evet canmm ama daha kese göremedmm
canım seni takip ediyorum yumoş sayın güzel yumoş kalitedende güzel..donmuşlarında var galiba çook stres yapma canım..kan vermişsin sonucunu al merak etmiyomusun..transferin kaçıncı günündesin..halimize şükret lazım canımcığım kötünün kötüsü var ben bir emriyo için aylarca bekledim..hakında hayırlsısı neyse o olsun..kafamıza taksakta iş olucağına varıyor..inş Allahın izniyle tutmuştur bebeişin..kan sonucunu merakla bekliyoruz biraz cesaret..
Ben genart kararimdan da o kadar memnunum ki sen memnunmusun süreç nasil ilerliyorAnatolia tup bebek merkezi sen nerde goryn
Çok sağol canim Rabbimin haznesi bol Rabbim seninde gönlüne göre versin mutlaka olacak iyi düşün güzel hisset
Ben transferin daha 6.gunundeyim bu ne acele dediğini duyar gibiyim transfer olanlara tavsiyem en az 3 gün rapor alinmasi ben 7 gün aldim içimizde kalmasin diye ama bana yaramadi evde tek başıma düşünüp duruyorum..
Ben genart kararimdan da o kadar memnunum ki sen memnunmusun süreç nasil ilerliyor
Daridi bana bizlerevinsallah
Canım saolasincanım kaçıncı gün senin emriyolar kanda çıkabilir aslında belki yeni yeni tutnmaya başlamıştır..çıkmasada üzülmek yok biliyosun çook erken daha..ben 3 kere negatif aldım canım..benimyumoşlarda rzerv az sorunum var..çık gez dolaş canım hava güzel burda ordada güzeldir inş..kafanı dağıtıcak bişeyler bul..komedi filmi izle mesela kita oku.. bol şanslar sana..iyi düşün iyi olsun..
Bnde cok memnunum bilmyrm pozitif olunca dahada memnun kalcam.ikimznkide cinnah caddesinde ;-)
Bnde cok memnunum bilmyrm pozitif olunca dahada memnun kalcam.ikimznkide cinnah caddesinde ;-)
Sonucunu merak ediyorum hadi hayırlısı...
merhaba canım bu test genellikle 2. negatif tüp bebek denemesinden sonra isteniyor embriyonun kaliteli olmasına rağmen tutunamamasını anlamak için. biz 1. negatiften sonra doktorumuz istedi embriyomuz 1. kalitedeydi ve rahim gayet iyiydi bu na rağmen tutmayınca doktorum sperm dna sına bakalım dedi onda sorun varsa sperm ilk devrede dölleme yapıyor blastokist aşamasına da gelebiliyor ama bu yola kadar yumurtanın yardımıyla geliyor daha sonrasında sorumluluk sperme kalıyor spermde hasar varsa taşıyamıyormuş sonlanıyor doktorum böyle açıklama yaptı
Ben Erken yaptım her iki şekilde de uzulecegim dedim en azından kendimi hazırladım, Dr soracaklarimi düşündüm, araştırmaları yaptım bugün transferin 9.gunu ben 4.gun 1,53 7.gun 0,240 sonucunu aldım bugunde sabah ilk idrarda baktım negatif.rabbim vaktini saatini bilir diyorum kendimi teselli ediyorum.Herkese hayırlı sonuclar diliyorum, Rabbim kimseyi zorda bırakmasin.
Kızlar ben de dayanamadım şimdi gelirken eczaneye uğradım dürttü beni de içimdeki merak. Asla dedim üzülmek yok biliyosun çok erken, ama yaptım. Aaa bi baktım çift çizgi. Tabi bi tuhaf oldum sevinemedim bile , iki tane alsaydım keşkebaşına böyle bişey gelen var mı bugün 8. Günüm cuma kandan baktırcam inşallah. O ilaçların etkisi gitmiştir herhalde di mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sonucunu merak ediyorum hadi hayırlısı...
ben genart kararimdan da o kadar memnunum ki sen memnunmusun süreç nasil ilerliyor
Ayy canim cok sevindim maşallahne güzel idrarda gördüysen rahat ol bende bugün kan verdim yaptığım hatanin faekindayim daha 6.gunden yanlıştı sonucu almayacagim artik
Ayy canim cok sevindim maşallahne güzel idrarda gördüysen rahat ol bende bugün kan verdim yaptığım hatanin faekindayim daha 6.gunden yanlıştı sonucu almayacagim artik
Kızlar ben de dayanamadım şimdi gelirken eczaneye uğradım dürttü beni de içimdeki merak. Asla dedim üzülmek yok biliyosun çok erken, ama yaptım. Aaa bi baktım çift çizgi. Tabi bi tuhaf oldum sevinemedim bile , iki tane alsaydım keşkebaşına böyle bişey gelen var mı bugün 8. Günüm cuma kandan baktırcam inşallah. O ilaçların etkisi gitmiştir herhalde di mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile göndernildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?