2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Kese için inş Perşembe günü gideceğiz. Randevuyu hemen veriyorlar hiç bekletmiyorlar canım adetin ilk günü ararsan 2. Veya3. Günü hemen gidebilirsin yani.

Kese için inş Perşembe günü gideceğiz. Randevuyu hemen veriyorlar hiç bekletmiyorlar canım adetin ilk günü ararsan 2. Veya3. Günü hemen gidebilirsin yani.

INŞALLAH hamile kalırım ama kalmazsam Eylül de gelecem o zaman giderim muane olurum .. ay çok iyi geldin bana :))oh keseyıde görecen 2 gün sonra kactane transfer yapılmıştı ?

Son düzenleme:
INŞALLAH hamile kalırım ama kalmazsam Eylül de gelecem o zaman giderim muane olurum .. ay çok iyi geldin bana :))oh keseyıde görecen 2 gün sonra kactane transfer yapılmıştı ?

Tşk ederim tatlım. 2 tane 8 hücreli transfer edilmişti canım.

Tşk ederim tatlım. 2 tane 8 hücreli transfer edilmişti canım.

Hayırlısı cnm inşallah herşey istediğin gibi olur :)) son soru sonra yatacam bende yarın iş var doktorunuz kim ? :))

ben kullanıyorum canım. yanında birde puregon kullanıyorum

Puregon bende kullandım puregondan önce burun spray kullandım synerale diye puregon beraberde kulandım :)
Hayırlı geceler yarin iş var.:

kaçıncı denemende 2 tane transfer edildi. çoğul gebelik riskli olduğu için ilk denemede 1 tane transfer ediliyormuş diye okumuştum.

Ikinci denemem canım ama deneme sayısı ile ilgili değil ben 2 tane istiyordum zaten olsaydı.

Ikinci denemem canım ama deneme sayısı ile ilgili değil ben 2 tane istiyordum zaten olsaydı.

ben de 2 tane istiyorum ama ilk denemede olmaz dediler. şöyle bir yönetmelik varmış

yönetmelikte transfer edilecek embriyo sayısı şu şekilde belirtilmiştir:
- 35 yaşın altındaki adaylara birinci ve ikinci tüp bebek denemelerinde sadece 1 tane embriyo transfer edilebilir. Üçüncü ve sonraki denemelerde "en fazla" iki embriyo transfer edilebilir. Birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır.
- 35 yaşında veya daha büyük olan adaylarda tüm tüp bebek denemelerinde en fazla 2 tane embriyo transfer edilebilir.
- 3 veya daha fazla embriyo transferine hiçbir halukarda izin verilmemektedir.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba yeni katılıyorum aranızaaa genetik hastalıktan ötürü tüp bebk yaptırıorum ben deee bugün opu oldum 16 tane toplandı umarım bu sayı yeterlidir... rabbim herkezin gönlüne göre versin...

Tedavin Konya'da mı oldu canım be n de konyadayım öğretmenim de ondan sordum.

Konyada euro fertılda denedim berbattı üstümde deneme yaptım istanbulda ımsı teknigi ile sperm seçiliyor genetik için çalışma yapılıyor konyada kapsamlı kromozom testinden meram tıpta bahsettim o nerden çıkmış dedi haberleri bile yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm mrb kaca cikti orada tedavi

Tedavi 6 milyar tüp bebek 5900 galiba benim deneme arttıgı için az ödedim 2 milyar ilaç tüp bebek raporu çıkardım 450 milyon tuttu 6 tane embryo paket program 4,5 milyar yurt dışına yollanması anlayacagın baya tuttu

Hmmm tskler cnm bende medipolde yaptirdim 4000 tuttu

Bahçeci Klinigi Prof Mustafa Bahçeci doktorum harika mükemmel dalında bir numara tavsiye ediyorum

biliyorum canım tanıyorum ayrıca.. pozitif sonuç alan çok.. bende brüksel Yücel Karaman da 1 numara..ama ben hisar intercontinental hastanesinde başladım...Inşallah güzel sonuçlar alırız canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok teşekkür ederim, darısı herkesin başına inşallah. Pozitif/negatif oldugunu 10 dakika içinde veriyorlar, sayısal değerleri 3-4 saat sonra verebiliyorlar

Son düzenleme:
Kızlar benim gibi adet sancısı çeken varmı 2 gündür idrar testinde pozitifi gormesem kesin olmadı diycem :/ bugün kan testi yaptiricam ama öldüm sancidan yaa benim gibi olan varmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu teknik yeni kapsamlı kromozom taraması. Bizim gibi birden fazla demesi olanlara yapılıyor 24 kromozoma bakılıyor

hmm bize hiç kromozom testi yapılmadı. sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.
Oy cnm oh herşey inşallah yollunda gidecek ... Kendine çok iyi bak şişip kalma bak :))))

Selam cnm konyada çalışıyorsun anladığım kadarıyla neden tüp bebeği Konya'da olmuyorsun..???
inşallah bebeğim inşallahh... şişsem de ne hiç umrumda değil: ben hayırlısıyla yavrularıma bi kavuşayım da :)

ayy ne çok konyalı varrrr
bu konuda tavsiye verilmez canımcım. ama benim başıma gelse ben tutmazdım. doktoruna sor kuzuşum. belki tutmanda bi sakınca görmicek.
heryerde geçerli değil heralde bunlar ya:S ben 28 yaşındayım. ilk tüp bebek. 3 tane koyuldu
maşallahhh hayırlarla sonuçlansın tedavin inşallaahh.. 1 tanesi bile yeterli rabbim ol dedikten sonra gönlünü ferah tut.
Selam arkadaslar 14 yumurtdn 6 olgun yumurta cikms 5 tanesi dollenms
oh oh maşallaahhh 5 tane nur topusu var
5 tane yavrun var senin şimdi annesiiiii
beeeeeeeeennnnnnnn
akıntım da oluyordu. sürekli adet oldum diye tuvalete koşuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…