Masallah diyorum. Zaten senin moral cok iyi, yazilarindan anlasiliyor. Moral cok onemliymis, duyrulur.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende ankaradayım ve acı bademe gidiyorum laboratuar işlemleri genart da olacakmış güzel ilgileniyorlar mı bilgi verirmisin yarın adet günüm başalyacağız sanırım
Alma bence de. Ne gerek var, az kaldı belki moralimiz bozulacak negatif negatif şeyler düşünüp kötü şeyler yaşıycaz. İnan çok direndim ben de. Ama kan daha üzücü sakın alma. Testi yaptım 15 dk bakmadım atıyım hiç bakmadan diye aldım elime ki gözüm kaydı tabi. Yine de kan testimi bekliyorum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar ben de dayanamadım şimdi gelirken eczaneye uğradım dürttü beni de içimdeki merak. Asla dedim üzülmek yok biliyosun çok erken, ama yaptım. Aaa bi baktım çift çizgi. Tabi bi tuhaf oldum sevinemedim bile , iki tane alsaydım keşkebaşına böyle bişey gelen var mı bugün 8. Günüm cuma kandan baktırcam inşallah. O ilaçların etkisi gitmiştir herhalde di mi?
Ben de ankaradayım her gün cinnah tan geçiyorum, dua ediyorum merkezlerin önünden geçerken anne adaylarına tez kavuşsunlar diye yavrularına:)
Canım bende 9. Gün baktım pozitif çıktı hiç şaşırma yani çıktıysa çıkmıştır sevinmene bak sen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üçümüzde benzer tarihlerde tüp bebek yapıtırp sabırsızlıkla erken baktık ama çok şükür pozitifliği gördük..Allah devamınıda hayırlı eylesin bize...
aynı güzel kaderi paylaşıyoruz yine seninle..bende dayanamayarak baktım ve sonunda çift çizgiyi bende görüdm..ilk defa mutluluktan bu kadar ağladım...Allahım hayırlısı ile keseyi görmeyide nasip eder...buradaki güzel haberleri okumak beni motive ediyordu..bizim güzel başlayan bu hikayemizde başkalarına umut olur inş...
Canim ya Rabbim seninde gönlüne göre versin nerede yaptirdin tedavini
Canım bende 9. Gün baktım pozitif çıktı hiç şaşırma yani çıktıysa çıkmıştır sevinmene bak sen :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
üçümüzde benzer tarihlerde tüp bebek yapıtırp sabırsızlıkla erken baktık ama çok şükür pozitifliği gördük..Allah devamınıda hayırlı eylesin bize...
Hepimizin gönlüne göre versin. Sizin bi arka sokağınızda hrs de canım. Ama hocam Gazi'den
Elifim sen kana gittin mi canım ? Eşini bekliyodun galiba en son. Benim de seninki gibi silik ama belli .yarın 9. Günüm kana gideyim mi acaba?
Ya arkadaşlar benim kasiklarimda değişik gergin kasilmalar oluyor ama herkesin dedigi gibi pek regli olacak gibi değil değişik işte asilma gibi kasilma ayy ne değişik anlattim öyle
tubus hani bizim liste tatlım sen yapıcaktın dimi canım?
Evet arada sirada bıçak sokar gibi oluyor ama gergin gergin kasiliyor:) bide karnim ağrıyor imm gaz sancisi gibi ama gaz sancisi değil sabit bi yer ağrıyor zaman zaman yönleri değişiyor yerlerinbıcak batıyo gıbı ınceden bır sızımı
gitt cıkar canm hayırlı olsun sımdıden bn 7.gn ıdrar yaptm 8.gn kanda baktırdmmmtebrıkler sımdıden
Evet arada sirada bıçak sokar gibi oluyor ama gergin gergin kasiliyor:)
Ayy yarın gideyim okul çıkışı kimselere demeden yaptırayım bugünkü kadar cengâver olabilirsem:) çok Sağol Seher im yaa valla gitcem yaptırcam doktora da Seher dedi diycem:) :)
inşallah bebişindir canmmmkaçncı gunun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?