Merhaba arkadaşlar benımde 24 mayısta 2 tane embriyo transferım oldu az sayıda yumurtam olduğu ıcın 2 günlük embriyolar transfer oldu . Ben 5. gunum olduğunu sanıyodum ama ebriyolog bekletılen 2 gun dahıl bugun ıcın 7.gunumun olduğunu soyledı.bu konuda bılgısı olan var mı?insan bildiği halde yanlış yapabılıyor hormonlardan olsa gerek bugun gıdıp ıdrar testı aldım ve negatıf çıkınca uzuldum.DR msj attım ve 12.gunden once kanda çıkmaz dedı ıdrarda ise adet gecıkmesınden bı hafta sonra çıkar dedı
8. gun kan testi yapıp sonuç pozıtıf olan var mı?
kızlar sonucumu alıntıladığım mesajlarda belirttim ama burda da yazayım. değerlerim çok şükür güzel artıyor.
şuan 75.89 çıktı.
13 mayısta 2. gün transferi olarak 3 adet embriyo transfer edildi.
bugün 15. günüm (gün olarak tamamlamadı 14ün içindeyim hala aslında)
insallah canim ya cok korkuyrm ankara anatoliada tedavimiz ilk deneme
Hmm anladm cnm cok saol ya insallah hayirlisiyla tutunur transferim
kızlar sonucumu alıntıladığım mesajlarda belirttim ama burda da yazayım. değerlerim çok şükür güzel artıyor.
şuan 75.89 çıktı.
2,5 yillik ewliyim 23 yasindym bnde ankarada tedavi goruyorum esimde ileri hareketlilik sorunum var.insallah olcak
şulecim yazdığını görmemişim kuzucum kusura bakma lütfen.. Verdim şimdi onu yazmak için girdim hatta:) değerim 2 gün önce 35. 89
bugün 75.89 ( e2 446-----önceki 333, progesteron 60------önceki 45)
değer maşallah çok güzel katlanıyor.
oo seninbaya çokmuş benim günde 3 -4 kere değişecek kadar oluyor. daha fazla değil.
sancını bilmiyorum şekerim ama yan yatma. ben yüzüstü yatmazsam uyuyamam normalde. ilk gün hiç gözümü kırpmadım, ikinci gün biraz uyumuşum. artık alıştım. yan yatma test gününe kadar diyorlar. sırt üstü uzan hep. bana öyle dediler.
korkma bebişimm bu kötü günler hepsi geride kalacak 1 sene bile yok artık.. yavrumuzu kucağımıza alacağımız günü düşün. stres yapma
Amin canım rabim hepimizin yardımcısı olsun. Görüştünmü doktorunla?
yumurta toplandıktan sonra yumurta 3 saat dışarda bekletiliyormuş. snra spermle buluşturuluyormuş. o andan itibaren laboratuar ortamında bekletildiği her gün için kullanılan bi tabir. 2 gün bekletirirse (2 gün dışarda bölünüyor hücre), 3 gün bekletirirse ... falan falan öyle dışarda dayanabilenleri sana transfer ediyorlar. döllenmeden sonra her geçen gün hücre bölünüyor.
neden öyle bişey yaptın kuzucuuummm. benim değerimi görmedinmi sen??
çok üzüldüm gerçekten çünkü çıkan sonuca göre kafana takıp üzüleceksin.
bak şimdiden yazıyorum.
4. gün 2.34(ovitrellenin etkisi)
5. gün 1.64(ovitrelle iğnesinin etkisi bitti)
8. gün 3.41(bebiş yüzünü gösterdiii)
11. gün. gün 23.53
tam 7 saat sonra 12.gün 35.89
bugün 15. gün 75.89
günleri yanlış yazmadım heralde dimi:44:
Yaşasın yaşasınnnnn :) nazlı bebisin nasıl da mutlu etti elif teyzesini maşallah :) çok sevindim bitanem :)
Yaa jel kullanıyorum birde progeston fitil. Onlar geliyor gün icinde o yüzden sık sık değiştiriyorum. Doktorumda bana yüz üstü yatma ama yan yatabilirsin dedi bende yüz üstü yatmadan uyuyamiyorum normalde. Zaten transferden beri rahat bir uyku yüzü görmedim sırf bu yüzden. En azından yan yatiyim diyorum ona da sıpam izin vermiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şulecim yazdığını görmemişim kuzucum kusura bakma lütfen.. Verdim şimdi onu yazmak için girdim hatta:) değerim 2 gün önce 35. 89
bugün 75.89 ( e2 446-----önceki 333, progesteron 60------önceki 45)
değer maşallah çok güzel katlanıyor.
ben jel kullanmıyorum canım. aşılamada kullanmıştım ne kötü bi ilaç o:) parça parça gelirdi gün içinde.
oo seninbaya çokmuş benim günde 3 -4 kere değişecek kadar oluyor. daha fazla değil.
sancını bilmiyorum şekerim ama yan yatma. ben yüzüstü yatmazsam uyuyamam normalde. ilk gün hiç gözümü kırpmadım, ikinci gün biraz uyumuşum. artık alıştım. yan yatma test gününe kadar diyorlar. sırt üstü uzan hep. bana öyle dediler.
korkma bebişimm bu kötü günler hepsi geride kalacak 1 sene bile yok artık.. yavrumuzu kucağımıza alacağımız günü düşün. stres yapma
Amin canım rabim hepimizin yardımcısı olsun. Görüştünmü doktorunla?
yumurta toplandıktan sonra yumurta 3 saat dışarda bekletiliyormuş. snra spermle buluşturuluyormuş. o andan itibaren laboratuar ortamında bekletildiği her gün için kullanılan bi tabir. 2 gün bekletirirse (2 gün dışarda bölünüyor hücre), 3 gün bekletirirse ... falan falan öyle dışarda dayanabilenleri sana transfer ediyorlar. döllenmeden sonra her geçen gün hücre bölünüyor.
bak şimdiden yazıyorum.
11. gün. gün 23.53
bugün 15. gün 75.89
günleri yanlış yazmadım heralde dimi:44:
kendi sonuçlarına bakıp üzülme çook erken yapmışsın.
hayırlı olsun canım tedavin. rabbim hayırlarla sonuçlandırsın inşallah.
doktorlar çok farklı şeyler söylüyorlar nedense. 2 günü de katarsan 10. günde aldığın sonuç çooooooooook düşük olur senin. çok garip ya. bence sen genel olarak doktorların hesapladığı şekilde hesapla. 12. günde bile belli belirsiz çıkar böyle hesaplarlarsa..
evet çok güzel artmış değerin hayırlı olsun canım.
şuan 75.89 çıktı.
bak şimdiden yazıyorum.
11. gün. gün 23.53
bugün 15. gün 75.89
günleri ..
Doktorum güzel diyor canım sürekli irtibat halindeyiz.canım doktorunla konuşmaya devam et hayırlı olsun
maşallah cnaım maşallah senin 3 embriyo transfer edildi yaa.. merakımı bağışla tabi cahilliğimide... bende ilk defa yaptırıcam.. senin şimdi 3üz mü olacak ? yada embriyo tekte olsa 2iz olabiliyormu? D:
Sen hamilemisn seher
Canimmmmm aklima takıldı sabahı zor ettim gittim hemen kan verdim üstelik esimide atlattim karnim ağrıyor vs diyerekten sonrada bin pişman oldum gitti güzelim bir siringa kanım sonucu almayi düşünmüyorum herkese kızıp paylarken kendim gittim ayni seyi yaptim hic bişeyi garip gormeyeceksin çünkü sonunda giidip ayni sonu yasiyorsun benim gibi
Sonucu görmek duymak bile istemiyorum çünkü belirtilerim de yokçok takiyorum kuzummm çok çıkacak kanim varmış herhalde
Canimmmmm aklima takıldı sabahı zor ettim gittim hemen kan verdim üstelik esimide atlattim karnim ağrıyor vs diyerekten sonrada bin pişman oldum gitti güzelim bir siringa kanım sonucu almayi düşünmüyorum herkese kızıp paylarken kendim gittim ayni seyi yaptim hic bişeyi garip gormeyeceksin çünkü sonunda giidip ayni sonu yasiyorsun benim gibi
Sonucu görmek duymak bile istemiyorum çünkü belirtilerim de yokçok takiyorum kuzummm çok çıkacak kanim varmış herhalde
korkma canım Allah büyüktür...benimde ilk deneme.. inşallah sorunsuz atlatırsın bu yolu...
sorununuz nedir erkekmi kadınmı
Amin canım inşallah. Kaçıncı gün transfer olduğuna hiç takılma tamammi
Inşallah senin dediğin gibi olur canimmm inşallah Rabbim yardimcimiz olsunkıyamam kuzumaaaa:)) güldürdün beni çıkacak kanım varmış demene:))
boşver akacak kan damarda durmaz bebişim. ama üzülme sonuçlarını alınca sakın.
gerçi herkesin benim kadar düşük çıkacak diye bişey olamaz. ama ennn kötüsü bu olacak , inşallah daha kötüsü olmayacak
kıızz boşver son kez 0 görürsün en fazla:) sonra zaten hepp artacak
Amin canım inşallah. Kaçıncı gün transfer olduğuna hiç takılma tamammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?