Canım benim tedavi olduğum yerin adı burası dilek doktordu isim degişikligi yapılmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde ilk deneme sonuç bekliyorum bugün kan verdim esimden habersiz daha transfer günü ile beraber 6.gun o günü saymauinca 5.gun aama cesaretim yok sonucu almaya gitmeyecegim boşu boşuna verdim kanı
Canım şimdi soyle anlatiyim yumurtaların kaç tanesinin dollendigiyle alakalı birşey bu aslında. Eğer çok fazla döllenmiş yumurtan varsa onları olabildiğince (en fazla 5-6 gün) laboratuar ortamında izleyip en sağlıklı olan güçlü embriyolari transfer ediyorlar. Ama eğer az sayıda yumurtan gelismisse 1-2 tane mesela. O zaman laboratuvarda bekletmek yerine ana rahmine yerleştiriyorlar ki olmesinler diye. 5. Gün transferinin iyi yani şu embriyonun kuvvetli olduğunu biliyorsun tabi tutacak diye bişey yok ama sayı çok olunca elemek için böyle bir yol seçiyorlar. Bilmem anlatabildimmi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet farkindayim herkese kizarken kendim gittim koşa koşa verdim gerçekten kolay değilmiş beklemesi zaten alamayacağim sonucu kanima üzüldüm boşa verdimçok erken vermıssın canmm yaaa
Kacinci gun embriyosuydu cnm
Ayy cnm bnm insallah pozitif olur insallah ya umut olursn bana
evet farkindayim herkese kizarken kendim gittim koşa koşa verdim gerçekten kolay değilmiş beklemesi zaten alamayacağim sonucu kanima üzüldüm boşa verdim
Benimki 5.gun embriyosuydu canim senin kacinci gündu bide senle ayni gün transfer olmustuk sanırım
al alda 2gune bır tekrarla ıstersen az cıkarsada uzulme daha kana karısmaya blır 7.gnden sonra kana gecıyoms cunku
evet farkindayim herkese kizarken kendim gittim koşa koşa verdim gerçekten kolay değilmiş beklemesi zaten alamayacağim sonucu kanima üzüldüm boşa verdim
Benimki 5.gun embriyosuydu canim senin kacinci gündu bide senle ayni gün transfer olmustuk sanırım
Himm ozaman hic almayayim ben vazgectim birlikte verelim kanlari değerlerimizi birlikte degerlendirelim bence :13:
Inşallah canim düşünceler kuruntular beklemek zor...
canm benm bugun 13. gunum bende kan verdmm ama ısterse al 5.gn nekadar cıkacak merak ettm
canm benm bugun 13. gunum bende kan verdmm ama ısterse al 5.gn nekadar cıkacak merak ettm
Benimki 3. Gundu 6. Gunu transfrin al belkide cikmistir :)
Ewt cnm insallah hayrlisi olur cikar insallah kac yasindsn kac yillk ewlsn sorun neydi nerde tedavi gorunuynz
Inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınn 5yil 6aylik evliyim 27yasimi dolduruyorum en büyük sorunumuz benim pko lu olmam Ankara da senin yas sorun nerede tedavi oluyosun
şulecim yazdığını görmemişim kuzucum kusura bakma lütfen.. Verdim şimdi onu yazmak için girdim hatta:) değerim 2 gün önce 35. 89canım ne yapıyosun görüşemiyoruz test verdinmi buğün.
ben jel kullanmıyorum canım. aşılamada kullanmıştım ne kötü bi ilaç o:) parça parça gelirdi gün içinde.Ya akintiyi.ben jele yoruyorum cri. Jel kullaniyorum daha cok islaklik hissi var hani islak gibi hep gunluk ped kullaniyorum surekli nemli
oo seninbaya çokmuş benim günde 3 -4 kere değişecek kadar oluyor. daha fazla değil.Valla bana günlük ped bile kâr etmiyo geciyo camasirima :/ günde 5 kez çamaşır değiştiriyorum sancim da geceleri artiyo soluma yatirmiyo beni inşallah düzelir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
korkma bebişimm bu kötü günler hepsi geride kalacak 1 sene bile yok artık.. yavrumuzu kucağımıza alacağımız günü düşün. stres yapmaInsallah bnde kalir kuzucum 9 ay boyunca cok korkuyrm
Amin canım rabim hepimizin yardımcısı olsun. Görüştünmü doktorunla?doktorunla konuştunmu?
belki yumurta toplamaya kadar yetişecek bi testtir. hiçbir bilgim yok ama bence aklınıza takılan her şeyi doktorunuza sormalısınız. Sonuçta endileşeriniz var cevaplarlar bence
bugün görüşeceğim artık hayırlısı olsun ben hazırım başlayalım derse başlayacağım rabbim yardımcımız olsun inşallah bu sefer olur.
yumurta toplandıktan sonra yumurta 3 saat dışarda bekletiliyormuş. snra spermle buluşturuluyormuş. o andan itibaren laboratuar ortamında bekletildiği her gün için kullanılan bi tabir. 2 gün bekletirirse (2 gün dışarda bölünüyor hücre), 3 gün bekletirirse ... falan falan öyle dışarda dayanabilenleri sana transfer ediyorlar. döllenmeden sonra her geçen gün hücre bölünüyor.Ya arkdslar bu 3 gun transferi 5 gun transferi ne oluyo arkdslar biri iyi biri kotumu olmusmu oluyo transfer ysplmdi ama test yapcm tarih verldi 10 haziran
Benimde ilk deneme sonuç bekliyorum bugün kan verdim esimden habersiz daha transfer günü ile beraber 6.gun o günü saymauinca 5.gun aama cesaretim yok sonucu almaya gitmeyecegim boşu boşuna verdim kanıneden öyle bişey yaptın kuzucuuummm. benim değerimi görmedinmi sen??
çok üzüldüm gerçekten çünkü çıkan sonuca göre kafana takıp üzüleceksin.
bak şimdiden yazıyorum.
4. gün 2.34(ovitrellenin etkisi)
5. gün 1.64(ovitrelle iğnesinin etkisi bitti)
8. gün 3.41(bebiş yüzünü gösterdiii)
11. gün. gün 23.53
tam 7 saat sonra 12.gün 35.89
bugün 15. gün 75.89
günleri yanlış yazmadım heralde dimi:44:
kendi sonuçlarına bakıp üzülme çook erken yapmışsın.
Merhaba arkadaşlar benımde 24 mayısta 2 tane embriyo transferım oldu az sayıda yumurtam olduğu ıcın 2 günlük embriyolar transfer oldu . Ben 5. gunum olduğunu sanıyodum ama ebriyolog bekletılen 2 gun dahıl bugun ıcın 7.gunumun olduğunu soyledı.bu konuda bılgısı olan var mı?insan bildiği halde yanlış yapabılıyor hormonlardan olsa gerek bugun gıdıp ıdrar testı aldım ve negatıf çıkınca uzuldum.DR msj attım ve 12.gunden once kanda çıkmaz dedı ıdrarda ise adet gecıkmesınden bı hafta sonra çıkar dedı
hayırlı olsun canım tedavin. rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah.
doktorlar çok farklı şeyler söylüyorlar nedense. 2 günü de katarsan 10. günde aldığın sonuç çooooooooook düşük olur senin. çok garip ya. bence sen genel olarak doktorların hesapladığı şekilde hesapla. 12. günde bile belli belirsiz çıkar böyle hesaplarlarsa..
transfer gününden sonra 12 gün sayıyosun cnm, Allah yar ve yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar benımde 24 mayısta 2 tane embriyo transferım oldu az sayıda yumurtam olduğu ıcın 2 günlük embriyolar transfer oldu . Ben 5. gunum olduğunu sanıyodum ama ebriyolog bekletılen 2 gun dahıl bugun ıcın 7.gunumun olduğunu soyledı.bu konuda bılgısı olan var mı?insan bildiği halde yanlış yapabılıyor hormonlardan olsa gerek bugun gıdıp ıdrar testı aldım ve negatıf çıkınca uzuldum.DR msj attım ve 12.gunden once kanda çıkmaz dedı ıdrarda ise adet gecıkmesınden bı hafta sonra çıkar dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?