gözün aydın canım çok sevindim. rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallahArkadaşlar bizim embryolar amerikaya gitti biyopsi alındı çok şükür sonuç iyi geldi 2 tane yerleştirildi eşimde sorun azosperm morfolojısı bozuktu 5. Deneme Bahçeci Kliniginde yaptırdık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlar içinizde cgh tekniği ile hamile kalan var mı
Alxfa cnm sen transferden sonra hangi ilaclari kullandin
doktorunla konuştunmu?
belki yumurta toplamaya kadar yetişecek bi testtir. hiçbir bilgim yok ama bence aklınıza takılan her şeyi doktorunuza sormalısınız. Sonuçta endileşeriniz var cevaplarlar bence
amiiinnn canımm
hadi gözün aydın diyeyim şimdiden:)
idrarda görünce kanda daha rahatsındır
Ne yalan soyliyim çok rahatım ya Allahın izniyle kandada pozitif çıkar inşallah ama önemli olan sağlıkla kucagimiza almak tabi. İnşallah Rabbim onu da tattirir cumlemize :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
doktorunla konuştunmu?
belki yumurta toplamaya kadar yetişecek bi testtir. hiçbir bilgim yok ama bence aklınıza takılan her şeyi doktorunuza sormalısınız. Sonuçta endileşeriniz var cevaplarlar bence
Ne yalan soyliyim çok rahatım ya Allahın izniyle kandada pozitif çıkar inşallah ama önemli olan sağlıkla kucagimiza almak tabi. İnşallah Rabbim onu da tattirir cumlemize :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amiiiiiiiiiinnn
Arkadaşlar bizim embryolar amerikaya gitti biyopsi alındı çok şükür sonuç iyi geldi 2 tane yerleştirildi eşimde sorun azosperm morfolojısı bozuktu 5. Deneme Bahçeci Kliniginde yaptırdık
çoook uzun bi alıntılama yaptım. şimdi kendimden bahsedeyim acıcık:)
28 yaşındayım. bende zaman zaman çıkan, benim de ısrarla soğan suyuyla yok ettiğim kistlerim var. hatta PCOSum. ama Pcosluların yaşadıkları hiçbir şeyi yaşamamama rağmen pcosluyum. adetlerim 25. gün düzenli gelir. kıllanma tüylenme olmaz, sancı çok olmaz. vs vs.
eşimde sayı problemi ve hız problemi vardı. proxeed, harnup falan kullandık. değişmedi.
preseed duyduk onu da kullandık eksik kalmasın diye:)
baktık hala gelmiyo bizim sıpa Ankara Zekai Tahir Burak E.A.H gittik. Doktorumuz ilgiliydi ama nedense hala yanlış tedavi uyguladığını şiddetle düşünüyorum. Klomen hap ve pregnyl iğneyle ilk aşılamamız yapıldı Eylül 2013 de yapıldı.
45 gün geciken adetten sonra genel 15 gün kahverengi leke ve sonunda 1 hafta daha normal kanama ile negatif sonuçlandı.
Tüp bebek son şansım diye hiç yanaşmadım. bide çok korkuyordum. yaşadığım yerde sağlık tam bi facia. doktorların (çok afedersiniz) hastaları köpek gibi azarlaması, kapıdan kovar gibi geri çevrilmeleri, ilgi alakanın sıfır olması,( üniversite hastanesi dahil) beni özel bi hasteneye yöneltti. 3 saat mesafedeki özel bi hastaneye gitmeye karar verdik.
1 mayıs 2014 de adet oldum. 2 mayısta doktorla görüşmeye gidecektik ki doktor hemen başlama kararı aldı:) sigarayı bıraktım.
o gün hemen Gonalf 900 ile 187.5 doz göbekten vurulmaya başladım.
6 mayısta beni çağırdı yumurtalarımın büyümeye başladığını gonal f ye devam etmem gerektiğini söyledi. estradiol baktı o sırada. ve çok güzel artış olduğunu söyledi. 8 mayısta gün verdi bi daha kontrol için. o gün cetrotide verdi. yine göbekten yapılacak.yumurtalar güzel görünüyor bugün burda kalmanızı istiyorum yarın tekrar kontrol edeceğim dedi. biz kaldık cuma günü yani 9 mayısta artık çatlatma iğnesinin günü gelmiş. gece 2 de çatlatma iğneni vur dedi.( Ovitrelle). pazar günü (11 mayısta) yumurtaları toplayalım dedi. 12 yumurtam oluşmuş. adetimin 1. gününden 11. gününe kadar her gün incir fındık ceviz yedim. faydasının olduğunu hatta planlanandan erken transferin yapıldığını gördüm. 16 mayısta planlanan transfer 13 mayısta yapılacaktı.
11 mayıs pazar günü 2 de yumurtalarım toplandı. hafif bi kanamam oldu ve biraz sancım. grip de bi taraftan bastırdı. çıkmadan bi serum taktılar gribim için. serum bitene kadar hastanede yattık. 6 7 gibiydi yola çıktık yavrularımızı onlara emanet ederek..
pazartesi günü sabah merkezi aradım. yavrularımın durumunu sormak için. 10 tanesinde işlem yapabildik dediler.bölünmelerini her an çıkarıp bakamıyoruz dediler. yarın transferi yapalım dediler. çok kötü oldum. neden 5. gün değilde 2. gün diye. ama çok önemli olmadığını falan söyleyip beni avuttuğunu sandılar. eşim sürekli kafama taktığımı ve ağladığımı söyleyince açıklamak zorunda kaldılar. çok kaliteli olmadığı durumlarda embriyoların hepsini laboratuar ortamında kaybetmeyelim anne karnında şansının biraz daha fazla olduğundan bahsettiler.
transfer gününde 13 mayısta yani, öğlen 12 de merkezdeydik. su içmeye başla 1 buçukta seni alcaz dediler.
1 oldu ben sıkıştımdedim erken alsınlar. almadılar..
2 oldu ses yok.. patlıyorum resmen.
azcık azcık yap çişini dedilernasıl yapim bıraktınmı gidiyo nasıl tutcam yarısını
neyse zaman geçe geçe onu da öğrenmiş olduk.
su içiyorum çişimin birazını yapıyorum, su içiyorum birazını bırakıyorum derken saat 4 yaptılar..
litre litre su içmişim 30 kere de tuvalete gitmişim.
transfer odasına aldılar. birazını işeyeyim dedimsondayla boşalttılar, koca bi torba. neden bu kadar içtin diye sordular.sıkışık olcaksınız dediniz ne kadar olduğunu söylemediniz bide ben 4 saattir su içiyorum dedim
hazırladılar beni, transferden önce 2 torba, transferden sonra 2 torba daha idrar boşalttıktan sonra rahatlamışım
16:36 da yavrularımı bana verdiler. 6 taneciği yaşayabilmiş kuzularımın. 3 tanesini transfer yapmaya uygun buldular.
aldım karnıma sımsıkı sarıldım dualar ettim yattığım yerden onlara. 1 saate yakın yattım. sonra sedyeyle çıkardılar yatağıma. karnımı sıcak tutmamı sırt üstü pozisyonda yatmamı söylediler. ben yüzüstü yatmazsam uyuyamamki..
nitekim uyuyamadım.
gece 11 de tuvaletim geldi. kalkmaya çalıştım kalkamadım. yarım saat sonra bida denedim şükür kalktım zar zor. ayaklarım titriyordu.
ertesi gün 10 gibiydi sanırım çıktık evimize geldik. rapor verdi 13 mayısla 14 mayısa. evimde dinlendim. o günden başlayan claxene (koldan iğne), progestan( kalçadan iğne50+50=100 lük 2 si bir defada iğne), folik asit(1 mayıstan beridir kullanıyorum), estrofem(günde 2 tane), corasprin(günde 1 tane) kullanıyorum.
4. güne kadar sancım oldu kasıklarımda. hafif kahve lekelerim( yumurta toplama gününde olmamıştı, transfer gününde çok su içince leke leke geldi kahverengiler.) vardı. sonra hangi gün bitti hatırlamıyorum ama gittikçe azaldı azaldı azaldı..
4. gün yerleşti benim miniklerim diye kan testi yaptırdım
2.34 anaaa hamileyim kız ben dedimmanneme söyledim
ertesi gün 5. gün yani, bida yaptırdım. rahat battı ya bi kere yaptırmadan olurmu hiç! 1.64 al sana bombaaaa
anneme nasıl söylerim yokmuş diye. söylemedim. ilacın etkisiymiş anne. doğru sonuç vermeyebilirmiş o yüzden güvenmeyin dedi doktorlar diye toparladım. tüyünü diktim
ağlamaktan içim çıka çıka dualar ettim. eşim erken yaptırdığımız için çok kızdı. bi anlık boşluğuna gelmiş. bida yaptırmazmış falan filan..
8. gün yaptık
3.41 aha şimdi bize umut oldu. 5. gün ilacın etkisinin çıktığını gördük.. eee bu neydi.. bebektiiii
doktorumuzu aradık. var gibi ama bida test yaptırın pazartesi günü dedi yani 26 mayıs ( yaptırmamızı istedikleri tarihti) 13. güne denk geliyor.
dayanırmıyım ben
pazar günü yani 25 mayısta Mirac kandilinde kan verdim. 23.53:) (akşam 5 te)
bugün doktoru aradım. güzel yükselmiş e2 değerine ve progesteronuna da baktır dediler. baktırmak için bida kan verdik 26 mayısta yani bugün.. sonuç;(saat 12 de)
Betahcg 35.89(eskisi 23.53)
Progesteron 40(eskisi 36.38)
e2 333(eskisi 233)
bu değerlere göre hamileyim..
rabbim herkese nasip etsin inşallah..
değerimin düşük olduğundan korktum, doktoruma sordum. 2. gün transferi olduğundan ve belki geç yerlemiş olmasından dolayı böyledir dedi. artış güzel olduğu için hamilelik var, artışlardan sonra keseyi görmeyi bekleyeceğiz dedi.
sürekli ayetel kürsi okuduk eşimle. konuştuk yavrularımızla. 4444 salatu tefricite okudum. 41 yasin bitirdim. hep elim karnımda ayetel kürsi fatiha felak nas okudum bol bol. rabbim korkuyucu meleklerini göndersin diye.
yavrum benim namaza başlamama sebep oldu. önce annesini düzeltti sonra geldi kuzum..
binlerce kere şükür..
çok uzun anlattım. belki birisi benim yaşadıklarımı yaşamıştır, korkmuştur, yazımı bulup okursa yararı olur, bi dua bile okusa bana yeter.
rabbim nasip etsin doğuma kadar yaşadıklarımı da anlatayım inşallah..
Merhabalar bende tup bebek yolunda ilerliyrm yumurtalar toplandi dun bgn aradilar dollenmisler persembe kontrole cagirdilar ctesi de transfer olacakmis bakalim heyecanla bekliyrz:)
hayat canım bunları kullandım
Merhaba işte buldum benle aynı anda olan bi arkadaşımı :) dün yumurta toplandı perşembe kontrol ctesi de transfer ama perşembe de olabilirmiş. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırız :)
Bana derlerdiki en kolayi opu falan asil is tfansferden sonra gercektende olee asil is bekleyebilmek :)
İşte her insan ayrı dünya canım bana da en zoru opu geliyodu ve hakikaten o geçtikten sonra 2 gündür huzur içindeyim. Kimisi de bi iğnelere başlasam diyodur iptal edilmeden. Upuzun bi yol yürüyoruz herkesin başka bi yerinde dinlenmeye ihtiyacı oluyor demek ki. Sen şimdi sonuç mu bekliyosun?
Aynrn oyle cnm benim trans. Oldu 5. Gun bugun
Heyecan dorukta o zaman. :) hayırlısıyla olumlu sonuç alırsın inşallah.
Aynisini banada söylediler bakalim haberleselim burdan güzel haberler verelimMerhaba işte buldum benle aynı anda olan bi arkadaşımı :) dün yumurta toplandı perşembe kontrol ctesi de transfer ama perşembe de olabilirmiş. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırız :)
Slm kızlar içinizde cgh tekniği ile hamile kalan var mı
Ayyy yine okudum bastan sona :)
Yerim ben o bebisi neler yaptirmis gelene kadar teskler cnm bu arada
buket sen nerelisin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?