2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

gözün aydın canım çok sevindim. rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah
Slm kızlar içinizde cgh tekniği ile hamile kalan var mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb buket. ben söylediğin tekniğin ne olduğunu bile bilmiyorum:)

Merhabalar bende tup bebek yolunda ilerliyrm yumurtalar toplandi dun bgn aradilar dollenmisler persembe kontrole cagirdilar ctesi de transfer olacakmis bakalim heyecanla bekliyrz:)

Transferiniz ne zaman yapıldı.Hayirlisi olur inşallah .kac embriyo transfer edildi. Bizimde bir embriyomuz gitti oda normal geldi. Tranfer edilecek önümüzdeki hafta.

hayat canım bunları kullandım

Merhabalar bende tup bebek yolunda ilerliyrm yumurtalar toplandi dun bgn aradilar dollenmisler persembe kontrole cagirdilar ctesi de transfer olacakmis bakalim heyecanla bekliyrz:)

Merhaba işte buldum benle aynı anda olan bi arkadaşımı :) dün yumurta toplandı perşembe kontrol ctesi de transfer ama perşembe de olabilirmiş. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırız :)

Merhaba işte buldum benle aynı anda olan bi arkadaşımı :) dün yumurta toplandı perşembe kontrol ctesi de transfer ama perşembe de olabilirmiş. İnşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırız :)

Bana derlerdiki en kolayi opu falan asil is tfansferden sonra gercektende olee asil is bekleyebilmek :)

Bizde 2. denememize 20 mayısta başladık arkadaşlar. yarın yine kontrole gideceğim. Cuma günü toplama işlemi olacak inşallah.

herkese allah yardım etsin. umarım bize de anne baba olmayı nasip eder.

Bana derlerdiki en kolayi opu falan asil is tfansferden sonra gercektende olee asil is bekleyebilmek :)

İşte her insan ayrı dünya canım bana da en zoru opu geliyodu ve hakikaten o geçtikten sonra 2 gündür huzur içindeyim. Kimisi de bi iğnelere başlasam diyodur iptal edilmeden. Upuzun bi yol yürüyoruz herkesin başka bi yerinde dinlenmeye ihtiyacı oluyor demek ki. Sen şimdi sonuç mu bekliyosun?

Aynrn oyle cnm benim trans. Oldu 5. Gun bugun

Aynisini banada söylediler bakalim haberleselim burdan güzel haberler verelim

selam canlarımmm
yarın kan testim var gene. en son 35.89 çıkmıştı. bakalım yarın ne olcak. rabbim hayırlısıyla geçsin şu günler. kan testinden kurtulalım meleklerimizi hayırlısıyla sağlıkla görelim hissedelim artık yarabbimm...

anneciklerimmm ben bi süre sizi dışardan takip edicem. günde bir iki kere girerim, sınavım var bebiş işinden hiç ilgilenemedim.
vizeye girdik güzel sonuçlar aldık, finalleri bari batırmayalım. rapor da almışken çalışayım biraz.

Boşlamayın burayı. Sevinçli haberlerinizde koşar gelirim buraya. üzüntülü haber vermesin kimse nooluuurrr..
dediğim gibi sürekli giremesem de sizin için dua eden bi kardeşiniz olduğunu unutmayın..Rabbim nasip edecek hepimize o cennet kokusunu inşallah..
hepinizi seviyorum.. şimdilik iyi geceleeeerrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…