2014 Mayıs-Haziran Tüp Bebek Yaptıracak Arkadaşlar buradayız

bende ankaradayım ve acı bademe gidiyorum laboratuar işlemleri genart da olacakmış güzel ilgileniyorlar mı bilgi verirmisin yarın adet günüm başalyacağız sanırım

Canım laboratuar ve test konusunda genart çok iyi benim anlayamadigim neden acibadem genarta yönlendiriyor tamam genart bu konuda iyi ama bence tedavinin ayni yerde yapilmasi daha iyi değilmi

Son düzenleme:

Bekle tabiki iyi yapmışsın canim

Canım bende 9. Gün baktım pozitif çıktı hiç şaşırma yani çıktıysa çıkmıştır sevinmene bak sen :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de ankaradayım her gün cinnah tan geçiyorum, dua ediyorum merkezlerin önünden geçerken anne adaylarına tez kavuşsunlar diye yavrularına:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim ya Rabbim seninde gönlüne göre versin nerede yaptirdin tedavini

Canım bende 9. Gün baktım pozitif çıktı hiç şaşırma yani çıktıysa çıkmıştır sevinmene bak sen :)

üçümüzde benzer tarihlerde tüp bebek yapıtırp sabırsızlıkla erken baktık ama çok şükür pozitifliği gördük..Allah devamınıda hayırlı eylesin bize...

Âmin canım ya valla ne güzel duygular bunlar. İlk sizinle paylaştım kimseye diyemedim iyi ki varsınız . Senin orda yaptırcam testi inşallah yarın mı gitsem acaba:) bizi de görenlere umut olsun, kimyasal falan korkuyorum yine de

Elifim sen kana gittin mi canım ? Eşini bekliyodun galiba en son. Benim de seninki gibi silik ama belli .yarın 9. Günüm kana gideyim mi acaba?

üçümüzde benzer tarihlerde tüp bebek yapıtırp sabırsızlıkla erken baktık ama çok şükür pozitifliği gördük..Allah devamınıda hayırlı eylesin bize...

Amiiiinnnnnnnnnnnn bekleyen herkese Rabbim nasip etsin o keseyi ya da keseleri gördüğümü düşünemiyorum. Güzel planlarım var haberi vermek için:)

Ya arkadaşlar benim kasiklarimda değişik gergin kasilmalar oluyor ama herkesin dedigi gibi pek regli olacak gibi değil değişik işte asilma gibi kasilma ayy ne değişik anlattim öyle

Elifim sen kana gittin mi canım ? Eşini bekliyodun galiba en son. Benim de seninki gibi silik ama belli .yarın 9. Günüm kana gideyim mi acaba?

gitt cıkar canm hayırlı olsun sımdıden bn 7.gn ıdrar yaptm 8.gn kanda baktırdmmmtebrıkler sımdıden

bıcak batıyo gıbı ınceden bır sızımı
Evet arada sirada bıçak sokar gibi oluyor ama gergin gergin kasiliyor:) bide karnim ağrıyor imm gaz sancisi gibi ama gaz sancisi değil sabit bi yer ağrıyor zaman zaman yönleri değişiyor yerlerin
Hani bisey yersinde motoru bozarsinya onun gibi agriyo ama hersey normal

Son düzenleme:
gitt cıkar canm hayırlı olsun sımdıden bn 7.gn ıdrar yaptm 8.gn kanda baktırdmmmtebrıkler sımdıden

Ayy yarın gideyim okul çıkışı kimselere demeden yaptırayım bugünkü kadar cengâver olabilirsem:) çok Sağol Seher im yaa valla gitcem yaptırcam doktora da Seher dedi diycem:) :)

Evet arada sirada bıçak sokar gibi oluyor ama gergin gergin kasiliyor:)

inşallah bebişindir canmmm kaçncı gunun

de valla yaptırdım cıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…