2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

Çok sağol canim Rabbimin haznesi bol Rabbim seninde gönlüne göre versin mutlaka olacak iyi düşün güzel hisset
Ben transferin daha 6.gunundeyim bu ne acele dediğini duyar gibiyim transfer olanlara tavsiyem en az 3 gün rapor alinmasi ben 7 gün aldim içimizde kalmasin diye ama bana yaramadi evde tek başıma düşünüp duruyorum..

canım kaçıncı gün senin emriyolar kanda çıkabilir aslında belki yeni yeni tutnmaya başlamıştır..çıkmasada üzülmek yok biliyosun çook erken daha..ben 3 kere negatif aldım canım..benimyumoşlarda rzerv az sorunum var..çık gez dolaş canım hava güzel burda ordada güzeldir inş..kafanı dağıtıcak bişeyler bul..komedi filmi izle mesela kita oku.. bol şanslar sana..iyi düşün iyi olsun..

Canım saolasin
Rabbim gani gani bol bol verir inşallah incir ye beslenmene dikkat et avakado ye mesela kiloluysan kilo ver yani kendince biseyler yapmaya çalış Rabbim büyük gönülden iste dua et canim bizimde ne olacağı belli değil Rabbim biliyor Kalbimizi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

Sonucunu merak ediyorum hadi hayırlısı...

Ben Erken yaptım her iki şekilde de uzulecegim dedim en azından kendimi hazırladım, Dr soracaklarimi düşündüm, araştırmaları yaptım bugün transferin 9.gunu ben 4.gun 1,53 7.gun 0,240 sonucunu aldım bugunde sabah ilk idrarda baktım negatif.rabbim vaktini saatini bilir diyorum kendimi teselli ediyorum.Herkese hayırlı sonuclar diliyorum, Rabbim kimseyi zorda bırakmasin.

Yarın Dr la randevum var embriyoma biyopsi yapıyorlarmis soracağım , tedavisi var mı peki bunun acaba

Kızlar ben de dayanamadım şimdi gelirken eczaneye uğradım dürttü beni de içimdeki merak. Asla dedim üzülmek yok biliyosun çok erken, ama yaptım. Aaa bi baktım çift çizgi. Tabi bi tuhaf oldum sevinemedim bile , iki tane alsaydım keşke başına böyle bişey gelen var mı bugün 8. Günüm cuma kandan baktırcam inşallah. O ilaçların etkisi gitmiştir herhalde di mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bende almayacagim sonucumu böyle şeyler duydukca iyice kiriliyor cesaretim Rabbim büyük bakalim hakkimizda hayırlısı olsun sende takma bak bu sonuclar önemli degil daha çok erken bende o nedenle almayacagim içim icimide yiyecek ama napiyim Rabbim hayırlı evlatlar versin drdigin gibi vardir bi vakti saati

Ayy canim cok sevindim maşallah ne güzel idrarda gördüysen rahat ol bende bugün kan verdim yaptığım hatanin faekindayim daha 6.gunden yanlıştı sonucu almayacagim artik

ben genart kararimdan da o kadar memnunum ki sen memnunmusun süreç nasil ilerliyor

bende ankaradayım ve acı bademe gidiyorum laboratuar işlemleri genart da olacakmış güzel ilgileniyorlar mı bilgi verirmisin yarın adet günüm başalyacağız sanırım

3 tane transfer oldu canım ama 3ü de tutmuştur denemez. yani değerlerim düşük. normal gebeliklere oranla bile düşük. 2 günde bir 2 ye katlaması açısından gayet güzel gidiyor binlerce kere şükür 3 üz olmaz 1 tane sanırım. evet 1 tane bile olsa ikiz olabiliyormuş. az önce bi sayfada gördüm 2 embriyo koyulmuş, bi tanesi bölünmüş 3üzlere hamileymiş. eski tarihliydi doğum bile yapmıştır:)
sormak istediklerini çekinmeden sor lütfen[/QUOTE]

anladım gayet iyi anladım canım maşallah diyelim inanıyorum seninde herşey yolunda gidecek Allah büyüktür.. dua ediyorum hepinize..

Ayy canim cok sevindim maşallah ne güzel idrarda gördüysen rahat ol bende bugün kan verdim yaptığım hatanin faekindayim daha 6.gunden yanlıştı sonucu almayacagim artik

Alma bence de. Ne gerek var, az kaldı belki moralimiz bozulacak negatif negatif şeyler düşünüp kötü şeyler yaşıycaz. İnan çok direndim ben de. Ama kan daha üzücü sakın alma. Testi yaptım 15 dk bakmadım atıyım hiç bakmadan diye aldım elime ki gözüm kaydı tabi. Yine de kan testimi bekliyorum.

Ben de ankaradayım her gün cinnah tan geçiyorum, dua ediyorum merkezlerin önünden geçerken anne adaylarına tez kavuşsunlar diye yavrularına:)

aynı güzel kaderi paylaşıyoruz yine seninle..bende dayanamayarak baktım ve sonunda çift çizgiyi bende görüdm..ilk defa mutluluktan bu kadar ağladım...Allahım hayırlısı ile keseyi görmeyide nasip eder...buradaki güzel haberleri okumak beni motive ediyordu..bizim güzel başlayan bu hikayemizde başkalarına umut olur inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…