merhaba kızlar bende haziran ayında adetimle tüp bebeğe başlayacaktım 2. denememiz olacak doktorumuz bizden kromozom analizi ve sperm fısh testi istemişti 2 hafta önce kromozom testini yaptırdık bi kaç güne sonucu çıkar ama fısh testini yaptıramadık yoğunluk falan vardı bu cumartesiye ertelediler. ve benim adetimi 2 haziranda bekliyordum bugün adet oldum ne yapacağım bu ay tedaviye başalamayı çok istiyordum acaba tedaviye başlasak bu testin sonucu tedavi sonlanmadan yetişirmi bu sonuc ne zaman değerlendiriliyor embriyolar da mı inceleme yapıyorlar
mrb canım öncelikle tedavin hayırlı olsun...benimle aynı durumdasın.. spermin akibeti belli olmadan senin tedaviye başlaman lazım.. tabi haklı olarakta ya spermlerde bozukluk varsa ya döllenme olmazsa diye korkuyorsun.. bişey olmaz senin yumurtalarını dondururlar böyle durumlarda... doktorunu ara durumu söyle o seni yarın için çağıracaktır bence..
mrb canım öncelikle tedavin hayırlı olsun...benimle aynı durumdasın.. spermin akibeti belli olmadan senin tedaviye başlaman lazım.. tabi haklı olarakta ya spermlerde bozukluk varsa ya döllenme olmazsa diye korkuyorsun.. bişey olmaz senin yumurtalarını dondururlar böyle durumlarda... doktorunu ara durumu söyle o seni yarın için çağıracaktır bence..
canım sen şimdi hangi aşamadasın tedaviye başladın mı. bi den ben 3. günü başlamayı düşünüyorum önceki tedavimde de 3. günü başlamıştım zaten şimdi tem anlamıyla adetim de sökülmedi akşam tam olur onun için perşembe sabahı gitmeyi planlıyorum
elifim bunu görüyosun ve kana gitmiyosun ya. nasıl bi sabır var sende hayran kaldım..
:)) garip oldu ya.
benim eşim de ben de baya bildiğin hönküre hönküre ağladık:) birlikte baktık sonuca. 4 gibi çıkmıştı sonuç biz 5 gibi baktık.
ayyy nasıl heyecanlanmış nasıl istemiş rabbim kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallah sağ salim.. çok duygulandım
Kuzum kocacim yok yanımda. hastanede uzak, sağlık ocağı da kan testi yapmıyor minibüse binmek de istemedim bu gece geliyo inşallah yarın yaptiricam testi :) benim kocisim durur durur ağlar artık acısını çıkarır o çok korkuyodu çünkü. Rabbim sağlıkla kucagimiza da almayı nasip etsin arkadaşım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım açıkçası seninle okadar aynı durumdayım ki :)
öncelikli yarın eşimin spermine bakacak saat 09:30 da tüp bebek doktorum bakacak Imsı tekniğini kullanacam dedi.. bizim sperm sayımız 1,5 milyondu en son ve hiç hareketli yoktu ama işte hiç Imsı kullanıp bakılmamıştı yarın sabah doktor buna bakacak randevusu var eşimin.. bu arada bendede bugün leke leke kahvrengi akıtnı var belki bu akşam adet olursam yarın bende eşimle beraber gidecem ve tedaviye başlıycaz... inşallah eşimin örneğinde canlı sperm bulunur yoksa canlı sperm yoksa ameliyatla teseden alacaklar eşimden...
bilmiyorum işte bende kaç gündür eşimin testinden önce adet olmıyım diye dua ediyordum şükür ki yarına 15 saat kaldı ben adet olmadan sperm örneğini verecek ve ona göre bir program çizecek bize doktorum... inşallah gerek kalmaz ameliyatla sperm almaya filan.. bakalım cnm yaa bende ilk defa yaptırıyorum 25 yaşındayım istanbuldayım..sen nerde yaptırıyorsun
bende 25 yaşındayım 2. denememiz olacak diyarbakır bahçecide yaptıracağım. bizde sperm çıkısı var şükür sayısı 12.milyn. hızlı hareket yok yavaş hareket var tüp bebek için çok ta sıkıntılı değil eşimin durumu ama işte buna rağmen ilki tutmayınca doktor bu testleri istedi acaba bunlarda mı sorun var diye inşallah yoktur. siz de sperm fısh testi mi yaptıracaksınız bunun sonucu kaç günde belli oluyor ki
sperm fish derken nasıl oluyo bilmiyorum. biz daha önce 2 defa yaptirdik normal özel hastanede yaptirmistık..ilk defa IMSı ile bakılacak canlılık testi falanda hepsi ilk kez yapılacak... sonucu nezaman çıkar bilmiyorum canım.. demek diyarbakirdasin memurmusunuz..
sperm fısh testi spermlerin dna sına bakılıyor kromozom bozukluğu var mı diye değişik bi test canım negatif tüp bebek denemelerinden sonra istenen bi test. eşim memur batmanda yaşıyoruz bize en yakın yer diyarbakır olduğu için tüp bebeği orada yapırıyoruz
allah yardımcınız olsun canım ekmeğin nerdeyse orda oluyorsun.. buz o testi hiç yaptirmadik.bu normal sperm testi sanırım. ücreti 80 tl olduğuna göre :) heralde yarın gün içinde bakılır sonuç çıkar. canli varmı ona bakacaklar varsa mikro enjeksiyon yöntemiyle benim yumurtaları dollendoreceklrr. yoksa yumurtakollarından sperm alacaklar.. hayırlısi canım
sperm fısh testi spermlerin dna sına bakılıyor kromozom bozukluğu var mı diye değişik bi test canım negatif tüp bebek denemelerinden sonra istenen bi test. eşim memur batmanda yaşıyoruz bize en yakın yer diyarbakır olduğu için tüp bebeği orada yapırıyoruz
doktorunla konuştunmu?merhaba kızlar bende haziran ayında adetimle tüp bebeğe başlayacaktım 2. denememiz olacak doktorumuz bizden kromozom analizi ve sperm fısh testi istemişti 2 hafta önce kromozom testini yaptırdık bi kaç güne sonucu çıkar ama fısh testini yaptıramadık yoğunluk falan vardı bu cumartesiye ertelediler. ve benim adetimi 2 haziranda bekliyordum bugün adet oldum ne yapacağım bu ay tedaviye başalamayı çok istiyordum acaba tedaviye başlasak bu testin sonucu tedavi sonlanmadan yetişirmi bu sonuc ne zaman değerlendiriliyor embriyolar da mı inceleme yapıyorlar
amiiinnn canımmelifim bunu görüyosun ve kana gitmiyosun ya. nasıl bi sabır var sende hayran kaldım..
:)) garip oldu ya.
benim eşim de ben de baya bildiğin hönküre hönküre ağladık:) birlikte baktık sonuca. 4 gibi çıkmıştı sonuç biz 5 gibi baktık.
ayyy nasıl heyecanlanmış nasıl istemiş rabbim kucağınıza aldığınız günü de göstersin inşallah sağ salim.. çok duygulandım
Kuzum kocacim yok yanımda. hastanede uzak, sağlık ocağı da kan testi yapmıyor minibüse binmek de istemedim bu gece geliyo inşallah yarın yaptiricam testi :) benim kocisim durur durur ağlar artık acısını çıkarır o çok korkuyodu çünkü. Rabbim sağlıkla kucagimiza da almayı nasip etsin arkadaşım :)
hadi gözün aydın diyeyim şimdiden:)
idrarda görünce kanda daha rahatsındır
Arkadaşlar bizim embryolar amerikaya gitti biyopsi alındı çok şükür sonuç iyi geldi 2 tane yerleştirildi eşimde sorun azosperm morfolojısı bozuktu 5. Deneme Bahçeci Kliniginde yaptırdık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?