2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

kuzum 24 ü transfer günü sayılmıyor ertesi güns aymaya başlıyorsun bugün4.günün.idrarda çıkmaz

canım doktorunla konuşmaya devam et hayırlı olsun

maşallah cnaım maşallah senin 3 embriyo transfer edildi yaa.. merakımı bağışla tabi cahilliğimide... bende ilk defa yaptırıcam.. senin şimdi 3üz mü olacak ? yada embriyo tekte olsa 2iz olabiliyormu? D:

Masallah diyorum. Zaten senin moral cok iyi, yazilarindan anlasiliyor. Moral cok onemliymis, duyrulur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Canimmmmm aklima takıldı sabahı zor ettim gittim hemen kan verdim üstelik esimide atlattim karnim ağrıyor vs diyerekten sonrada bin pişman oldum gitti güzelim bir siringa kanım sonucu almayi düşünmüyorum herkese kızıp paylarken kendim gittim ayni seyi yaptim hic bişeyi garip gormeyeceksin çünkü sonunda giidip ayni sonu yasiyorsun benim gibi
Sonucu görmek duymak bile istemiyorum çünkü belirtilerim de yok çok takiyorum kuzummm çok çıkacak kanim varmış herhalde

canım doktorunla konuşmaya devam et hayırlı olsun
Doktorum güzel diyor canım sürekli irtibat halindeyiz.
maşallah cnaım maşallah senin 3 embriyo transfer edildi yaa.. merakımı bağışla tabi cahilliğimide... bende ilk defa yaptırıcam.. senin şimdi 3üz mü olacak ? yada embriyo tekte olsa 2iz olabiliyormu? D:

3 tane transfer oldu canım ama 3ü de tutmuştur denemez. yani değerlerim düşük. normal gebeliklere oranla bile düşük. 2 günde bir 2 ye katlaması açısından gayet güzel gidiyor binlerce kere şükür 3 üz olmaz 1 tane sanırım. evet 1 tane bile olsa ikiz olabiliyormuş. az önce bi sayfada gördüm 2 embriyo koyulmuş, bi tanesi bölünmüş 3üzlere hamileymiş. eski tarihliydi doğum bile yapmıştır:)
sormak istediklerini çekinmeden sor lütfen

kıyamam kuzumaaaa:)) güldürdün beni çıkacak kanım varmış demene:))

boşver akacak kan damarda durmaz bebişim. ama üzülme sonuçlarını alınca sakın.
gerçi herkesin benim kadar düşük çıkacak diye bişey olamaz. ama ennn kötüsü bu olacak , inşallah daha kötüsü olmayacak

kıızz boşver son kez 0 görürsün en fazla:) sonra zaten hepp artacak

canım seni takip ediyorum yumoş sayın güzel yumoş kalitedende güzel..donmuşlarında var galiba çook stres yapma canım..kan vermişsin sonucunu al merak etmiyomusun..transferin kaçıncı günündesin..halimize şükret lazım canımcığım kötünün kötüsü var ben bir emriyo için aylarca bekledim..hakında hayırlsısı neyse o olsun..kafamıza taksakta iş olucağına varıyor..inş Allahın izniyle tutmuştur bebeişin..kan sonucunu merakla bekliyoruz biraz cesaret..

canım seni takip ediyorum yumoş sayın güzel yumoş kalitedende güzel..donmuşlarında var galiba çook stres yapma canım..kan vermişsin sonucunu al merak etmiyomusun..transferin kaçıncı günündesin..halimize şükret lazım canımcığım kötünün kötüsü var ben bir emriyo için aylarca bekledim..hakında hayırlsısı neyse o olsun..kafamıza taksakta iş olucağına varıyor..inş Allahın izniyle tutmuştur bebeişin..kan sonucunu merakla bekliyoruz biraz cesaret..

korkma canım Allah büyüktür...benimde ilk deneme.. inşallah sorunsuz atlatırsın bu yolu...
sorununuz nedir erkekmi kadınmı

Amin canım inşallah. Kaçıncı gün transfer olduğuna hiç takılma tamammi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bnmde ilk erkek faktoru ileri hareketlilik sorunu var

Inşallah senin dediğin gibi olur canimmm inşallah Rabbim yardimcimiz olsun
bu arada maşallah sana ne güzel artmış sonuçların ayyy çok tatlı yaaaa minik kuzularin karnında keseyi ne zaman göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…