2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Canım benim tedavi olduğum yerin adı burası dilek doktordu isim degişikligi yapılmış

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet canı. Benim doktorumda Dilek hanım. Biz de sorun erkek faktörü değil canım ben de pcos var.

Hmm anladm cnm cok saol ya insallah hayirlisiyla tutunur transferim

çok erken vermıssın canmm yaaa
evet farkindayim herkese kizarken kendim gittim koşa koşa verdim gerçekten kolay değilmiş beklemesi zaten alamayacağim sonucu kanima üzüldüm boşa verdim

Kacinci gun embriyosuydu cnm

Benimki 5.gun embriyosuydu canim senin kacinci gündu bide senle ayni gün transfer olmustuk sanırım

al alda 2gune bır tekrarla ıstersen az cıkarsada uzulme daha kana karısmaya blır 7.gnden sonra kana gecıyoms cunku

Benimki 3. Gundu 6. Gunu transfrin al belkide cikmistir :)

Benimki 3. Gundu 6. Gunu transfrin al belkide cikmistir :)

Sana yazacaktim yanlislikla sehere yazmisim birlikte verelim birlikte alalim kanlari bence hem sonuclarimizi degerlendiririz karsilastiririz ama ben cok endiseliyim hiç bi belirti yok sende durumlar nasıl

Ewt cnm insallah hayrlisi olur cikar insallah kac yasindsn kac yillk ewlsn sorun neydi nerde tedavi gorunuynz

Inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn 5yil 6aylik evliyim 27yasimi dolduruyorum en büyük sorunumuz benim pko lu olmam Ankara da senin yas sorun nerede tedavi oluyosun

Merhaba arkadaşlar benımde 24 mayısta 2 tane embriyo transferım oldu az sayıda yumurtam olduğu ıcın 2 günlük embriyolar transfer oldu . Ben 5. gunum olduğunu sanıyodum ama ebriyolog bekletılen 2 gun dahıl bugun ıcın 7.gunumun olduğunu soyledı.bu konuda bılgısı olan var mı?insan bildiği halde yanlış yapabılıyor hormonlardan olsa gerek bugun gıdıp ıdrar testı aldım ve negatıf çıkınca uzuldum.DR msj attım ve 12.gunden once kanda çıkmaz dedı ıdrarda ise adet gecıkmesınden bı hafta sonra çıkar dedı

canım ne yapıyosun görüşemiyoruz test verdinmi buğün.
şulecim yazdığını görmemişim kuzucum kusura bakma lütfen.. Verdim şimdi onu yazmak için girdim hatta:) değerim 2 gün önce 35. 89
bugün 75.89 ( e2 446-----önceki 333, progesteron 60------önceki 45)
değer maşallah çok güzel katlanıyor.
Ya akintiyi.ben jele yoruyorum cri. Jel kullaniyorum daha cok islaklik hissi var hani islak gibi hep gunluk ped kullaniyorum surekli nemli
ben jel kullanmıyorum canım. aşılamada kullanmıştım ne kötü bi ilaç o:) parça parça gelirdi gün içinde.
oo seninbaya çokmuş benim günde 3 -4 kere değişecek kadar oluyor. daha fazla değil.
sancını bilmiyorum şekerim ama yan yatma. ben yüzüstü yatmazsam uyuyamam normalde. ilk gün hiç gözümü kırpmadım, ikinci gün biraz uyumuşum. artık alıştım. yan yatma test gününe kadar diyorlar. sırt üstü uzan hep. bana öyle dediler.
Insallah bnde kalir kuzucum 9 ay boyunca cok korkuyrm
korkma bebişimm bu kötü günler hepsi geride kalacak 1 sene bile yok artık.. yavrumuzu kucağımıza alacağımız günü düşün. stres yapma

transfer gününden sonra 12 gün sayıyosun cnm, Allah yar ve yardımcın olsun güzel haberlerini alırız inş. Ben de cumartesi günü sonucumu öğrenicem nasipse

kızlar sonucumu alıntıladığım mesajlarda belirttim ama burda da yazayım. değerlerim çok şükür güzel artıyor.
şuan 75.89 çıktı.
13 mayısta 2. gün transferi olarak 3 adet embriyo transfer edildi.

bugün 15. günüm (gün olarak tamamlamadı 14ün içindeyim hala aslında)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…