Bizde 2. denememize 20 mayısta başladık arkadaşlar. yarın yine kontrole gideceğim. Cuma günü toplama işlemi olacak inşallah.
herkese allah yardım etsin. umarım bize de anne baba olmayı nasip eder.
hmm bize hiç kromozom testi yapılmadı. sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim.
inşallah bebeğim inşallahh... şişsem de ne hiç umrumda değil:ben hayırlısıyla yavrularıma bi kavuşayım da :)
ayy ne çok konyalı varrrr
bu konuda tavsiye verilmez canımcım. ama benim başıma gelse ben tutmazdım. doktoruna sor kuzuşum. belki tutmanda bi sakınca görmicek.
heryerde geçerli değil heralde bunlar ya:S ben 28 yaşındayım. ilk tüp bebek. 3 tane koyuldu
maşallahhh hayırlarla sonuçlansın tedavin inşallaahh.. 1 tanesi bile yeterli rabbim ol dedikten sonragönlünü ferah tut.
oh oh maşallaahhh 5 tane nur topusu var
5 tane yavrun var senin şimdi annesiiiii
beeeeeeeeennnnnnnn
akıntım da oluyordu. sürekli adet oldum diye tuvalete koşuyordum
bizede yapilmadi pek bilmiyorumda acikcasi :)
inşallah bebeğim inşallahh... şişsem de ne hiç umrumda değil:ben hayırlısıyla yavrularıma bi kavuşayım da :)
İnsssssaalllahh hepsine kavusursun kuzu :)
bu konuda tavsiye verilmez canımcım. ama benim başıma gelse ben tutmazdım. doktoruna sor kuzuşum. belki tutmanda bi sakınca görmicek.
heryerde geçerli değil heralde bunlar ya:S ben 28 yaşındayım. ilk tüp bebek. 3 tane koyuldu
maşallahhh hayırlarla sonuçlansın tedavin inşallaahh.. 1 tanesi bile yeterli rabbim ol dedikten sonragönlünü ferah tut.
beeeeeeeeennnnnnnn
beeeeeeeeennnnnnnn
bilmem mi bebeğim isveçtesin de konyalısın ya aslen, o yüzden çok fazla konyalı var demiştimmCânim benim unutun galiba ben yurtdişinda tedavi görüyorum , burda sorsam oruçu hemen hayır tutma der :)
Haylısı hele o Gül Gelsin:)
bu gece bende oldum sandim sanci sanci oldum nitekim 6. Gunun sabahina erdik :)
bilmem mi bebeğim isveçtesin de konyalısın ya aslen, o yüzden çok fazla konyalı var demiştimm
çookk normal gerçekten. akıntı da oluyormu? ben günlük pet kullanıyorum sürekli değiştiriyorum. bide çok afedersiniz bazen bembeyaz bazen sarımsı.
Maşallah onlaraSelam arkadaslar 14 yumurtdn 6 olgun yumurta cikms 5 tanesi dollenms
bilmem mi bebeğim isveçtesin de konyalısın ya aslen, o yüzden çok fazla konyalı var demiştimm
çookk normal gerçekten. akıntı da oluyormu? ben günlük pet kullanıyorum sürekli değiştiriyorum. bide çok afedersiniz bazen bembeyaz bazen sarımsı.
arkadaşlar merhaba yeni katılıyorum aranızaaa genetik hastalıktan ötürü tüp bebk yaptırıorum ben deee bugün opu oldum 16 tane toplandı umarım bu sayı yeterlidir... rabbim herkezin gönlüne göre versin...
çok güzel canım maşallah
inşallah 5 taneside uzun süre yaşar ve sana transfer ederler.. sen nerde oluyorsun tedavini..
beeeeeeeeennnnnnnn
Arkadasim merhaba,Tüp bebek denemesi derken hangi asama için yapılıyor bu test bizde de embriyo tutunmasi problemi var 5.gunde transfer yapılıyor blastokist ama tutmuyor bugün dondurulmus embriyo lardan birine biyopsi yapıyorlar , Hakkımıza hayırlısı.
Maşallah onlarainşallah sağlıkla transfer gününe çıkarlar çok iyi dua et canım herşey yolunda gider inşallah..
Arkadasim merhaba,Tüp bebek denemesi derken hangi asama için yapılıyor bu test bizde de embriyo tutunmasi problemi var 5.gunde transfer yapılıyor blastokist ama tutmuyor bugün dondurulmus embriyo lardan birine biyopsi yapıyorlar , Hakkımıza hayırlısı.
doktorunla konuştunmu?
belki yumurta toplamaya kadar yetişecek bi testtir. hiçbir bilgim yok ama bence aklınıza takılan her şeyi doktorunuza sormalısınız. Sonuçta endileşeriniz var cevaplarlar bence
amiiinnn canımm
hadi gözün aydın diyeyim şimdiden:)
idrarda görünce kanda daha rahatsındır
bugün görüşeceğim artık hayırlısı olsun ben hazırım başlayalım derse başlayacağım rabbim yardımcımız olsun inşallah bu sefer olur.
Insallah canim cok korkyrm ilk deneme olunca birde insallah birakmz bni transferden snra
Benimde ilk deneme sonuç bekliyorum bugün kan verdim esimden habersiz daha transfer günü ile beraber 6.gun o günü saymauinca 5.gun aama cesaretim yok sonucu almaya gitmeyecegim boşu boşuna verdim kanı
Benimde ilk deneme sonuç bekliyorum bugün kan verdim esimden habersiz daha transfer günü ile beraber 6.gun o günü saymauinca 5.gun aama cesaretim yok sonucu almaya gitmeyecegim boşu boşuna verdim kanı
ben de 2 tane istiyorum ama ilk denemede olmaz dediler. şöyle bir yönetmelik varmış
yönetmelikte transfer edilecek embriyo sayısı şu şekilde belirtilmiştir:
- 35 yaşın altındaki adaylara birinci ve ikinci tüp bebek denemelerinde sadece 1 tane embriyo transfer edilebilir. Üçüncü ve sonraki denemelerde "en fazla" iki embriyo transfer edilebilir. Birden fazla embriyo transfer edilmemesi esastır.
- 35 yaşında veya daha büyük olan adaylarda tüm tüp bebek denemelerinde en fazla 2 tane embriyo transfer edilebilir.
- 3 veya daha fazla embriyo transferine hiçbir halukarda izin verilmemektedir.
Ya arkdslar bu 3 gun transferi 5 gun transferi ne oluyo arkdslar biri iyi biri kotumu olmusmu oluyo transfer ysplmdi ama test yapcm tarih verldi 10 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?