2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kayseriliyim konyada ögretmenim istanbulda tedavi için bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mrb canım Allah yardımcıniz olsun . bende istanbuldayım burda yaşıyorum.sen hangi merkezde tedavi görüyorsun canım ben anadolu yakasındayim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gözün aydın canım çok sevindim. rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah

mrb buket. ben söylediğin tekniğin ne olduğunu bile bilmiyorum:)

Canım bu teknik yeni kapsamlı kromozom taraması. Bizim gibi birden fazla demesi olanlara yapılıyor 24 kromozoma bakılıyor

Bahçeci Klinigi Prof Mustafa Bahçeci doktorum harika mükemmel dalında bir numara tavsiye ediyorum

Oy cnm oh herşey inşallah yollunda gidecek ... Kendine çok iyi bak şişip kalma bak :))))

Kayseriliyim konyada ögretmenim istanbulda tedavi için bekliyorum

Selam cnm konyada çalışıyorsun anladığım kadarıyla neden tüp bebeği Konya'da olmuyorsun..???

Canlarim size birşey soracam büyük ıhtımalle 6 cay sonu veya 7cay başi 2. Tüp bebeğe başlıyacam Ramazan içi orucumu tutsam mi ki diyorum ( kaç senedir düzenli tütuyorum. Şimdi kararsızım yardımcı olurmusunuz (

Ben cok baktım ona .. Memnunmusunuz. .? Internette araştırıyorum çok öneriyorlar .. Sizin ilk mi ?

Benim ikinci tedavim fakat Birinci'yi saymıyorum onu farklı bir yerde yaptırmıştık. Burda ilk tedavimiz şükür tuttu. İnş Perşembe kese görmeye gideceğiz. Ben çok memnun kaldım. Güleryüzü insanlar ve temiz bir merkez canım

Tedavi süreci ne kadar sürüyor ??! Ve siz ne kadar verdiniz ne kadara patladı size ? Herşey dahil .. Telefondan veya mailden fiyat vermiyorlar cnm . kusura bakma soruyorum böyle .. Sizde sorun neydı :)

[SUB][/SUB]
Tedavi süreci ne kadar sürüyor ??! Ve siz ne kadar verdiniz ne kadara patladı size ? Herşey dahil .. Telefondan veya mailden fiyat vermiyorlar cnm . kusura bakma soruyorum böyle .. Sizde sorun neydı :)

Elbette sorabilirsin canım ben de başlamadan çok sordum. Merkeze tedavi ücreti+ embriyoskop ücreti 4400 verdik canım . İlaçlar da 1000 tl civarı tuttu. Ben de pcos var canım. Senin durumun ne?

Sen hangi aşamadasın canım? Konya'da mı yaptırmayı düşündün?

Canım ben 1 yaptım yumurta toplandı 9 dan 3 döllendi transfer günü iptal oldu yanı senın dediğin gibi bende saymıyorum bunu.. 2 çi yine burda olacak inşallah olur bende bi sorun yok eşim sperm morfoloji 1 yoksa başka sorunumuz yok. Ama Konya'da düşünmedik degil ..

[SUB][/SUB]

Elbette sorabilirsin canım ben de başlamadan çok sordum. Merkeze tedavi ücreti+ embriyoskop ücreti 4400 verdik canım . İlaçlar da 1000 tl civarı tuttu. Ben de pcos var canım. Senin durumun ne?

Pahalı baya cnm .. Şükür durumumuz var ama burda bedava bizim ilk 3 deneme .. Yani daha 3 de duruyor ilacıma kadar bedava ..
O yüzden burası iyi ama muane olacam tr de Eylül'de tutmazsa 2 cıde ama inşallah tutacak bu sefer :))

Hangi ülkedesin canım? Iyimiz orası. İnş çok bekletmez seni bembişin

Bana kimse bakmiyor mu 😞 hic kimse lucrin kullanmiyor mu

Ben burdayım ama ben lucrin diye bir ilaç duymadım hiç..

Hangi ülkedesin canım? Iyimiz orası. İnş çok bekletmez seni bembişin

Cnm ben İsveç den yaşıyorum .. Inşallah cnm bekletmez artık :)) sen ne zamanı görecektiniz keseyi .. Novafertil randevu veriyorlar mi hemen ?? Bekleme süresi var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…