2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Bizde 2. denememize 20 mayısta başladık arkadaşlar. yarın yine kontrole gideceğim. Cuma günü toplama işlemi olacak inşallah.

herkese allah yardım etsin. umarım bize de anne baba olmayı nasip eder.

canım ben de 18 inde başladım benim de toplama işlemim cuma olacak büyük ihtimalle.bugünkü kontrolümüzde belli olacak. aynı günlerde yapılcak seninle işlemlerimiz.hayırlısı olsun hakkımızda tabi ki burdaki herkesin:)

Cânim benim unutun galiba ben yurtdişinda tedavi görüyorum , burda sorsam oruçu hemen hayır tutma der :)
Haylısı hele o Gül Gelsin:)

bu gece bende oldum sandim sanci sanci oldum nitekim 6. Gunun sabahina erdik :)

canım ne yapıyosun görüşemiyoruz test verdinmi buğün.

Cânim benim unutun galiba ben yurtdişinda tedavi görüyorum , burda sorsam oruçu hemen hayır tutma der :)
Haylısı hele o Gül Gelsin:)
bilmem mi bebeğim isveçtesin de konyalısın ya aslen, o yüzden çok fazla konyalı var demiştimm
bu gece bende oldum sandim sanci sanci oldum nitekim 6. Gunun sabahina erdik :)

çookk normal gerçekten. akıntı da oluyormu? ben günlük pet kullanıyorum sürekli değiştiriyorum. bide çok afedersiniz bazen bembeyaz bazen sarımsı.

Ya akintiyi.ben jele yoruyorum cri. Jel kullaniyorum daha cok islaklik hissi var hani islak gibi hep gunluk ped kullaniyorum surekli nemli

Valla bana günlük ped bile kâr etmiyo geciyo camasirima :/ günde 5 kez çamaşır değiştiriyorum sancim da geceleri artiyo soluma yatirmiyo beni inşallah düzelir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hersey gönlünce olur inşallah maşallah yumurta sayın çok güzel sabırla bekle ve duâ et inşallah sağlıklı yavrularin olur

Insallah bnde kalir kuzucum 9 ay boyunca cok korkuyrm

merhaba canım bu test genellikle 2. negatif tüp bebek denemesinden sonra isteniyor embriyonun kaliteli olmasına rağmen tutunamamasını anlamak için. biz 1. negatiften sonra doktorumuz istedi embriyomuz 1. kalitedeydi ve rahim gayet iyiydi bu na rağmen tutmayınca doktorum sperm dna sına bakalım dedi onda sorun varsa sperm ilk devrede dölleme yapıyor blastokist aşamasına da gelebiliyor ama bu yola kadar yumurtanın yardımıyla geliyor daha sonrasında sorumluluk sperme kalıyor spermde hasar varsa taşıyamıyormuş sonlanıyor doktorum böyle açıklama yaptı

Insallah canim cok korkyrm ilk deneme olunca birde insallah birakmz bni transferden snra

Benimde ilk deneme sonuç bekliyorum bugün kan verdim esimden habersiz daha transfer günü ile beraber 6.gun o günü saymauinca 5.gun aama cesaretim yok sonucu almaya gitmeyecegim boşu boşuna verdim kanı

Canım evet yazdığın yönetmelik o şekilde. Benim de dosyama bir tane transfer edildiği yazıyor. Fakat iki transfer yapıldı.

Ya arkdslar bu 3 gun transferi 5 gun transferi ne oluyo arkdslar biri iyi biri kotumu olmusmu oluyo transfer ysplmdi ama test yapcm tarih verldi 10 haziran

Canım şimdi soyle anlatiyim yumurtaların kaç tanesinin dollendigiyle alakalı birşey bu aslında. Eğer çok fazla döllenmiş yumurtan varsa onları olabildiğince (en fazla 5-6 gün) laboratuar ortamında izleyip en sağlıklı olan güçlü embriyolari transfer ediyorlar. Ama eğer az sayıda yumurtan gelismisse 1-2 tane mesela. O zaman laboratuvarda bekletmek yerine ana rahmine yerleştiriyorlar ki olmesinler diye. 5. Gün transferinin iyi yani şu embriyonun kuvvetli olduğunu biliyorsun tabi tutacak diye bişey yok ama sayı çok olunca elemek için böyle bir yol seçiyorlar. Bilmem anlatabildimmi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…