- 27 Ocak 2013
- 1.237
- 329
- 83
Kayseriliyim konyada ögretmenim istanbulda tedavi için bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gözün aydın canım çok sevindim. rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallah
mrb buket. ben söylediğin tekniğin ne olduğunu bile bilmiyorum:)
mrb canım Allah yardımcıniz olsun . bende istanbuldayım burda yaşıyorum.sen hangi merkezde tedavi görüyorsun canım ben anadolu yakasındayim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selam canlarımmm
yarın kan testim var gene. en son 35.89 çıkmıştı. bakalım yarın ne olcak. rabbim hayırlısıyla geçsin şu günler. kan testinden kurtulalım meleklerimizi hayırlısıyla sağlıkla görelim hissedelim artık yarabbimm...
anneciklerimmm ben bi süre sizi dışardan takip edicem. günde bir iki kere girerim, sınavım var bebiş işinden hiç ilgilenemedim.
vizeye girdik güzel sonuçlar aldık, finalleri bari batırmayalım. rapor da almışken çalışayım biraz.
Boşlamayın burayı. Sevinçli haberlerinizde koşar gelirim buraya. üzüntülü haber vermesin kimse nooluuurrr..
dediğim gibi sürekli giremesem de sizin için dua eden bi kardeşiniz olduğunu unutmayın..Rabbim nasip edecek hepimize o cennet kokusunu inşallah..
hepinizi seviyorum.. şimdilik iyi geceleeeerrrrrrrr
Tedavin Konya'da mı oldu canım be n de konyadayım öğretmenim de ondan sordum.
Oh Konya'dan biri daha çikti .. Siz Konya'da mi tedavi görüyorsunuz ?
Evet canım sen de Konya'da mısın? Ya da Konyalı mısın?ç
Ben konyalıyım ama yurtdışında yaşiyorum :)) Konya'da nerde tedavıye görüyorsunuz ,?
Novafertil tüp bebek merkezinde canım.
Ben konyalıyım ama yurtdışında yaşiyorum :)) Konya'da nerde tedavıye görüyorsunuz ,?
Ben cok baktım ona .. Memnunmusunuz. .? Internette araştırıyorum çok öneriyorlar .. Sizin ilk mi ?
Benim ikinci tedavim fakat Birinci'yi saymıyorum onu farklı bir yerde yaptırmıştık. Burda ilk tedavimiz şükür tuttu. İnş Perşembe kese görmeye gideceğiz. Ben çok memnun kaldım. Güleryüzü insanlar ve temiz bir merkez canım
Tedavi süreci ne kadar sürüyor ??! Ve siz ne kadar verdiniz ne kadara patladı size ? Herşey dahil .. Telefondan veya mailden fiyat vermiyorlar cnm . kusura bakma soruyorum böyle .. Sizde sorun neydı :)
Sen hangi aşamadasın canım? Konya'da mı yaptırmayı düşündün?
[SUB][/SUB]
Elbette sorabilirsin canım ben de başlamadan çok sordum. Merkeze tedavi ücreti+ embriyoskop ücreti 4400 verdik canım . İlaçlar da 1000 tl civarı tuttu. Ben de pcos var canım. Senin durumun ne?
Pahalı baya cnm .. Şükür durumumuz var ama burda bedava bizim ilk 3 deneme .. Yani daha 3 de duruyor ilacıma kadar bedava ..
O yüzden burası iyi ama muane olacam tr de Eylül'de tutmazsa 2 cıde ama inşallah tutacak bu sefer :))
Bana kimse bakmiyor mu 😞 hic kimse lucrin kullanmiyor mu
Hangi ülkedesin canım? Iyimiz orası. İnş çok bekletmez seni bembişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?