki gündür ayrıyız cenaze sebebiyle şehir dışındaydı telefonda söyledim duramadım ağlamaya başladı telefonu kapattıktan sonra da hıçkıra hıçkıra ağlamış amcası sesini duyup içeri girmiş kötü bişeymi oldu diye. onun boynuna sarılmış ben daha kimseye sarılamadım çok garip oldum
kaçıncı gündü? rabbim sabır versin canım. inşallah en kısa sürede toparlanır bida başlarsın.Maalesef kızlar sonuç negatif(
gel gel arkamızdan gel:)Ben cok halsizlestim ya kizlar hep yatmak istiyorum
ayyy ne güzel bi umut olur arkadaşlaraaa.. valla çok mutlu oldum. Rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallaahhh..Arkadaşlar herkese merhaba, aranıza yeni katılıyorum, uzun süredir takip etmeme rağmen yeni üye olabildim.
32 yaşındayım, 3 yıllık evliyim, normal yollarla hamile kalamıyordum tüp bebek yapmaya karar verdik. Öncelikle sorunun kimden kaynaklandığını bulamadık, Ankara'da birçok doktora gittik fakat kimseden memnun kalmadık. Gittiğimiz tüm doktorlar olaya hastalık gözüyle değil tamamen para gözüyle baktılar, şimdi burdan isim verip kimseyi suçlamayayım, özelden mesaj atarsanız kimlere gittiğimi ve yaklaşımlarını yazabilirim size. Yıllardır tanıdığım Ferit Saraçoğlu ile tamamen tesadüfen karşılaştık, eşimle bana bir arkadaşmış gibi yaklaşması güler yüzlü olması bize güven verdi. Kendisine gittiğimizde sorunumuzu anlattık, tüm tahlilleri yaptırdı ve sorunumuzun; eşimin sperm şekil bozukluguundna kaynaklandığını belirtti. Aşılama yaparak bebek sahibi olabileceğimizi, 3-4 denemeden sonra eğer olmazsa tüp bebek yapabileceğimizi söyledi. Eşimle fazla vakit kaybetmek istemedik ve direk tüp bebek yapmaya karar verdik. Benim de adet düzensizliklerim vardı, yumurta takibi vb. aşamalarından sonra ben de 3 tane yumurta gelişmişti, bu bizim moralimizi bozsa da doktorumuz moralimizi bozmamamız gerektiğini bu durumda bile bebek sahibi olabileceğimizi söyledi. Hrs hastenesinde 3 yumurtam toplandı, 3 gün sonra güzel haber geldi, 3 yumurta da döllenmişti, 2 tanesi iyi durumdaydı. 11 Mayıs tarihinde Hrs'de transfer işlemi gerçekleşti. Doktorum 26 mayıs'ta ((Yani transfer sonrası 15.gün) kan tahlili yaptırabileceğimizi söylemişti, transfer sonrası 12. gün cuma günü sabah kalktıgımda içimde bilmediğim bi huzur vardı ve eşime; "İçime güzel şeyler hissediyorum bugün test yaptıralım" dedim. Çok merak etmeme rağmen 15.güne kadar test yaptırmama konusunda kesin kararlıydım. Eşim de kabul edince, Dikmen'de bulunan Yön Tıp merkezi'ne gittik, daha önceden burda test yaptıran 3 arkadaşım da olumlu haber alınca kendimizce totem yapıp bu merkeze gittik. Kanımı aldıktan 10-15 dakika sonra hemşire gülerek geldi ve "sonucunuz pozitif" dedi. O an okadar mutlu olduk ki gözyaşlarımıza hakim olamadık. Sayısal değerleri istiyorsak 10 tl fark vermemiz gerektiğini ve değerleri akşam saat 17'den sonra alacagımızı söylediler. Akşam aldığımız değerlere göre 452 cıkmıştı. Burdan okuduguma göre 12.gün değeri olarak 452 fena değildi hatta ikiz olma ihtimali vardı. Doktorumuza gittik dayamadığımızı ve test yaptırdıgımızı söyledik ve sonucu uzattık, hem doktorumuz hem orda çalışan arkadaşlar cok mutlu oldular tebrik ettiler. Yarın inşallah keseleri görmeye gideceğiz. Bakalım tek bebiş mi yoksa 2 bebiş mi var:)
Buarada transferden sonra belirtilerim; kasıklarımda agrı, göğüslerimde şişlik ve hassaslaşma vardı. Tutunma akıntısı olmamıştı ve bu beni çok korkutuyordu. Çok şükür herşey yolunda gitti bu zamana kadar inşallah herkes sağlıkla kucagına alır bebeklerini. Herkesin güzel haberler alması ve bebeklerini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmesi dileğiyle hepinizi öpüyorum
lucrin kullanmadım. ama şişlikle kıyaslamayın.Benim cok acil ve onemli bi sorum olacak bilgilerinizi paylasirsaniz sevinirim.ilk sorum ben adetin 21 gunu lucrine basladim hala kullaniyorum 29 mayis adet gunum acaba igneden mi yoksaaaa hamilemiyim bilemiyorum her ay belirtim olurdu muhakkak bu ay ne agri ne bi sislik yok igne kullanlar bana yardimci olursa cok sevinecegim,simduden cok cok tesekkur ederim.bi de dip not duseyim ben gecen sene tup bebek yaptirdim pozituf aldim fakat yerlesmedi kan degerim fazla yukselmeden dustu kimyasal dediler aradan 2 ay gecti kendiligimden hamile kaldim ve hic belirtim olmadi acaba diyorum acaba var mi kizlar bilgilendirin lutfen eger varsa insallah esimindogum gunu 29 mayis ayni zananda buyuk supriz olacak ☺
İstanbul canım, sorun sperm sayısı ve hareketliliği
azıcııııkk kalmış kız. bi bu kadar daha geçicek sonuç alcaksın iiiiiiiinnşallah pozitif olcakkk
elifim bunu görüyosun ve kana gitmiyosun ya. nasıl bi sabır var sende hayran kaldım..
:)) garip oldu ya.
benim eşim de ben de baya bildiğin hönküre hönküre ağladık:) birlikte baktık sonuca. 4 gibi çıkmıştı sonuç biz 5 gibi baktık.
ayyy nasıl heyecanlanmış nasıl istemiş rabbim kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallah sağ salim.. çok duygulandım
kaçıncı gündü? rabbim sabır versin canım. inşallah en kısa sürede toparlanır bida başlarsın.
gel gel arkamızdan gel:)
bende yatmıştım. günümün yarısı uyuyarak geçiyodu. tamda bu zamanlar.. 4. 5. gündü işte
ayyy ne güzel bi umut olur arkadaşlaraaa.. valla çok mutlu oldum. Rabbim sağ salim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallaahhh..
lucrin kullanmadım. ama şişlikle kıyaslamayın.
birsürü ilaç kullanıyoruz.
vücudunuzun hangisine nasıl tepki verdiğini bilmiyorsunuz. o yüzden yaşamadıklarınızı değil yaşadıklarınızı yazarsanız, biz de yaşadıysak aynılarını ipucu olabilir.
Transferim salı günü yapıldı sanırım benzer zamanlar..dayanamayıp idrarda baktım ama negatif tabi boşuna moralim bozuldu..banada cumartesi dedi ama sanırım bekleyemeywceğim...belki yarın kanda bı bakarım..sanada hayırlı olur inş.
Yasadiklarimi da yazdim canim sadece eksik var hamile kaldim fakat dusuk oldu kan pihtilasmam varmis eger adet olursam 3.tup bebegime baslayacagiz 30 mayis cuma gunu dua edin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?