Ben burdayım ama ben lucrin diye bir ilaç duymadım hiç..
Cnm ben İsveç den yaşıyorum .. Inşallah cnm bekletmez artık :)) sen ne zamanı görecektiniz keseyi .. Novafertil randevu veriyorlar mi hemen ?? Bekleme süresi var mı
Kese için inş Perşembe günü gideceğiz. Randevuyu hemen veriyorlar hiç bekletmiyorlar canım adetin ilk günü ararsan 2. Veya3. Günü hemen gidebilirsin yani.
INŞALLAH hamile kalırım ama kalmazsam Eylül de gelecem o zaman giderim muane olurum ..ay çok iyi geldin bana :))oh keseyıde görecen 2 gün sonra kactane transfer yapılmıştı ?
Bana kimse bakmiyor mu 😞 hic kimse lucrin kullanmiyor mu
Tşk ederim tatlım. 2 tane 8 hücreli transfer edilmişti canım.
ben kullanıyorum canım. yanında birde puregon kullanıyorum
Hayırlısı cnm inşallah herşey istediğin gibi olur :))son soru sonra yatacam bende yarın iş var doktorunuz kim ? :))
Canım doktorum ordaki Dilek hanm. İstediğin kadar istediğin zaman sorabilirsin hiç sıkıntı değil canım.
Tşk ederim tatlım. 2 tane 8 hücreli transfer edilmişti canım.
kaçıncı denemende 2 tane transfer edildi. çoğul gebelik riskli olduğu için ilk denemede 1 tane transfer ediliyormuş diye okumuştum.
Ikinci denemem canım ama deneme sayısı ile ilgili değil ben 2 tane istiyordum zaten olsaydı.
Tedavin Konya'da mı oldu canım be n de konyadayım öğretmenim de ondan sordum.
Novafertil tüp bebek merkezinde canım.
Cnm mrb kaca cikti orada tedavi
Tedavi 6 milyar tüp bebek 5900 galiba benim deneme arttıgı için az ödedim 2 milyar ilaç tüp bebek raporu çıkardım 450 milyon tuttu 6 tane embryo paket program 4,5 milyar yurt dışına yollanması anlayacagın baya tuttu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bahçeci Klinigi Prof Mustafa Bahçeci doktorum harika mükemmel dalında bir numara tavsiye ediyorum
Selam arkadaslar 14 yumurtdn 6 olgun yumurta cikms 5 tanesi dollenms
Ayy ne güzel haberler bunlar yaa:)) Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin. Ben de hrs de yaptırdım işlemleri. Ben de yön tıpta vereyim tahlili şimdi bu fikir hoşuma gitti. Cuma vereyim sabahtan ya da hemen veriyorlar mı sonucu? Tekrar tebrik ederim.
hmm bize hiç kromozom testi yapılmadı. sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.Canım bu teknik yeni kapsamlı kromozom taraması. Bizim gibi birden fazla demesi olanlara yapılıyor 24 kromozoma bakılıyor
inşallah bebeğim inşallahh... şişsem de ne hiç umrumda değil:Oy cnm oh herşey inşallah yollunda gidecek ... Kendine çok iyi bakşişip kalma bak :))))
Selam cnm konyada çalışıyorsun anladığım kadarıyla neden tüp bebeği Konya'da olmuyorsun..???
bu konuda tavsiye verilmez canımcım. ama benim başıma gelse ben tutmazdım. doktoruna sor kuzuşum. belki tutmanda bi sakınca görmicek.Canlarim size birşey soracam büyük ıhtımalle 6 cay sonu veya 7cay başi 2. Tüp bebeğe başlıyacam Ramazan içi orucumu tutsam mi ki diyorum( kaç senedir düzenli tütuyorum. Şimdi kararsızım yardımcı olurmusunuz (
heryerde geçerli değil heralde bunlar ya:S ben 28 yaşındayım. ilk tüp bebek. 3 tane koyulduben de 2 tane istiyorum ama ilk denemede olmaz dediler. şöyle bir yönetmelik varmış
yönetmelikte transfer edilecek embriyo sayısı şu şekilde belirtilmiştir:
- 35 yaşın altındaki adaylara birinci ve ikinci tüp bebek denemelerinde sadece 1 tane embriyo transfer edilebilir. Üçüncü ve sonraki denemelerde "en fazla" iki embriyo transfer edilebilir. Birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır.
- 35 yaşında veya daha büyük olan adaylarda tüm tüp bebek denemelerinde en fazla 2 tane embriyo transfer edilebilir.
- 3 veya daha fazla embriyo transferine hiçbir halukarda izin verilmemektedir.
maşallahhh hayırlarla sonuçlansın tedavin inşallaahh.. 1 tanesi bile yeterli rabbim ol dedikten sonraarkadaşlar merhaba yeni katılıyorum aranızaaa genetik hastalıktan ötürü tüp bebk yaptırıorum ben deee bugün opu oldum 16 tane toplandı umarım bu sayı yeterlidir... rabbim herkezin gönlüne göre versin...
oh oh maşallaahhh 5 tane nur topusu varSelam arkadaslar 14 yumurtdn 6 olgun yumurta cikms 5 tanesi dollenms
beeeeeeeeennnnnnnnKızlar benim gibi adet sancısı çeken varmı 2 gündüridrar testinde pozitifi gormesem kesin olmadı diycem :/ bugün kan testi yaptiricam ama öldüm sancidan yaa benim gibi olan varmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?